Dukla Praha – Příbram 0:1 (kon.) | Zlín – Slovácko 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 6:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
6:1 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 07.11.2015, 20:15 • Adidas Aréna (kapacita: 5 000) • Synot liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Ondřej ZAHUSTEL - 6:1
     
    90+1
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jan Chramosta prošel obranou Jihlavy jako nůž máslem, sám proti brankáři Hanušovi ale nezazmatkoval a nezištně předložil balon před prázdnou branku ONDŘEJI ZAHUSTELOVI – 6:1!
    90. Jan CHRAMOSTA - 5:1
     
    90
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dočkal se i střídající JAN CHRAMOSTA, který zvyšuje na 5:1! Jihlavští teď v obraně vůbec nezafungovali, nechali si míč proletět vlastním pokutovým územím několikrát ze strany na stranu až se dostal k noze Chramosty, který jej uklidil k levé tyči.
     
    89
    A pro Skaláka tím také dnešní zápas končí. Jeho místo zaujme Rudolf Skácel.
     
    83
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Milan Baroš, přichází Jan Chramosta.
     
    82
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Vladimír Kukoľ, přichází Vojtěch Přeučil.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Aleš Čermák.
     
    81
    Zahustel dostal další výbornou přihrávku na malé vápno, ani tentokrát se ale nedokázal prosadit. Hanuš jeho střelu z bezprostřední blízkosti vyráží.
     
    75
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Muris Mešanović, přichází Pavel Dvořák.
    73. Milan BAROŠ - 4:1
     
    73
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jihlava v posledních minutách nezvládá mladoboleslavský nápor. Z vhazování na vlastní polovině se domácí díky skvělé práci Skaláka dostali během několika vteřin do další gólové šance, jmenovitě to byl MILAN BAROŠ, který tváří v tvář Hanušovi přidává čtvrtou branku.
    71. Lukáš MAGERA - 3:1
     
    71
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Parádní akci po levé straně zakončoval po centru Bořila opět Zahustel, ani tentokrát ale ve vyložené šanci neuspěl. Jeho hlavička se odrazila od zad bránícího Šulka přímo pod nohy LUKÁŠE MAGERY a domácí kanonýr nezaváhal.
    68. Jasmin ŠČUK - 2:1
     
    68
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši otáčí dnešní zápas! Kyselův centr sice nedokázal zakončit Zahustel, jehož pokus z malého vápna zamířil jen do břevna, míč se však vrátil přímo na hlavu JASMINA ŠČUKA, který jej pohodlně uklidil do opačného rohu branky.
    64. Další šance Boleslavi
     
    64
    Baroš skvělou patičkou našel Zahustelovi, který se probil až vápnu, těsně před nám byl však zastaven. Hostující obrana však vyrobila obrovskou minelu a Zahustelův střílený centr, jenž byl ještě lehce tečován, branku minul jen o vlásek!
     
    63
    První střídání v dnešním utkání! Odpracování už má Petr Nerad, jehož na hřišti nahradí Marek Jungr.
     
    56
    Se žlutými kartami se nám roztrhl pytel, Tomáš Marek byl v souboji s Radou o chvíli později, jeho tvrdý zákrok byl zcela spravedlivě potrestán.
     
    53
    Žlutit se bude i na straně Mladé Boleslavi. Potrestán je Jakub Rada, pro kterého je to už čtvrté žluté varování, to znamená, že domácí středopolař si v příštím utkání nezahraje.
     
    52
    Milan Baroš se snažil prosmýknout po pravé straně, kde ho nedovoleným zákrokem zastavil hostující kapitán Krejčí – jasný žlutá karta.
    46. Projektil Zahustela
     
    46
    Začíná druhý poločas, výkopu se ujali hosté, kteří však téměř ihned přišli o balón! Do samostatného úniku se hnal Zahustel, avšak jeho ránu k tyči dokázal Hanuš eliminovat!
     
    Tak pozor, kvůli mlze se start druhé půle odkládá! Vypadá to, že se bude čekat dvacet minut, pokud bude situace stále stejná, zápas se zřejmě odloží!
     
    42
    Ve stejný čas jsou žlutým varováním odměněni hned dva domácí hráči. Za faul na Kryštůfka ji po právu dostává Magera, zřejmě za nějaký ne úplně vhodný slovní doprovod je taktéž potrestán Skalák.
    41. Skalákův neuznaný gól
     
    41
    Skalák trefil branku soupeře a už už se radoval ze vstřelení vedoucího gólu! Ščukův dlouhý pas si Jiří Skalák dle názoru sudího míč zpracoval rukou! Z opakovaných záběrů je vidět, že branka není Středočechům uznána správně!
    39. Jakub RADA - 1:1
     
    39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Za aktivitu v posledních minutách je Boleslav odměněna vyrovnávací brankou! Skalák zvedl hlavu a přihrávkou pod sebe našel JAKUBA RADU, jenž ranou bodlem prostřelil brankáře Hanuše!
    38. Další Barošova tutovka
     
    38
    Boleslav začíná býti konečně nebezpečná! Zahustel s Barošem se vydali do protiútoku, první jmenovaný našel svého kolegu, který však tváří v tvář Hanušovi uspět nedokázal!
     
    36
    Jakub Rada opět prokázal svůj parádní herní přehled. Famózním bochánkem našel Ondřeje Zahustela, který skákavý balón však usměrnil jen do těla vybíhajícího brankáře Hanuše!
     
    31
    První žlutá karta dnešního klání, potrestaným je hostující Petr Nerad.
     
    29
    No, pro Mladou Boleslav to mohlo vypadat ještě hůře! Nerad dostal až příliš prostoru a nahrál Kukoľovi, který pasem našel z druhé vlny nabíhajícího Fulneka, jehož ránu Šeda konečky prstů vyrazil na tyč!
    27. Patrik DEMETER - 0:1
     
    27
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Jihlava se překvapivě dostává do vedení! Šulek se protáhl po levé straně, jeho centrovaný balón doskákal až na nohu připraveného PATRIKA DEMETERA, který ranou na vzdálenější tyč nedal Šedovi šanci!
    26. Fulnekův projektil
     
    26
    Demeter se rozhlédl a našel Jakuba Fulneka, který si v souboji 1 na 1 pohrál s Kyselou a ranou na bližší tyč protáhl Šedu! Rohový kop pro Jihlavu.
    12. Šance hostů po chybě Poloma
     
    12
    Obrovskou hrubici nyní vyrobil Polom! Využít se toho jal Nerad, který našel Mešanović, jehož ránu ale zablokoval Kúdela. Míč se však odrazil opět k Neradovi, jehož ale tygřím skokem vychytal skvělý Šeda!
    4. Barošova skvělá šance
     
    4
    Tohle byla obrovská šance domácích! Zahustel parádně našel Lukáše Mageru, který zkrotil skákavý balón a předložil jej Barošovi, jemuž rána úplně nesedla, míč i tak zamířil těsně vedle pravé tyče!

    Marek Kratochvíl

    Vojtěch Tůma

    Branky: 39. J. Rada (Skalák), 68. Ščuk, 71. Magera, 73. Baroš (Skalák), 90. Chramosta (Zahustel), 90+1. Zahustel (Chramosta) – 27. Demeter (Šulek)

    Karty:   42. Magera (MBL), 42. Skalák (MBL), 53. J. Rada (MBL) – 31. Nerad (JIH), 52. Krejčí (JIH), 56. T. Marek (JIH)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:21.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – J. Kysela, Polom, Kúdela, Bořil – J. Rada, Ščuk – Zahustel, Magera (C) (82. Čermák), Skalák (89. Skácel) – Baroš (83. Chramosta).
    Náhradníci: Diviš – Fleišman, Čermák, Vraštil, Skácel, Chramosta, Klobása.

    FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Kryštůfek, Tlustý, Krejčí (C), Šulek – Demeter, T. Marek – Kukoľ (82. Přeučil), Nerad (63. Jungr), Fulnek – Mešanović (75. Dvořák).
    Náhradníci: Vejmola – Opluštil, Přeučil, Jungr, Štěpánek, Batioja, Dvořák.

    Rozhodčí: Pavel Královec – Radek Kotík, Michal Urban
    bahis siteleri