Trenčín – Poprad 4:3 (po pr.) | Banská Bystrica – Košice 0:3 (kon.) | Nitra – Zvolen 0:3 (kon.)
Žilina – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Martin 4:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 11.10.2015, 17:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Leo Gudas, tréner hostí: Urobili sme dnes veľa faulov na to, aby sme tu mohli vyhrať, alebo bodovať. Po góle na 1:1 sme opäť rýchlo inkasovali a to nás položilo.

    Jerguš Bača, asistent trénera domácich: Vedeli sme že sem príde húževnatý súper, ktorý výborne bráni. Dokázali sme si vytvoriť množstvo šancí a nakoniec tam tie góly padli. Toto víťazstvo nás veľmi teší a posúva nás v tabuľke vyššie. (19:26:31)
     
    Práve prichádzajú obaja tréneri na pozápasovú tlačovku, prinesieme Vám tak ich slová ohľadom priebehu zápasu a pozápasové hodnotenie.
     
    V poslednej tretej tretine sa podarilo domácim streliť dva góly a vyhrávajú tak tento zápas pomerom 4:1! Sledovali sme zaujímavý a bojovný zápas, aktívnejšie však hrali dnes domáci hokejisti a tak zaslúženie vyhrali!

    Ostaňte ešte s nami, o malú chvíľu Vám ešte prinesieme ohlasy oboch trénerov!
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Zápas sa už len dohráva, Žilina získava v domácom prostredí všetky body!
     
    59:36
    Žilina dala gól!

    Domácim hokejistom sa podarilo zachytiť puk vo svojom pásme, rýchly vyrazili do protiútoku, puk dostal na hokejku RASTISLAV KONEČNÝ a ten poslal puk do prázdnej bránky hostí – 4:1!
    Asistencia: Václav Stupka.
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta poslednej tretej tretiny!
     
    58:30
    Buly napokon vyhrali hostia a rozbiehajú svoj záverečný tlak pred bránkou domácich, bránka hostí je prázdna, Rybár je na striedačke!
     
    58:25
    Oddychový čas hostí! Hostia získali buly v útočnom buly a pripravujú sa na power-play!
     
    58:25
    Slabšia strela spoza kruhov nenarobila Tomekovi žiadne problémy a puk schoval do svojej lapačky.
     
    58:02
    Do konca poslednej tretej tretiny ostávajú približne už len dve minúty, domáci tím vyhráva o dva góly a obraz hry nasvedčuje, že tri body dnes ostanú v Žiline.
     
    57:42
    Hrehorčák dostáva osobný trest na 10 minút za nešportové správanie! Vidíme však klasickú hru 5 na 5!
     
    57:35
    Až teraz získavajú hostia puk a dokázali sa aj usadiť v útočnom pásme. Domáci ich však do ničoho nebezpečného nepúšťajú.
     
    57:00
    Domáci fanklub hlasito povzbudzuje domácich hokejistov, pridávajú sa aj diváci na tribúne. Záver poslednej tretej tretiny sa už začal, pri puku sú stále domáci hokejisti.
     
    56:35
    Momentálne sme svedkami veľkého tlaku domácich hokejistov, vidíme nebezpečné strely, štvrtý gól do bránky hostí však nie a nie padnúť!
     
    56:00
    Teraz sme boli svedkami hneď niekoľkých nebezpečných strieľa na bránku hostí, puk po strele domáceho hráč len tesne minul pravú tyčku!
     
    55:25
    Domáci predviedli rýchly prechod do útočného pásma, následne prišla aj nebezpečná strela na Rybára, puk však len tesne minul bránku hostí!
     
    55:00
    Piešťany získali puk a prebojovali sa aj do útočného pásma, prep postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku sa však hra presúva do stredného pásma.
     
    54:30
    Domáci rozbehli kolotoč pred bránkou hostí, presne zakončiť sa im však nedarí. Pomaly tu už je samotný záver poslednej tretej tretiny.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 11. Švec (TS), 31. Ježek (Drábek, Drevenák), 42. Drevenak (Drábek), 60. Konečný (Stupka) – 30. Balej (Brancis)


    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman (A), Kurali, Makovský, Novotný, Leško, Brejčák, Niník, Bajaník – Ri. Huna, Ró. Huna, Švec – Konečný, Valášek, Stupka (A) – Drábek, Ježek, Drevenák (K) – Kubiš, Schroner, Lipovský.
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Košarišťan) – Filip, Hluch, Brňák, Svetlík, Hudec, Gipters, Krotov – Šimíček, Belluš, Hudec – Ručkay, Holovič, Valo – Kučera, Brancis, Balej – Hrehorčák, Tomčák, Tibenský

    Rozhodčí: Lauff – Rovenský, Kollár

    Diváci: 1185
    bahis siteleri