Opava – Třinec 0:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:3 (1:0 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 6:8 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 2:4 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 8:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 0:6 (kon.)
Havířov – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 3:8 (kon.) | Poruba – Vítkovice 6:7 (0:2 po s.n.)
Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Letňany – Kometa Brno 0:8 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
0:6 (0:2, 0:2, 0:2)
Mountfield HK
Sobota 21.11.2015, 12:30 • ŠKOENERGO Aréna • Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    55:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    K odraženému puku se dostal v kruhu PATRIK MAŠÍN, který poslal po zemi do branky šestý zásah hostů. Asistence: Patrik Mašín, Štěpán Matějček.
     
    41:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hostující kapitán ŠTĚPÁN MATĚJČEK přidává už druhý zásah v tomto utkání. Z mezikruží se puk dostal až do branky, možná tam byla i teč jednoho z domácích obránců. Asistence: Tomáš Kynčl.
     
    39:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen přichází ještě další gól z hole kapitána ŠTĚPÁNA MATĚJČKA. Gólman Krofta dlouho odolával, jenže na třetí dorážku za sebou už stačit nemohl. Asistence: Patrik Mašín, Kryštof Pažourek.
     
    31:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield zaslouženě zatlouká třetí hřebík do mladoboleslavské rakve. Před domácí branku si najel JAKUB MONÍK, který v poklidu zvedl kotouč a zvěsil do horní části domácí branky. Asistence: Kryštof Hroudný, Jakub Hašek.
     
    16:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield navyšuje svůj náskok. Boleslavští si neohlídali volného MICHAELA GASPARA, který čekal na přihrávku u pravé tyče. K té se nestačil přesunout ani brankář Krofta, a tak pro hradeckého útočníka nebylo těžké zasunout puk mezi tři tyče. Asistence: Filip Jirásek, Radim Šalda.
     
    05:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Opravdu smolný gól pro domácí. Poklidnější střelu z hole PATRIKA HIDVEGHYHO chtěl Krofta udržet mezi betony, jenže se mu smolně mezi nimi došoural až do klece. Asistence: Štěpán Matějček, Kryštof Hroudný.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 6. Hidveghy (Matějček, Hroudný), 17. Gaspar (F. Jirásek, Šalda), 32. J. Moník (Hroudný, Hašek), 40. Matějček (Mašín, Pažourek), 42. Matějček (Kynčl), 56. Mašín (Matějček)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Dlabola, Uřidil, Petržílka, D. Jirásek, Linhart, Kalus "A", Chládek, Mlčoch – Zich, Kerda, Flynn, Musliu, Havelka, Zahradník, Kalaš, Outrata, Jindra "A", Hrachovec, Dančišin "C", Jan Dvořák
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Muška, Brádler, Gaspar, Pohl, Hroudný, J. Moník, Kynčl "A", Šalda – Hašek, Matouš, Mašín, Matějček "C", Pažourek, F. Jirásek, Jaroslav Dvořák, Štohanzl, F. Moník, Hejna, Maršík, Hidveghy

    Rozhodčí: Hrubý – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 121
    bahis siteleri