Dukla Praha – Příbram 0:1 (kon.) | Zlín – Slovácko 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 6:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
6:1 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 07.11.2015, 20:15 • Adidas Aréna (kapacita: 5 000) • Synot liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to od nás z Mladé Boleslavi vše. Děkujeme za sledování tohoto přenosu a přejeme hezký zbytek víkendu. (22:31:56)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:21.
     
    Na druhý poločas dnešního utkání se bude v Mladé Boleslavi ještě dlouho vzpomínat, a dost možná i v Jihlavě, protože Vysočina do 68. minuty držela bodovou remízu 1:1. V závěru ale úplně odpadla a domácí její obranu pěti brankami naprosto rozcupovali. Nejprve se prosadil hlavou Jasmin Ščuk, který dal domácím poprvé v utkání vedení. Na jeho trefu navázali hned v závěsu Lukáš Magera s Milanem Barošem. Právě Baroše vystřídal na poslední minuty Jan Chramosta a i on se zapsal mezi střelce, když v 90. minutě levačkou z voleje prostřelil Hanuše. Sám pak ještě v nastavení pohotovou přihrávkou umožnil skórovat také Ondřeji Zahustelovi.
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90+1. Ondřej ZAHUSTEL - 6:1
     
    90+1
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jan Chramosta prošel obranou Jihlavy jako nůž máslem, sám proti brankáři Hanušovi ale nezazmatkoval a nezištně předložil balon před prázdnou branku ONDŘEJI ZAHUSTELOVI – 6:1!
    90. Jan CHRAMOSTA - 5:1
     
    90
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dočkal se i střídající JAN CHRAMOSTA, který zvyšuje na 5:1! Jihlavští teď v obraně vůbec nezafungovali, nechali si míč proletět vlastním pokutovým územím několikrát ze strany na stranu až se dostal k noze Chramosty, který jej uklidil k levé tyči.
     
    89
    A pro Skaláka tím také dnešní zápas končí. Jeho místo zaujme Rudolf Skácel.
     
    88
    Čermák krásnou přihrávkou za obranu uvolnil Skaláka, jeho přihrávka do pravé strany už ale byla příliš prudká a končí v zámezí.
     
    87
    Mladá Boleslav kontroluje míč i koncovku utkání.
     
    86
    Polomova hlavička na zadní tyči branku hostů neohrozila.
     
    86
    Skalák byl u rohového praporku faulován hostujícím kapitánem Krejčím. Bude z toho přímý kop.
     
    85
    Chramosta se pokoušel posunout do pravé strany na Skaláka, jeho přihrávka ale byla hodně nepřesná.
     
    85
    Střídající Přeučil si vyšlápl na Ščuka. Balon pro domácí.
     
    84
    Radova rána levačkou z hranice velkého vápna zamířila vysoko nad.
     
    83
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Milan Baroš, přichází Jan Chramosta.
     
    82
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Vladimír Kukoľ, přichází Vojtěch Přeučil.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Aleš Čermák.
     
    81
    Zahustel dostal další výbornou přihrávku na malé vápno, ani tentokrát se ale nedokázal prosadit. Hanuš jeho střelu z bezprostřední blízkosti vyráží.
     
    80
    Kukoľ se do středu hřiště neprodral a Mladoboleslavští ihned po zisku vyrážejí dopředu.
     
    79
    Fulnekův první centr domácí z pokutového území odhlavičkovali, další míč právě na Fulneka už mířil do ofsajdu.
     
    78
    Čtvrtý roh pro Jihlavu.
     
    77
    Domácí fotbalisté kontrolují utkání. Teď už nemají kam pospíchat.
     
    76
    Bořil opět hledal ve vápně soupeře Baroše, ten ale tentokrát neuspěl.
     
    75
    Zajímavostí je, že zatím poslední branku vstřelili domácí s bílým míčem, předtím se však kvůli mlze hrálo s lépe viditelným oranžovým, který už je také opět v akci na hrací ploše.
     
    75
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Muris Mešanović, přichází Pavel Dvořák.
    73. Milan BAROŠ - 4:1
     
    73
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jihlava v posledních minutách nezvládá mladoboleslavský nápor. Z vhazování na vlastní polovině se domácí díky skvělé práci Skaláka dostali během několika vteřin do další gólové šance, jmenovitě to byl MILAN BAROŠ, který tváří v tvář Hanušovi přidává čtvrtou branku.
    71. Lukáš MAGERA - 3:1
     
    71
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Parádní akci po levé straně zakončoval po centru Bořila opět Zahustel, ani tentokrát ale ve vyložené šanci neuspěl. Jeho hlavička se odrazila od zad bránícího Šulka přímo pod nohy LUKÁŠE MAGERY a domácí kanonýr nezaváhal.
     
    70
    Domácí budou vhazovat na levém kraji.
     
    69
    Magera se provinil proti pravidlům. Míč pro Vysočinu.
    68. Jasmin ŠČUK - 2:1
     
    68
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši otáčí dnešní zápas! Kyselův centr sice nedokázal zakončit Zahustel, jehož pokus z malého vápna zamířil jen do břevna, míč se však vrátil přímo na hlavu JASMINA ŠČUKA, který jej pohodlně uklidil do opačného rohu branky.
     
    68
    Marek fauloval Baroše. Přímý kop pro domácí.
     
    67
    Před Jungrem odvracel Kysela a zvládl to i s tečí jihlavského hráče, takže bude moci vhazovat.
     
    66
    Magera efektní patičkou posunul na Kyselu, ten ale o balon přišel. Dopředu se tak ženou zase hosté.
     
    65
    Jihlava se po delší době dostává s míčem na útočnou polovinu.
    64. Další šance Boleslavi
     
    64
    Baroš skvělou patičkou našel Zahustelovi, který se probil až vápnu, těsně před nám byl však zastaven. Hostující obrana však vyrobila obrovskou minelu a Zahustelův střílený centr, jenž byl ještě lehce tečován, branku minul jen o vlásek!
     
    63
    První střídání v dnešním utkání! Odpracování už má Petr Nerad, jehož na hřišti nahradí Marek Jungr.
     
    62
    Přímý kop se však svěřencům trenéra Jarolíma opět nepovedl podle představ. Skalák svůj centr znovu lehce přetáhl, obrana Jihlavy situaci přestála bez vážnějšího ohrožení.
     
    61
    Magera prokázal svou sílu ve vzdušných soubojích a hlavou míč sklepl pro Kyselu, který si parádně pohrál se Šulekem, jemuž nezbylo nic jiného než obránce Středočechů faulovat.
     
    60
    Patrik Demeter se s míčem na kopačce dostal až na hranici šestnáctky, kde jej ovšem o kulatý nesmysl připravil Polom. Balón se však náhodně odrazil k Fulnekovi, jehož technický pokus míří vysoko nad Šedovu branku.
     
    59
    Ve vzdušném souboji si Baroš proti důraznému Krejčímu počínal neúspěšně. Navíc se boleslavský útočník po střetu drží za koleno.. Uvidíme, zda bude moci pokračovat.
     
    58
    Jihlavě ve druhé půli směrem dopředu schází především přesnost. Neradova přihrávka byla opravdu nepovedená, ovšem díky zaváhání Kysely se Petr Nerad k míči dostal znovu, jenže reparát se mu složit nepodařilo.
     
    57
    Boleslav měla k dispozici rohový kop, jihlavská obrana si však i s touto situací dokázala poradit. Domácí v druhé půli zatím marně buší do neprostupné defenzivy Vysočiny.
     
    56
    Se žlutými kartami se nám roztrhl pytel, Tomáš Marek byl v souboji s Radou o chvíli později, jeho tvrdý zákrok byl zcela spravedlivě potrestán.
     
    55
    Bořil zvedl hlavu a posunul míč na rozběhnutého Skaláka, jemuž však centr vůbec nevyšel. Míč letěl mimo vápna a ani rychlonohý Zahustel ho před přechodem přes autovou lajnu nedokázal zastihnout.
     
    54
    Zahustel se pral o míč jako lev, ovšem v souboji se Šulkem nakonec nedokázal uspět. Bude z toho tedy pouze odkop od jihlavské svatyně.
     
    53
    Žlutit se bude i na straně Mladé Boleslavi. Potrestán je Jakub Rada, pro kterého je to už čtvrté žluté varování, to znamená, že domácí středopolař si v příštím utkání nezahraje.
     
    52
    Milan Baroš se snažil prosmýknout po pravé straně, kde ho nedovoleným zákrokem zastavil hostující kapitán Krejčí – jasný žlutá karta.
     
    51
    Jan Bořil neměl komu nahrát, a proto se odhodlal ke střele z uctivé vzdálenosti, ovšem rána mu vůbec nesedla – lehká práce pro Hanuše.
     
    50
    Kukoľ si troufl na poměrně odvážný výpad směrem vpřed. Probil se až na hranici vápna, kde ho však tvrdým, ovšem čistým způsobem zastavil Kúdela.
     
    49
    Poprvé v druhé pětačtyřicetiminutovce mohla zahrozit Vysočina, ovšem Demeter nejprve velice špatné přihrál a následně míč získal zpět jen za cenu faulu.
     
    48
    Radův centr našel hlavu vytáhlého Magery, který však mířil jen do připraveného Tlustého, jenž míč nekompromisním odkopem poslal do bezpečí.
     
    47
    Šulek si v souboji s Kyselou počínal nedovoleně, Boleslav bude zahrávat volný přímý kop ze zajímavé pozice!
    46. Projektil Zahustela
     
    46
    Začíná druhý poločas, výkopu se ujali hosté, kteří však téměř ihned přišli o balón! Do samostatného úniku se hnal Zahustel, avšak jeho ránu k tyči dokázal Hanuš eliminovat!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Počasí se lehce umírnilo a vypadá to, že budeme moci pokračovat!
     
    Tak pozor, kvůli mlze se start druhé půle odkládá! Vypadá to, že se bude čekat dvacet minut, pokud bude situace stále stejná, zápas se zřejmě odloží!
     
    První půle končí, Jihlava zatím Boleslavi zle zatápí a skóre je vyrovnané 1:1! V úvodu mače byli mírně aktivnější domácí, ovšem Vysočina si postupem času vypracovala řadu dobrých šancí, jednu z nich v sedmadvacáté minutě využil Patrik Demeter. Hosté následně ještě nastřelili tyčku, poté však už hrozili jen Boleslavští, o jejichž vyrovnání se postaral Jakub Rada. Adidas Aréna se kompletně celá nachází pod velice vydatnou bílou peřinou z mlhy, viditelnost je téměř nulová. Uvidíme, jak si s těmito ne úplně komfortními podmínkami oba týmy poradí v druhé půli, která začne zhruba ve 21:18.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Po rohovém kopu a sérii několika odrazů se balón dostal až Jakubu Radovi, jenž však svou ranou trefil jen před sebou stojícího Demetera.
     
    45
    Baroš dostal ideální pas od Magery, následně elegantní patičkou ještě našel Bořila, jehož centr zblokoval vracející se Kryštůfek na roh.
     
    44
    Zahustel sklepl balón pro Radu, jenž svým centrem hledal Baroše, ovšem Hanuš opět vyběhl včas a míč získal do svého držení.
     
    43
    Po zmatcích ve středu hřiště se k míči nakonec dostal Petr Nerad. Jeho přízemní pokus však postrádal přesnost, míč zamířil mimo tři tyče a Šeda tedy zasahovat nemusel.
     
    42
    Ve stejný čas jsou žlutým varováním odměněni hned dva domácí hráči. Za faul na Kryštůfka ji po právu dostává Magera, zřejmě za nějaký ne úplně vhodný slovní doprovod je taktéž potrestán Skalák.
    41. Skalákův neuznaný gól
     
    41
    Skalák trefil branku soupeře a už už se radoval ze vstřelení vedoucího gólu! Ščukův dlouhý pas si Jiří Skalák dle názoru sudího míč zpracoval rukou! Z opakovaných záběrů je vidět, že branka není Středočechům uznána správně!
    39. Jakub RADA - 1:1
     
    39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Za aktivitu v posledních minutách je Boleslav odměněna vyrovnávací brankou! Skalák zvedl hlavu a přihrávkou pod sebe našel JAKUBA RADU, jenž ranou bodlem prostřelil brankáře Hanuše!
    38. Další Barošova tutovka
     
    38
    Boleslav začíná býti konečně nebezpečná! Zahustel s Barošem se vydali do protiútoku, první jmenovaný našel svého kolegu, který však tváří v tvář Hanušovi uspět nedokázal!
     
    37
    Další zákrok Jana Hanuše. Jihlavský strážce svatyně si nyní v pohodě vyskočil pro centrovaný balón z kopačky Jiřího Skaláka.
     
    36
    Jakub Rada opět prokázal svůj parádní herní přehled. Famózním bochánkem našel Ondřeje Zahustela, který skákavý balón však usměrnil jen do těla vybíhajícího brankáře Hanuše!
     
    35
    Jiří Skalák teď zpětným pasem našel jen jihlavského Nerada, kterého však v postupu směrem vpřed zastavil hvizd rozhodčího. Skaláka totiž po odehraní míče tvrdě a za hranicí pravidel dohrál Kukoľ.
     
    34
    Středočeši opět při přechodové fázi míč ztratili, rychle se směrem zpět musel vracet Kysela, který unikajícího Fulneka zastavil taktickým faulem.
     
    33
    Boleslavští toho zatím dnes směrem dopředu příliš nevymysleli. Momentálně si míč na vlastní polovině vyměňují Kúdela s Polomem.
     
    32
    Mladá Boleslav zahrávala volný přímý kop. Jeho exekuce se ujal Skalák, jehož přetažený centr se na zadní tyči snažil zadržet Polom, ovšem míč nakonec doskákal až brankovou čáru. Míč zpět do hry pošle svým výkopem Jan Hanuš.
     
    31
    První žlutá karta dnešního klání, potrestaným je hostující Petr Nerad.
     
    30
    Vysočina měla k dispozici rohový kop, ovšem obrana domácích si poradila. Bořil se však následně dopustil faulu a Jihlava zahrávala přímý kop z ostrého úhlu. Nakonec se ke střele dostal Marek, ale branku vysoko přestřelil.
     
    29
    No, pro Mladou Boleslav to mohlo vypadat ještě hůře! Nerad dostal až příliš prostoru a nahrál Kukoľovi, který pasem našel z druhé vlny nabíhajícího Fulneka, jehož ránu Šeda konečky prstů vyrazil na tyč!
     
    28
    Skalák s Barošem nyní nepříjemně dotírali na Tlustého, který z nouze zvolil pas na brankáře Hanuše, jenž míč rezolutním odkopem poslal do bezpečí.
    27. Patrik DEMETER - 0:1
     
    27
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Jihlava se překvapivě dostává do vedení! Šulek se protáhl po levé straně, jeho centrovaný balón doskákal až na nohu připraveného PATRIKA DEMETERA, který ranou na vzdálenější tyč nedal Šedovi šanci!
    26. Fulnekův projektil
     
    26
    Demeter se rozhlédl a našel Jakuba Fulneka, který si v souboji 1 na 1 pohrál s Kyselou a ranou na bližší tyč protáhl Šedu! Rohový kop pro Jihlavu.
     
    25
    Baroš roztáhl hru na Zahustela, který pasem z první našel Mageru. Vytáhlý střelec Mladé Boleslavi svým přízemním centrem hledal Skaláka, před kterého však skvěle vyběhl Jan Hanuš a ukořistil míč pro sebe.
     
    24
    Bořil byl faulován a domácí zahrávali volný přímý kop. Radův centrovaný balón Baroš záměrně propustil, s menším závarem si však jihlavská obrana poradit dokázala.
     
    23
    Ondřej Zahustel zabojoval, získal míč a následně jej poslal směrem do vápna. Tam ve vzduchu úřadoval Mageru, který ještě sklepával pro Baroše, ovšem nepočínal si přesně.
     
    22
    Po nepřehledném souboji mezi Skalákem a Kryštůfkem se balón odkoulel za postranní lajnu. Sudí nakonec rozhodl, že míče se jako poslední dotkl domácí hráč.
     
    21
    Bořil se vydal na ofenzivní dobrodružství, nakonec ještě přihrávkou do běhu oslovil Skaláka, jenž si potáhl míč ke středu, avšak svou ránou trefil jen ve vápně stojícího spoluhráče Mageru.
     
    20
    Zatím sledujeme poměrně neurovnaný fotbal plný chyb na obou stranách. Trmu – vrmu ve středu hřiště nakonec utnul Kysela, který se chtěl protáhnout po pravé straně, ale proti byl Šulek. Aut pro Boleslav.
     
    18
    Nerad vybojoval míč v souboji se Skalákem. Posunul jej na Mešanoviće, který ještě chtěl hledat Fulneka, ovšem jeho přihrávka toho, co se přesnosti týče, příliš nepobrala.
     
    17
    K vidění byl další souboji mezi dvojicí Kukoľ – Bořil a dopadl stejně jako před malou chvílí – jihlavský záložník se opět dopustil faulu.
     
    16
    Jasmin Ščuk dlouhým nákopem našel Milana Baroše, kterého však ve vápně Jihlavy zradilo zpracování, čehož bleskurychlým odkopem využil kapitán Vysočiny Krejčí.
     
    15
    Rada zvedl hlavu a povedeným obloučkem hledal rozběhnutého Skaláka, kterého však v rychlostním souboji předčil Tlustý a situaci uklidnil pasem na brankáře Hanuše.
     
    14
    Tentokráte se právě Vladimír Kukoľ dopustil faulu. Ve středu hřiště k zemi poslal Bořila – rozehrávat budou Boleslavští.
     
    13
    Kukoľ si nyní v rozehrávce na vlastní polovině zahrával s ohněm, naštěstí pro něj si Milan Baroš ve vzájemném souboji pomohl ofenzivním faulem.
    12. Šance hostů po chybě Poloma
     
    12
    Obrovskou hrubici nyní vyrobil Polom! Využít se toho jal Nerad, který našel Mešanović, jehož ránu ale zablokoval Kúdela. Míč se však odrazil opět k Neradovi, jehož ale tygřím skokem vychytal skvělý Šeda!
     
    11
    Mladá Boleslav zahrávala volný přímý kop, avšak Ondřej Zahustel si ve vápně soupeře míč zpracoval rukou, což sudí Královec nemohl ponechat bez povšimnutí.
     
    10
    Jihlava teď lehce zatlačila svého soupeře. Nerad si míč narazil se Fulnekem, jeho následný pokus se ale mezi ty zdařilé počítat nedal. Pro následný centr z kopačky Kukoľa si v pohodě vyskočil brankář Šeda.
     
    9
    K povedené individuální akci se odhodlal Kukoľ, kterého nedokázal zastavit ani Skalák a ani Jakub Rada. Hostující křídelník se dostal až před šestnáctku, tam však narazil na důrazného Poloma.
     
    8
    Fulnek šikovnou šajtlí hledal nabíhajícího Nerada, který sice nepřešel přes důsledného Bořila, ale alespoň pro Vysočinu vybojoval autové vhazování.
     
    7
    Vysočina zatím směrem dopředu nepředvedla zhola nic. Hanuš svým dlouhým výkopem hledal Nerada, míč však doskákal až k jeho kolegovi v bráně na druhé straně hřiště.
     
    6
    Jiří Skalák obdržel pas od Magery, následně hru přenesl na střed, kde číhal Jakub Rada. Mladoboleslavský středopolař se odhodlal ke střele, avšak trefil jen před sebou stojícího Demetera.
     
    5
    Jakub Rada předvedl svou technickou vyspělost, když se dokázal vymotat hned z trojího přečíslení hráčů Jihlavy. Následná akce Boleslavi však končí neslavně – Jan Bořil míč zpracovával v ofsajdu.
    4. Barošova skvělá šance
     
    4
    Tohle byla obrovská šance domácích! Zahustel parádně našel Lukáše Mageru, který zkrotil skákavý balón a předložil jej Barošovi, jemuž rána úplně nesedla, míč i tak zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    3
    Po střetu s Janem Bořilem zůstává na zemi ležet Vladimír Kukoľ, sudí Královec však zůstává klidný a faul pískat nebude.
     
    2
    V úvodu sledujeme řadu nepřesností na obou stranách, momentálně se míč nachází u Kysely, které do kombinace Středočechů zapojuje i brankáře Jana Šedu.
     
    1
    Pavel Královec, jenž v úterý pískal utkání Ligy mistrů mezi Chelsea a kyjevským Dynamem, právě odstartoval dnešní mač! Rozehrávky se ujali domácí, kteří nastupují v modrých dresech, naopak Jihlava zvolila bílou kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou Vás všechny zdravím u našeho online přenosu! Start utkání se kvapíkovým tempem blíží, momentálně oba týmy vstupují na hrací plochu, to znamená, že za malou chvíli budeme moci začít! Potvrdí Boleslav svou formu, a dostane se tak alespoň do zítřka na první místo tabulky?
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – J. Kysela, Polom, Kúdela, Bořil – J. Rada, Ščuk – Zahustel, Magera (C), Skalák – Baroš.
    Náhradníci: Diviš – Fleišman, Čermák, Vraštil, Skácel, Chramosta, Klobása.

    FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Kryštůfek, Tlustý, Krejčí (C), Šulek – Demeter, T. Marek – Kukoľ, Nerad, Fulnek – Mešanović.
    Náhradníci: Vejmola – Opluštil, Přeučil, Jungr, Štěpánek, Batioja, Dvořák.

    Rozhodčí: Pavel Královec – Radek Kotík, Michal Urban.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    FC Vysočina Jihlava

    Jihlavští na tom jsou o poznání hůře. Vysočina zatím získala devět bodů a v tabulce jí patří až čtrnáctá pozice. Na sestupové pásmo, v němž se momentálně nachází Bohemians a jasně poslední Baník Ostrava, mají svěřenci lodivoda Milana Bokšy náskok čítající jeden jediný bodík. Právě s Klokany, svým tabulkovým sousedem, odehrála Jihlava dosavadní poslední mač. Vysočina po první půli vedla 1:0, po hodině hry však z penalty srovnal Jindříšek a zápas ve prospěch Pražanů nakonec svým gólem zvrátil Uruguayec Acosta.

    Ve městě automobilů trenér Bokša nemůže počítat s vykartovanými Jánošem a Vaculíkem, k dispozici však bude nejlepší střelec týmu Muris Mešanović, jenž má na svědomí šest z jedenácti tref jihlavského celku. „Moc dobře si uvědomujeme, že jsme poslední dva dobře rozehrané a důležité zápasy nedokázali dotáhnout do kýženého konce. V tomto týdnu jsme se s ohledem na sílu nadcházejícího protivníka zaměřovali na defenzívu," prohlásil asistent trenéra Roman Kučera.
     
    FK Mladá Boleslav

    Středočeši hrají ve skvělé formě. Ve dvanácti odehraných zápasech získala parta pod taktovkou trenéra Jarolíma celkem čtyřiadvacet bodů, což zatím stačí na třetí příčku v tabulce, hned za suverény posledních sezón v podobě Plzně a pražské Sparty. Právě v duelu s Letenskými Boleslav naposledy prohrála, od té doby už však uběhli téměř tři měsíce, momentálně tým z města automobilů dokázal bodovat v posledních osmi duelech!

    Mladoboleslavské mužstvo nejen boduje, ale prezentuje se i velice líbivou a ofenzivním hrou, která musí diváky velice bavit. O tom svědčí i jednatřicet vstřelených branek, což Středočechy řadí do pozice týmu s nejlepší ofenzivou. Lví podíl na tomto počinu má vytáhlý útočník Lukáš Magera, jenž se dokázal prosadit už devětkrát a společně s Davidem Lafatou a Michalem Ďurišem se dělí o post nejlepšího kanonýra soutěže.
     
    Příjemný fotbalový večer přeji všem příznivcům naší nejvyšší soutěže! Synot liga nám dnes nabízí tři mače v rámci svého 13. kola, my se v tomto online přenosu společně podrobněji zaměříme na střetnutí, v němž FK Mladá Boleslav před vlastními fanoušky přivítá tým FC Vysočina Jihlava. Začínáme ve 20:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Marek Kratochvíl

    Vojtěch Tůma

    Branky: 39. J. Rada (Skalák), 68. Ščuk, 71. Magera, 73. Baroš (Skalák), 90. Chramosta (Zahustel), 90+1. Zahustel (Chramosta) – 27. Demeter (Šulek)

    Karty:   42. Magera (MBL), 42. Skalák (MBL), 53. J. Rada (MBL) – 31. Nerad (JIH), 52. Krejčí (JIH), 56. T. Marek (JIH)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:21.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – J. Kysela, Polom, Kúdela, Bořil – J. Rada, Ščuk – Zahustel, Magera (C) (82. Čermák), Skalák (89. Skácel) – Baroš (83. Chramosta).
    Náhradníci: Diviš – Fleišman, Čermák, Vraštil, Skácel, Chramosta, Klobása.

    FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Kryštůfek, Tlustý, Krejčí (C), Šulek – Demeter, T. Marek – Kukoľ (82. Přeučil), Nerad (63. Jungr), Fulnek – Mešanović (75. Dvořák).
    Náhradníci: Vejmola – Opluštil, Přeučil, Jungr, Štěpánek, Batioja, Dvořák.

    Rozhodčí: Pavel Královec – Radek Kotík, Michal Urban
    bahis siteleri