Trnava – Senica 0:1 (kon.) | Podbrezová – Skalica 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 1:1 (kon.)
Dunajská Streda – Žilina 1:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:1 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 31.10.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení priaznivci futbalu, vítam vás pri priamom prenose 15. kola Fortuna ligy, najvyššej futbalovej súťaž Slovenska, v ktorom si sily zmerajú FC ViOn Zlaté Moravce a MFK Zemplín Michalovce. Pôjde o súboj tabuľkových susedov, z ktorého vám vďaka nášmu podrobmému prenosu neunikne nič podtsatné.

    FC ViOn Zlaté Moravce nepatrí medzi ašpirantov na zisk majstrovského titulu, čomu zodpovedá aj jeho aktuálne tabuľkové postavenie. Zlaté Moravce okupujú so ziskom v priemere jedného bodu na zápas priebežnú 14. priečku tabuľky, ktorú si jeho hráči vybojovali za celkovo 4 výhry a 2 remízy, pričom v 8 prípadoch ViOn nebodoval. Skóre 21:28 vraví v neprosperch tohto celku. Zlaté Moravce by tak v zápase s tímom z východného Slovenska nielen radi zvýšili počet bodov na 17, ale tiež do čo najvúčšej miery dorovnali pomer strelených a inkasovaných gólov.

    Posledné 3 zápasy Zlatých Moraviec vo Fortuna lige:

    ŠK Slovan Bratislava – FC ViOn Zlaté Moravce 2:0
    FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina 4:0
    AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce 4:1

    MFK Zemplín Michalovce sú jedným z dvojice nováčikov v najvyššej futbalovej súťaži Slovenska. Po odchode MFK, respektíve už FC VSS Košice ide navyše o jediný klub z východu republiky, ktorý hráva Fortuna ligu. Michalovčania pred sezónou veľké oči nemali a ako sa očakávalo, okupujú skôr stred až spodné priečky tabuľky, pričom aktuálne im patrí tá 10. so ziskom 13 bodov zo 14 zápasov. Zemplín bodoval naplno štyrikrát, z bodového zisku sa jeho hráči mohli potešiť v jednom prípade. Skóre MFK je ešte nepriaznivejšie, ako je tomu v prípade ich hostiteľa, východniari totiž strelili 15 gólov, no inkasovali ich až 26.

    Posledné 3 zápasy Michaloviec vo Fortuna lige:

    AS Trenčín – MFK Zemplín Michalovce 2:0
    MFK Zemplín Michalovce – MFK Skalica 3:1
    MFK Zemplín Michalovce – ŽP Šport Podbrezová
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Kana, Tipurić, De Souza, Majkić – Perišić, Burić, Orávik (C), Školnik – Glavaš, Kupec.
    Náhradníci: Lovrec – Cebara, Ploj, Krznarić, Klačan.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Danko, E. Mensah, Morlacchi, Kunca – Bayón, Podhorin, Koscelník, Nworah – Sedlák, Barroso Sánchez.
    Náhradníci: Kira – Tóth, Šimčák, Montero, Sanchez Caballero, Grič..
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa začal úvodným výkopom Michaloviec, ktorí sa s loptou absolútne nemazali a okamžite ju posielali smerom dopredu, kde skončila po dotyku domácich za postrannou čiarou.
     
    2
    Hostia síce pri aute malý moment kombinovali, potom tam ale prišiel možno trochu unáhlený faul, ktorý Michalovce odstavil od lopty.
     
    2
    Barroso si na útočnej polovici naskakoval na kopačku letiacu tesne pred jeho hlavu, tiesnený dvomi stopérmi ale nemal takmer žiadnu šancu na zákrok.
     
    3
    Sledujeme opatrný úvod z oboch strán, o čosi aktívnejšie sú Michalovce, tie ale vo vnútri pokutového územia súpera posielajú len nízke lopty, s ktorými domáca defenzíva nemá problém.
     
    4
    Na opačnej strane sa k lopte snažil pretlačiť Orávik, kapitán domácich chcel využiť fakt, že hostia neboli v obranných radoch dokonale rozostavení, to sa mu nepodarilo.
     
    4
    Na opačnej strane pokus p rýchly protiútok končí odkopom ViOnu lopty za postrannú čiaru, Michalovce budú vhadzovať aut.
     
    5
    Koscelník centrom hľadal v pokutovom území jedného zo svojich spoluhráčov, lopta bezpečne dopadla na hlavy obrancov ViOnu.
     
    6
    O čosi zaujímavejšie to bolo na opačnej strane ihriska, Glavaš posielal z hranice vápna nízky center do stredu šestnástky, kde jeden z domácich padol, penalta sa ale nepíska.
     
    7
    Videli sme veľmi zaujímavú situáciu, ViOn si vybojoval priamy voľný kop v blízkosti pokutového územia svojho súpera, po centri sa lopta vo vnútri šestnástky ešte poodrážala, napokon sa predsa len dostala k hráčom Zlatých Moraviec, gól však padol z ofsajdu.
     
    8
    Glavaš teraz pokúšal šťastie, jeho strela, ktorú azda nik nečakal, ale nemala gólové parametre, chýbala jej razancia i presnosť.
     
    9
    Koscelník hľadal v pokutovom území voľného Nworaha, ktorý pred loptou ešte mierne poskočil, aj z tohto dôvodu ju „daroval“ len svojmu súperovi.
     
    10
    Michalovce sa držali pred Ranilovićom, kam lopta poletí od rohovej zástavky.
     
    10
    Center do vápna nebezpečenstvo pre zlaté Moravce neznamenal, domáca defenzíva loptu bez väčších problémov dokázala upratať do bezpečia.
     
    11
    Vidíme akýsi minitlak Michaloviec, ktoré teraz svojho súpera dobre zatlačili na vlastnej polovici, tam si ale výraznejšiu šancu vypracovať nevedia.
     
    11
    Kunca s loptou šprintoval stredom ihriska, tam bol ale faulovaný. Michalovce tak budú mať možnosť pokojnej rozohrávky.
     
    12
    Kunca zatiaľ v najväčšej šanci zápasu, spoza pokutového územia sa oprel do lopty, jeho strela ešte nepríjemne padala pod brvno Ranilovicóvej bránky, ktorý musel loptu vytesniť na roh!
     
    12
    Z rohu Michalovce nevymysleli nič.
     
    13
    Aj napriek tomu ale hosťujúci celok ostal na polovici svojho súpera, kde mohol zakombinovať a pokúsiť sa o ďalšie priame ohrozenie Ranilovića. videli sme však útočný faul.
     
    14
    Hrá sa zo strany na stranu, lopta lieta stredom poľa, v tomto priestore sa ani jeden z celkov ale neprezentuje krajšou kombináciou.
     
    15
    Domácim fanúšikom sa teraz nepozdával faul Sedláka, ktorý si na súpera vyšliapol spoza chrbta, našťastie sa to zaobišlo bez zranenia.
     
    15
    Po štandardnej situácii sme videli dobrý center do vápna, jeden z domácich loptu ešte hlavou chcel predĺžiť na voľného spoluhráča, nanešťastie pre ViOn ju ale posielal len do priestoru, kde nestál nik.
     
    16
    Domáci o loptu urputne bojovali v blízkosti postrannej čiary na polovici súpera, veľmi aktívny bol kapitán domácich Orávik, ktorý ju ale napokon sám poslal mimo ihriska.
     
    17
    A ďalšie nepresnosti v strede poľa, hra teraz na malý moment stratila na tempe, keďže ani jeden z celkov sa nedokáže dostať cez prehustený priestor deliacej čiary.
     
    18
    Prakticky priamo zo stredovej čiary budú Michalovce rozohrávať štandardnú situáciu po tom, čo prišlo v tomto priestore k faulu.
     
    18
    Kunca sa teraz nevedno ako v pokutovom území ocitol s loptou na kopačke, zdalo sa ale, že s týmto nerátal ani hráč Michaloviec, ktorý tak ohroziť Ranilovića nestihol.
     
    19
    Hostia to teraz často skúšajú nakopávanými loptami až do priestoru troch žrdí, inak tomu nebolo ani v tomto prípade, kedy však lopta skončila mimo brány.
     
    20
    Tawanmba v pokutovom území Michaloviec veľmi aktívny, pred bránou ešte našiel jedného z lepšie postavených spoluhráčov, ktorý sa ale k lopte po dobrom zákroku Kelemena napokon nedostal.
     
    21
    Michalovce opäť s centrom na útočnú polovicu, aj v tomto prípade o loptu po krátkom súboji prišli.
     
    22
    Mensah teraz po priťuknutí Nworaha veľmi pekne prešiel defenzívou súpera, ktorá mu loptu dokázala odobrať až na poslednú chvíľu. Ak by to bolo o sekundu neskôr, Mensah sa mohol dostať do gólového zakončenia.
     
    23
    Pokus o vysunutie Tawambu končí pri Kelemenovi, ktorý sa teraz s rozohrávkou smerom dopredu ponáhľať nebude.
     
    24
    Michalovce s veľkými problémami pri prechode stredom poľa, dopomôcť si museli aj Kelemenom ,ani ten ale loptu presne na hlavy svojich spoluhráčov poslať nedokázal.
     
    25
    Na opačnej strane snaha Majkića o otvorenie skóre, jeho skackavá lopta ale nemala potrebnú presnosť, čo videl aj Kelemen, ktorý s apo nej zbytočne nenaťahoval.
     
    25
    Do konca prvej časti hry ostáva ešte 20 minút.
     
    26
    Zlaté Moravce dali gól!
    Zlaté Moravce rozohrávali štandardnú situáciu od stredového kruhu, po centri Školníka sa lopta dostala do pokutového územia, kde ju ešte jeden z domácich posunul De Souzovi a práve MARQUES DE SOUZA ju upratal za chrbát Kelemena.
     
    28
    VioN bol pri chuti, jeho hráči sa tlačili do zakončenie aj naďalej, tentokrát to už ale nebolo také zaujímavé, ako v prípade gólovej štandardky.
     
    29
    Zlaté Moravce budú zahrávať rohový kop.
     
    29
    Videli sme ďalší dobrý center do vápna, toto dnes domácim skutočne vychádza. V tomto prípade ale na mieste dopadu lopty na trávnik nestál nik z hráčov ViOnu.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Marko Perišić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    30
    Michalovce teraz kombinovali na polovici súpera, Bayón to teraz svojim nákopom nemyslel vôbec zle, nenašiel však ani jedného zo svojich spoluhráčov, ktorí teraz boli príliš statickí.
     
    31
    Zlaté Moravce kombinujú na vlastnej polovici, odkiaľ sa smerom dopredu ponáhľať nebudú.
     
    31
    ViOn sa napokon dostal do zaujímavej šance, po krátkej, no peknej kombinácii sa do lopty oprel kapitán Orávik, ktorý to skúšal delovkou po zemi k vzdialenejšej žrdi, lopta napokon priestor brány nezasiahla.
     
    32
    Michalovce sa dostali len po stred ihriska, ďalej už nie.
     
    33
    Danko sa teraz zamotal vo vlastných kľučkách, najskôr síce dostal zaujímavú prihrávku, no následne k nemu veľmi rýchlo pribehol jeden z obrancov ViOnu, ktorý ho o loptu obral.
     
    34
    Michalovce následne s vhodením lopty spoza postrannej čiary, Zlaté Moravce dobre odvrátili, navyše tam ešte prišiel úročný faul na jedného z ich hráčov.
     
    35
    Od konca prvého polčasu nás delí už len 10 minút.
     
    36
    Mensahov zaujímavý centere do vápna a následná predĺžená lopta síce priniesli pekné futbalové obrázky, všetko to ale bolo len na úkor ofsajdu, hostia tak v hre pokračovať nemohli.
     
    37
    Po dlhšom čase na útočnej polovici aj Zlaté Moravce, podobne ako ich súper, ani tie tam ale nič zaujímavé vymyslieť nedokázali.
     
    38
    Hra teraz plynie poriadne rýchlo, opäť sledujeme hluchú fázu nestretnutiu, kedy lopta lieta stredom poľa, no vždy k hráčom súpera.
     
    38
    Bayón s Kuncom sa teraz síce postarali o peknú kombináciu na útočnej polovici, tam ale stáli proti presile súperových stopérov, nemali tak šancu na úspech.
     
    39
    Veľmi, veľmi nepresná lopta smerom dopredu, Bayón teraz nepochopiteľným centrom do prázdna poslal loptu Zlatých Moraviec.
     
    40
    Na opačnej strane faul ViOnu, Kelemen si loptu berie do svojej moci s úmyslom upokojiť hru.
     
    41
    Ale pozor! Glavaš sa v pokutovom území dostal k lopte, z veľkého uhla donútil Kelemena vyraziť ju späť do hry priamo pred Perišića, ktorý teraz volil zbytočnú prihrávku a loptu do siete tak neposlal.
     
    42
    Zlaté Moravce v záverečných minútach prvého polčasu opätovne ožívajú, okrem šance Perišića ale postrádame akékoľvek kombinácie vo vápne.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Peter Nworah (MFK Zemplín Michalovce).
     
    44
    Zbytočne sa teraz Orávik s loptou prilepenou o kopačku pred pokutovým územím svojho súpera rozbiehal, celej situácii totižto predchádzalo jeho ofsajdové postavenie.
     
    45
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    45
    Loptu si k rohovej zástavke postavil Danko, ktorý vyslal nízky center k bližšej žrdi, kde našiel Nworaha. Ten sa do lopty oprel nohou a bránu len tesne prepálil!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvý polčas dnešného stretnutia, ktorý priniesol zaujímavé šance i viacero hluchých pasáží, kedy sa oba celky zamerali skôr na obrannú fázu. Zlaté Moravce po 45 minútach vedú zásluhou De Souzu najtesnejším možným rozdielom, 1:0 a do šatní pôjdu s psychickou výhodou.

    Štatistiky po prvom polčase:
    Pomer striel na bránu: 2:2
    Rohové kopy: 1:3
    Žlté karty: 1:1

    Druhý polčas sa začne približne o 18:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Zlaté Moravce začali druhý polčas úvodným výkopom, lopta okamžite smerovala na polovicu Michaloviec, pred pokutovým územím sme ale presný center nevideli.
     
    47
    Michalovce chceli odpovedať rovnakou mincou, a teda vlastnou útočnou akciou, lopta z kopačky Kelemena ale jeho spoluhráčov nenašla.
     
    47
    Ani domáci celok si ale teraz nerozumeli, Orávik pätou hľadal na útočnej polovici jedného zo svojich spoluhráčov, ten sa ale tiesnený do šance neprebojoval.
     
    48
    Orávik teraz s dobrými prihrávkami, loptu tentokrát podržal v pokutovom území, kde ešte chcel priťuknúť Tawambovi, to sa mu ale už nepodarilo.
     
    49
    Obrovská šanca domácich! Tawamba poslal loptu Orávikovi do behu, ten zasa po prihrávke cez celú šírku vápna našiel Glavaša, ktorý z prvej vypáliť nedokázal, Kelemena už tak následne neprekvapil.
     
    50
    De Souza pri chuti, hlavou chcel pridať aj svoj druhý gól v dnešnom stretnutí, preto sa „zavesil“ do vzduchu, odkiaľ následne poslal loptu tesne mimo priestor troch žrdí.
     
    51
    Michalovce pôsobia od úvodu druhého polčasu odovzdaným dojmom, hosťujúci celok sa za 6 minút hry v druhej časti zápasu prakticky ešte ani len neodstal k možnosti presnejšie zakombinovať.
     
    52
    Hosťom musel dopomôcť až Glavaš, ktorý sa v pokutovom území súpera prezentoval faulom.
     
    53
    Michalovce dali gól!
    Tak tento gól prišiel ako blesk z jasného neba! Bayónov nákop chcel jeden z obrancov Zlatých Moraviec sklepnúť do rukavíc Ranilovića, to ale gólman VioNu nečakal a loptu pustil až k DOMINIKOVI KUNCOVI, ktorý ju umiestnil do siete.
     
    54
    Domáci v snahe rýchlej odpovede pozabudli na pravidlá futbalu a hrali len z ofsajdovej pozície.
     
    55
    Tawamba sa teraz prezentoval veľkou dávkou bojovnosti, loptu napokon získal na svoju kopačku, svojou prihrávkou cez šírku vápna ale svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    56
    Sledujeme ďalšiu hluchú časť zápasu, opäť sa lopta zdržiava v blízkosti stredového kruhu, kde sa nedeje nič zaujímavé.
     
    57
    Michalovce zahrávali priamy voľný kop, prvotný center domáci odvrátili len za vápnom, kde sa do lopty okamžite oprel Bayón, ktorý to trafil kolenom a strieľal tak nepresne.
     
    58
    Zlaté Moravce sa teraz bránili na vlastnej polovici a takmer inkasovali aj po druhýkrát, stať sa tak mohlo po strele Nworaha z otočky, ktorý len tesne minul priestor troch žrdí.
     
    59
    ViOn teraz s loptou na kopačkách, jeho hráči sa rozhodli zotrvať na vlastnej polovici a upokojiť tak hru.
     
    59
    Napokon sme videli aj nákop smerom dopredu, tam sa k lopte odstal Perišić, ktorý pokúšal šťastenu, tá ale tentokrát na jeho strane nestála. Lopta končí za bránkovou čiarou, nie však v bráne.
     
    60
    Za sebou máme hodinu hry.
     
    61
    Domáci so snahou o rýchle zahranie štandardnej situácie, skúšali to po zemi, tam ale o loptu rýchlo prišli. Postaral sa o to Bayón.
     
    62
    Navyše, prišlo tam aj k útočnému faulu, po ktorej dostanú šancu upokojiť hru aj Michalovce.
     
    63
    Obrovská šanca Michaloviec gólom nekončí! Kunca našiel krásnou nahrávkou Nworaha, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, poslal ju však len do rukavíc Ranilovića.
     
    64
    Na opačnej strane prudký center Orávika hľadal pred bránou jedného z dvojice jeho spoluhráčov, lopta napokon prepadla pokutovým územím a ani z tohto tak gól nepadol.
     
    65
    Dnešné stretnutie sleduje 1015 divákov.
     
    66
    Opäť sa aktívny Orávik pokúšal o presnejší center do pokutového územia, tentokrát dokázala defenzíva Michaloviec súpera loptu dobre zastaviť a predišla tak prípadnému nebezpečenstvu.
     
    67
    Na opačnej strane kombinácia Mensaha a Nworaha, po prihrávke druhého menovaného lopta preletela šírkou vápna, tam ju nedokázal zasiahnuť ani jeden z hráčov hostí.
     
    67
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Mario Burić, prichádza Josip Krznarić.
     
    68
    Nworah sa teraz dostal napriek dvojici brániacich domácich dostať k lopte, ľavačkou ju následne posielal na Kelemena, ktorý so strelou rátal a loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    69
    Orávik na výbornú, najskôr sa zbavil dvojice hráčov v žltom, následne si loptu narazil s Perišićom, aby neskôr centroval do vápna na Tawambu. Ten si tiesnený loptu ideálne nespracoval.
     
    70
    OD záverečného hvizdu nás delí ešte 20 minút, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas.
     
    71
    Zlaté Moravce sa nadýchli k akémusi tlaku, všetko je to ale bez potrebného impulzu, ktorým by mohol byť aj presnejší center do vápna. Voľné lopty totiž končia v rukaviciach Kelemena.
     
    72
    Dlhý pas na Tawambu, ktorý sa teraz pred pokutovým územím poriadne rozhorčil, keďže lopta na jeho hlavu nebola vôbec ideálna.
     
    73
    Sympatická strela spoza hranice vápna síce nemala gólové parametre, aj napriek tomu sa ale domáci fanúšikovia potešili akejkoľvek aktivite svojich obľúbencov.
     
    74
    Michalovce chceli založiť útočnú akciu, hoci loptu predtým vytiahli len spoza postrannej čiary. To im postranný arbiter nedovolil a pohotovo fúkol do svojej píšťalky.
     
    75
    Pripravuje sa striedanie na strane hostí.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dominik Kunca, prichádza Milan Šimčák.
     
    76
    Striedať budú aj domáci.
     
    77
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Marin Glavaš, prichádza Stefan Cebara.
     
    77
    Cebara okamžite po príchode na trávnik vypálil smerom na bránu, ešte pred ňou ale hostia zasiahli rukou, čo znamená priamy voľný kop v prospech ViOnu.
     
    78
    Školník našiel vo vápne De Souzu, ktorý chcel pridať svoj druhý gól v zápase, Kelemen aj s kusiskom šťatie dokázal loptu vyškriabať spod brvna!
     
    79
    Zlaté Moravce usadené pred pokutovým územím súpera, Michalovce sa s problémami bránia.
     
    80
    Orávik teraz možno zbytočne s rešpektom postupoval s loptou po hranici vápna až do momentu, kedy mu ju stopéri Michaloviec dokázali odobrať.
     
    81
    Hostia loptu hodili do hry takmer od rohovej zástavky, Bayón následne vyslal dobrý center na Mensaha, ktorý hlavou zakončoval c záklone a Ranilović tak s jeho strelou problém nemal.
     
    82
    Veľká šanca domácich, k lopte sa po priťuknutí ŠKolníkom dostal k lopte dnes veľmi aktívny Orávik, ktorý tvrdou ranou tesne prestrelil bránu!
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Samuel Garcia Bayón, prichádza Jakub Grič.
     
    84
    V hre môžeme po prestriedaní Michaloviec pokračovať, sledovali sme útočné snaženie Zlatých Moraviec, Majkić po loptu po nepresnostiach svojich spoluhráčov musel zájsť až k deliacej čiare.
     
    85
    Čas na gól pre jeden či druhý celok sa poriadne kráti, ak chcú Michalovce, respektíve Zlaté Moravce pomýšľať na víťazstvo, potom by sa mali do zakončenia tlačiť už agresívnejšie.
     
    86
    ViOn loptu vhadzoval spoza postrannej čiary, lopta sa odstala až k Tawambovi, ktorý ale nepochopiteľne zastal a vyslovene tak ponúkol loptu svojmu súperovi z Michaloviec.
     
    86
    Tawamba teraz zastavený nedovoleným spôsobom, opäť je to v bezprostrednej blízkosti stredového kruhu, odkiaľ bude center do vápna posielať Krznarić.
     
    87
    Napokon nešlo o vôbec zlý center k vzdialenejšej žrdi, tam ale zakončoval domáci útočník v záklone hlavou, čo znamenalo, že loptu popri Kelemenovi do siete nedokázal poslať.
     
    88
    Druhý polčas sa pomaly blíži k svojmu záveru, nervozita na oboch stranách sa stupňuje, keďže ani jeden z celkov teraz nechce zbytočne prísť o loptu a vystaviť sa tak riziku.
     
    89
    Napokon sa budú brániť Michalovce, v tvári Tawambu skončil lakeť jedného zo stopérov hostí, ktorý teraz svojmu celku poriadne zavaril.
     
    90
    Dnes nevýrazný Tipurić si loptu postavil na bod vyznačený hlavným arbitrom a po zemi tvrdo vpálil, avšak len presne do múru.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Tawamba sa teraz dožadoval pokutového kopu po tom, čo po jednom zo súbojov padol na trávnik. Nepíska sa.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Emmanuel Mensah, prichádza Lukáš Tóth.
     
    90+2
    Tú prvú nastavenú minútu sme strávili striedaním Michaloviec, unavený Mensah sa teraz z trávniku vôbec neponáhľal, zdá sa tak, že zápas sa už skončí remízou.
     
    90+3
    Začala sa tretia minúta nadstaveného času, pískaný faul proti ViOnu, Michalovce budú zahrávať priamy voľný kop.
     
    90+3
    Napokon išlo len o veľmi ľahký center, ktorý smeroval do vápna, hlavný arbiter Očenáš preto neváhal a ukončil dnešné stretnutie.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi FC ViOn Zlaté Moravce a MFK Zemplín Michalovce, po ktorom sa budú body spravodlivo deliť. Zápas sa totiž skončil remízou 1:1, keď sa za domácich presadil ešte v prvom polčase De Souza, aby následne mohol v druhej časti hry gólovým zásahom odpovedať i Kunca.

    Štatistiky dnešného zápasu:
    Držanie lopty: 53% : 47%
    Strely na bránu: 6:6
    Strely mimo brány: 7:7
    Rohy: 2:3
    Ofsajdy: 4:1

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:55:48)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 26. De Souza – 53. Kunca

    Karty:   29. Perišić (ZMO) – 43. Nworah (MIC)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:1.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Kana, Tipurić, De Souza, Majkić – Perišić, Burić (67. Krznarić), Orávik (C), Školnik – Glavaš (77. Cebara), Kupec.
    Náhradníci: Lovrec – Cebara, Ploj, Krznarić, Klačan.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Danko, E. Mensah (90+1. Tóth), Morlacchi, Kunca (76. Šimčák) – Bayón (83. Grič), Podhorin, Koscelník, Nworah – Sedlák, Barroso Sánchez.
    Náhradníci: Kira – Tóth, Šimčák, Montero, Sanchez Caballero, Grič.
    bahis siteleri