Trnava – Senica 0:1 (kon.) | Podbrezová – Skalica 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 1:1 (kon.)
Dunajská Streda – Žilina 1:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:1 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 31.10.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Emmanuel Mensah, prichádza Lukáš Tóth.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Samuel Garcia Bayón, prichádza Jakub Grič.
     
    82
    Veľká šanca domácich, k lopte sa po priťuknutí ŠKolníkom dostal k lopte dnes veľmi aktívny Orávik, ktorý tvrdou ranou tesne prestrelil bránu!
     
    78
    Školník našiel vo vápne De Souzu, ktorý chcel pridať svoj druhý gól v zápase, Kelemen aj s kusiskom šťatie dokázal loptu vyškriabať spod brvna!
     
    77
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Marin Glavaš, prichádza Stefan Cebara.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dominik Kunca, prichádza Milan Šimčák.
     
    69
    Orávik na výbornú, najskôr sa zbavil dvojice hráčov v žltom, následne si loptu narazil s Perišićom, aby neskôr centroval do vápna na Tawambu. Ten si tiesnený loptu ideálne nespracoval.
     
    67
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Mario Burić, prichádza Josip Krznarić.
     
    64
    Na opačnej strane prudký center Orávika hľadal pred bránou jedného z dvojice jeho spoluhráčov, lopta napokon prepadla pokutovým územím a ani z tohto tak gól nepadol.
     
    63
    Obrovská šanca Michaloviec gólom nekončí! Kunca našiel krásnou nahrávkou Nworaha, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, poslal ju však len do rukavíc Ranilovića.
     
    58
    Zlaté Moravce sa teraz bránili na vlastnej polovici a takmer inkasovali aj po druhýkrát, stať sa tak mohlo po strele Nworaha z otočky, ktorý len tesne minul priestor troch žrdí.
     
    53
    Michalovce dali gól!
    Tak tento gól prišiel ako blesk z jasného neba! Bayónov nákop chcel jeden z obrancov Zlatých Moraviec sklepnúť do rukavíc Ranilovića, to ale gólman VioNu nečakal a loptu pustil až k DOMINIKOVI KUNCOVI, ktorý ju umiestnil do siete.
     
    50
    De Souza pri chuti, hlavou chcel pridať aj svoj druhý gól v dnešnom stretnutí, preto sa „zavesil“ do vzduchu, odkiaľ následne poslal loptu tesne mimo priestor troch žrdí.
     
    49
    Obrovská šanca domácich! Tawamba poslal loptu Orávikovi do behu, ten zasa po prihrávke cez celú šírku vápna našiel Glavaša, ktorý z prvej vypáliť nedokázal, Kelemena už tak následne neprekvapil.
     
    45
    Loptu si k rohovej zástavke postavil Danko, ktorý vyslal nízky center k bližšej žrdi, kde našiel Nworaha. Ten sa do lopty oprel nohou a bránu len tesne prepálil!
     
    43
    Žltú kartu dostáva Peter Nworah (MFK Zemplín Michalovce).
     
    41
    Ale pozor! Glavaš sa v pokutovom území dostal k lopte, z veľkého uhla donútil Kelemena vyraziť ju späť do hry priamo pred Perišića, ktorý teraz volil zbytočnú prihrávku a loptu do siete tak neposlal.
     
    36
    Mensahov zaujímavý centere do vápna a následná predĺžená lopta síce priniesli pekné futbalové obrázky, všetko to ale bolo len na úkor ofsajdu, hostia tak v hre pokračovať nemohli.
     
    31
    ViOn sa napokon dostal do zaujímavej šance, po krátkej, no peknej kombinácii sa do lopty oprel kapitán Orávik, ktorý to skúšal delovkou po zemi k vzdialenejšej žrdi, lopta napokon priestor brány nezasiahla.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Marko Perišić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    26
    Zlaté Moravce dali gól!
    Zlaté Moravce rozohrávali štandardnú situáciu od stredového kruhu, po centri Školníka sa lopta dostala do pokutového územia, kde ju ešte jeden z domácich posunul De Souzovi a práve MARQUES DE SOUZA ju upratal za chrbát Kelemena.
     
    22
    Mensah teraz po priťuknutí Nworaha veľmi pekne prešiel defenzívou súpera, ktorá mu loptu dokázala odobrať až na poslednú chvíľu. Ak by to bolo o sekundu neskôr, Mensah sa mohol dostať do gólového zakončenia.
     
    20
    Tawanmba v pokutovom území Michaloviec veľmi aktívny, pred bránou ešte našiel jedného z lepšie postavených spoluhráčov, ktorý sa ale k lopte po dobrom zákroku Kelemena napokon nedostal.
     
    12
    Kunca zatiaľ v najväčšej šanci zápasu, spoza pokutového územia sa oprel do lopty, jeho strela ešte nepríjemne padala pod brvno Ranilovicóvej bránky, ktorý musel loptu vytesniť na roh!
     
    7
    Videli sme veľmi zaujímavú situáciu, ViOn si vybojoval priamy voľný kop v blízkosti pokutového územia svojho súpera, po centri sa lopta vo vnútri šestnástky ešte poodrážala, napokon sa predsa len dostala k hráčom Zlatých Moraviec, gól však padol z ofsajdu.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 26. De Souza – 53. Kunca

    Karty:   29. Perišić (ZMO) – 43. Nworah (MIC)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:1.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Kana, Tipurić, De Souza, Majkić – Perišić, Burić (67. Krznarić), Orávik (C), Školnik – Glavaš (77. Cebara), Kupec.
    Náhradníci: Lovrec – Cebara, Ploj, Krznarić, Klačan.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Danko, E. Mensah (90+1. Tóth), Morlacchi, Kunca (76. Šimčák) – Bayón (83. Grič), Podhorin, Koscelník, Nworah – Sedlák, Barroso Sánchez.
    Náhradníci: Kira – Tóth, Šimčák, Montero, Sanchez Caballero, Grič.
    bahis siteleri