Liberec – Chomutov 3:2 (po pr.) | K. Vary – Zlín 1:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 2:6 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 04.10.2015, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Trenér Mlejnek si pro své svěřence vyžádal oddechový čas, uvidíme, co jim poradí. Vhazovat se bude před Kašíkem, Závorka zůstává na střídačce!
     
    58:55
    Závorka je na střídačce, domácí hrají v šesti!
     
    55:50
    Šance na bodování se domácí rapidně snižují, Tomáš Harant (KVA) je totiž vyloučen na dvě minuty za podražení. Více jak minuta a půl dvojnásobné přesilovky pro Zlín!
     
    55:31
    Ondráček byl v rohu kluziště zasažen do obličeje hokejkou Ivana Rachůnka (KVA), ten je ta tento zákrok vyloučen na dvě minuty.
     
    54:13
    Tomeček si sjel na rychlou přihrávku před bránu, jeho lehká teč ale neposlala puk do brány, ale jen těsně vedle ní. To byla pro domácí obrovská příležitost.
     
    Dnešní utkání sleduje 2863 diváků.
     
    47:05
    Haščák byl na modré čáře ošklivě podražen Matějíčkem (ZLN), který za to také dostává dvouminutový trest – faul kolenem. To je domácím fanouškům málo a ozývá se mohutný pískot.
     
    45:06
    Martin Cibák (ZLN) na dvě minuty dává možnost domácím vyrovnat, vyloučen je za podražení.
     
    38:08
    Krásná akce dvojice Haščák – Tomáš Rachůnek. Oba hráči si vyměnili kotouč, Rachůnek vyslal za modrou čáru Haščáka, který mu vracel před odkrytou bránu puk zadovkou, na to ale chybělo Rachůnkovi pár centimetrů.
    Martin CIBÁK - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    34:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté nenápadné akci udeřili a odskakují do vedení! Pavel Kubiš na modré čáře zachytil puk, poslal přesný pas do pravého kruhu, kde již čekal zcela osamocený MARTIN CIBÁK. Zlínský forward vypálil z první a trefil se krásně pod víko, Závorka neměl šanci. Asistence: Pavel Kubiš, Tomáš Sýkora
     
    33:21
    Holíkovu střelu vyrazil Závorka na Ondráčka, který mohl zakončovat do skoro odkryté brány, ale ještě hledal lépe postaveného obránce, k tomu ale kotouč vůbec nedošel.
     
    31:39
    Ivan Rachůnek (KVA) vyhodil kotouč z obranného pásma mimo hrací plochu, a následuje tak dvouminutový trest za zdržování hry.
    Rostislav MAROSZ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle se Kašíkovi nevyplatilo! V předešlém zákroku podrazil Marosze v jasné šanci. ROSTISLAV MAROSZ se poté rozjel k trestnému střílení, které provedl perfektně, střela mezi betony nakonec rozvlnila síť za zlínským brankářem. Bez asistence.
     
    22:18
    Marosze v samostatném nájezdu podrazil Kašík, trestné střílení!
     
    17:23
    V závěru první třetiny si domácí zahrají první přesilovou hru. Dvě minuty za sekání obdržel Tomáš Žižka (ZLN).
     
    12:40
    Před bránou Kašíka vznikla skrumáž hráčů, ze které se uvolnil puk, ke kterému se jako první dostal Michal Vachovec. Měl k němu ale daleko, a tak zakončoval prakticky v letu, nedokázal ale trefit odkrytou bránu.
     
    04:34
    Petr Holík dostal dobrou přihrávku před bránu a mohl zakončit, jeden za karlovarských obránců ale do střely dobře vložil svou hůl, a zabránil tak téměř jistému gólu.
    Robert ŘÍČKA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští tedy velmi rychle vyžívají úvod dvojnásobné přesilové hry a daří se jim odskočit do vedení! U levé tyčky Závorkovy brány se k puku dostal ROBERT ŘÍČKA, a se štěstím se mu jej podařilo dostat do branky. Asistence: A. Holík, P. Holík
     
    03:53
    Zlínským se hned velmi rychle podařilo docílit branky, rozhodčí vše ale zkontroluje u videa! U levé tyčky vznikla skrumáž hráčů, puk se dostal do brány, avšak bránu vypadla ze svého postavení, o tom se nyní diskutuje.
     
    03:42
    Máme zde první a navíc hromadné vyloučení dnešního zápasu. Na trestnou lavici odjíždí Rostislav Marosz (KVA) – držení hole a navíc Radek Duda (KVA), který se dohadoval s protihráčem a obdržel trest ve hře za úder hlavou.
     
    01:43
    Vachovec v rohu hřiště vybojoval kotouč, který nasměroval na modrou ke Koblasovi. Nahozený kotouč vybojoval Tomáš Bulík a z dorážky trefil pravou tyčku!
     
    00:30
    Haščák zavezl puk do středního pásma, zadovkou našel Ivana Rachůnka, který se s pukem posunul za modrou čáru odkud tvrdě vypálil, Kašík ale kotouč zachytil.
    Marken.cz

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 23. Marosz (TS) – 4. Říčka (A. Holík, P. Holík), 35. Cibák (Kubiš, Sýkora)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Fečo) – Sičák, Harant, Gulaši, J. Tomeček, Bičánek "A", Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Marosz, Duda "C" – I. Rachůnek, Haščák, V. Tomeček – Vachovec, Bulík, Koblasa – Rohan, Zadražil, Gorčík
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Horák, A. Holík, Žižka "A", Matějíček, Řezníček, Kotvan – Kubiš, Cibák "A", Sýkora – Veselý "C", P. Holík, Ondráček – Říčka, Vlach, Čachotský – Čech, Sedláček, Okál

    Rozhodčí: Šindler, Hribik – Jelínek, Pešek

    Diváci: 2863
    bahis siteleri