Celta Vigo – Valencia 1:5 (kon.) | Levante – La Coruňa 1:1 (kon.) | Eibar – Getafe 3:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Granada 2:1 (kon.) | Malaga – Real Betis 0:1 (kon.)
konec
SD Eibar
3:1 (2:1)
Getafe CF
Sobota 07.11.2015, 20:30 • Estadio Municipal de Ipurúa, Eibar • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    U hlavního rozhodčího si následně stěžoval Alexis, který "za odměnu" dostává žlutou kartu!
     
    88
    Domácí tým provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází po velmi dobrém výkonu Escalante. Na jeho místo přichází Iňigo Barrenetxea!
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Víctor, přichází Moisés Gómez.
     
    84
    Borja Bastón se dostal k odraženému míči na hranici vápna. Následně dostal míč do vápna na Escalanteho, který se nacházel v ofsjadu! Escalante navíc ještě před tím předvedl ostrý zákrok v souboji s Víctorem, a tak vidí žlutou kartu!
     
    81
    Kouč Mendilibar provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Sergi Enrich, který si dnes připsal dvě branky, hattrick už však nezaznamená! Na jeho místo přichází na poslední minuty Mikel Arruabarrena!
     
    75
    Další parádní rána domácího hráče ze střední vzdálenosti! Tentokrát dostal hodně prostoru Eddy Pascual, který vyslal hodně tvrdou střelu. Tentokrát si však Guaita na míč sáhl, a vyrazil ho na rohový kop!
     
    71
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Álvaro Vázquez, přichází Stefan Šćepović.
    69. Povedenou ránu Escalanteho zastavilo břevno
     
    69
    Rázem to mohlo být 4:1! Ve středu hřiště dostal dostatek prostoru Gonzalo Escalante, který natáhl ke střele. Jeho prudký pokus zastavila tyč! Brankář Guaita dráhu letu míče kontroloval pouze pohledem ...
     
    64
    Své první střídání v tomto zápase provádí domácí celek! Ze hřiště odchází obránce Mauro dos Santos, kterému se rozhodnutí trenéra příliš nelíbí. Na jeho místo přichází Lillo Castellano!
     
    63
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Pablo Sarabia, přichází Santiago Vergini.
    61. Saúl BERJÓN - 3:1
     
    61
    Eibar právě vstřelil branku!
    3:1! Eibar se dostává do důležitého vedení, a je velmi blízko výhře! K penaltě se postavil SAÚL BERJÓN, který ji velezkušeně proměnil! Španělský záložník poslal míč přesně k tyči, a do dostatečné výšky, aby brankář Guaita nemohl zasáhnout!
    60. Červená karta
     
    60
    Keko poslal krásnou přihrávkou do úniku Sergi Enricha, kterého ve vápně poslal k zemi nedovoleným zákrokem Damián Suárez, který navíc dostává rovnou červenou kartu! To je těžká pro rána pro hostující celek!
     
    59
    Penalta pro Eibar!
     
    52
    Druhou žlutou kartu dnešního utkání dostává Ander Capa, který ve středu hřiště hodně tvrdě dojel Víctora Rodrígueze. Hlavní rozhodčí s udělením žluté karty neváhal!
     
    51
    První žlutou kartu v dnešním utkání dostává Saúl Berjón, který se prezentoval ostrým zákrokem v souboji s Juanem Rodríguezem.
    38. Nebezpečná příležitost hostů
     
    38
    Další velká šacne Getafe! Na pravou stranu dostal ideální pas obránce Damián Suárez, který pohotově odcentroval. Španělský obránce však svůj centr posadil přesně do prostoru mezi Víctora a Vázqueze, tudíž se ani jeden do zakončení nedostali!
     
    37
    To je pro hosty velká škoda! Juan Rodríguez si udělal prostor ve středu hřiště, a přesnou přihrávkou našel ve vápně Vázqueze. Španělský útočník si však míč špatně zpracoval, a ten mu utekl!
    29. Sergi ENRICH - 2:1
     
    29
    Eibar právě vstřelil branku!
    Gólové hody na Estadio Municipal de Ipurúa pokračují! Domácí celek jde opět do vedení! Na levém křídle se krásně uvolnil Berjón, který následně ve vápně našel přihrávkou SERGI ENRICHA, který tvrdou střelou poslal míč do sítě!
    22. VÍCTOR - 1:1
     
    22
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Hosté dnes nehrají vůbec špatně, a velmi rychle srovnávají na 1:1! Na hranici vápna se krásně uvolnil VÍCTOR RODRÍGUEZ, který poslal míč v ideální výšce přesně k levé tyče, a brankář Riesgo se natahoval marně!
    16. Sergi ENRICH - 1:0
     
    16
    Eibar právě vstřelil branku!
    Z druhého rohového kopu dnešního utkání už se domácí celek prosazuje! Exekuce se ujal Saúl Berjón, jehož centr propadl až k SERGI ENRICHOVI, který se dokázal dostat do zakončení přes bránícího protihráče, a poslal Eibar do vedení!
    11. Povedená střela Víctora
     
    11
    Pěknou přihrávku dostal na pravou stranu Víctor Rodríguez, který udělal kličku do středu, a vystřelil na přední tyč. Přízemní rána španělského křídelníka však skončila těsně vedle!
    5. Obrovská šance Vázqueze
     
    5
    Obrovská šance hostujícího celku! Lafita to udělal na levé straně parádně, když obešel obránce Juncu, a poslal centr do vápna, kterým našel zcela volného Vázqueze. Tomu však zakončení příliš nesedlo, brankář Riesgo však musel vytáhnout povedený zákrok!

    Jan Havlovic

    Branky: 16. Enrich, 29. Enrich (Berjón), 61. Berjón (pen.) – 22. Víctor

    Karty:   51. Berjón (EIB), 52. Capa (EIB), 84. Escalante (EIB) – 90+3. Alexis (GET)   60. Damián Suárez (GET)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 13:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:8.
    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos (64. L. Castellano), Pantić, Juncà – Keko, E. Pascual, Escalante (88. Barrenetxea), Berjón – Bastón, Enrich (81. Arruabarrena).
    Náhradníci: Irureta – Inuj, Arruabarrena, Hajrović, L. Castellano, Ekiza, Barrenetxea.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Velázquez, Alexis, Lago – Juan Rodríguez, Lacen – Víctor (85. Moisés Gómez), Sarabia (63. Vergini), Lafita – Á. Vázquez (71. Šćepović).
    Náhradníci: Megyeri – Vergini, Šćepović, León, Moisés Gómez, Wanderson, Buendía.

    Rozhodčí: Ignacio Iglesias – Costoya, Ramos (vš. Španělsko)
    bahis siteleri