Opava – Třinec 0:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:3 (1:0 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 6:8 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 2:4 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 8:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 0:6 (kon.)
Havířov – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 3:8 (kon.) | Poruba – Vítkovice 6:7 (0:2 po s.n.)
Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Letňany – Kometa Brno 0:8 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 21.11.2015, 12:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    58:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrazili do protiútoku a mířili na na gólmana! JAN JENÍK přihrál puk doprava Petr Weincekovi, jenž ihned z první vrátil puk prvně jmenovanému hráči, který už bez problému uklidil kotouč za záda bezmocného Kulicha! Asistence: Petr Weincek.
     
    47:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se usadili v pásmu Havlíčkova Brodu, kde se dostali sice za bránu, jenže JAN JENÍK se zpoza ní hbitě vytočil a překvapil Tomáše Kulicha, kterému proklouzl kotouč do sítě kolem betonu. Asistence: Adam Velechovský.
     
    36:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině propukla obrovská radost, je totiž vyrovnáno! Robin Martínek poslal dopředu JIŘÍHO VLACHA, před kterým se otevřel kousek volného prostoru, který využil ke střele zápěstím z levého kruhu, která zamířila s milimetrovou přesností do protějšího horního rohu! Asistence: Robin Martínek.
     
    35:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí na situaci velmi rychle reagují a snižují stav utkání! Střelu Vojtěcha Veverky ještě Jakub Hrstka vyrazil, k odraženému puku se ale dostal PAVEL HENDRYCH a zblízka dorazil puk do sítě! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    33:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali ubránit v dvojnásobném oslabení a nato sami udeřili. Kotouč směřoval od Tomáše Nezbedy k ONDŘEJI CHRTKOVI, jenž se zblízka trefil dnes již podruhé! Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    25:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se vrátili zpět do útočného pásma a pokračovali v tlaku, ze kterého nakonec vytěžili vedoucí gól. Petr Weincek přihrál ONDŘEJI CHRTKOVI, jenž si vybruslil z pravého kruhu blíže na střed a střelou zápěstím se trefil nad lapačku domácího gólmana! Asistence: Petr Weincek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 35. Hendrych (Veverka), 37. Vlach (Martínek) – 26. Chrtek (Weincek), 34. Chrtek (Nezbeda), 48. Jeník (Velechovský), 59. Jeník (Weincek)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Arbelovský) – Polák, Hrabaň "A", Benák "A", Jančařík, Lachman, Zdeněk, Němec – Piskač, Donda, Vlach, Martínek, Beran "C", Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Hendrych
    Bílí Tygři Liberec: Hrstka (Kuhn) – Bednář, Krejsa, Eichler, Turský, Charvát, Habermann, Kunst, Korecký "C", Velechovský – Branský, Šír, Čermák, Weincek "A", Jeník, Nezbeda "A", Průžek, Chrtek

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Michal Huryta, David Urubčík
    bahis siteleri