Ružomberok – Trenčín 0:3 (kon.) | Senica – Žilina 2:0 (kon.) | Myjava – Podbrezová 2:1 (kon.)
Zlaté Moravce – Skalica 3:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
3:1 (3:1)
MFK Skalica
sk Sobota 21.11.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení priaznivci futbalu srdečne vám vítame pri sledovaní v poradí už 17. kola najvyššej futbalovej súťaže Slovenska, Fortuna ligy, v ktorej si sily zmerajú FC ViOn Zlaté Moravce a MFK Skalica.

    FC ViOn Zlaté Moravce pred sezónou rozhodne nepatril k favoritom súťaže, čo napokon dokazuje aj v jej priebehu. Pred zimnou prestávkou patrí jej hráčom priebežná 10. priečka tabuľky, ktorú ViOn zakupuje so ziskom 16 bodov zo 16 stretnutí, pričom domáci hráči sa z plného bodového zisku tešili dovedna štyrikrát, pričom zo 4 stretnutí si jeho hráči odniesli 1 bod. Skŕe ViOnu činí 24:31.

    Posledné 3 zápasy Zlatých Moraviec:
    AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce 4:1
    FC ViOn Zlaté Moravce – MFK Zemplín Michalovce 1:1
    ŽP Šport Podbrezová – MFK Zemplín Michalovce 2:2

    MFK Skalica je v najvyššej futbalovej súťaži Slovenska nováčikom, preto sa od jej hráčov neočakávali žiadne zázraky. Záhoráci aj preto po 16 odohraných stretnutiach okupujú len posledné miesto tabuľky, Skaličania sa na 13. priečke pritom usadili so ziskom 10 bodov za 2 výhry a 4 remízy. Čo sa týka skóre, to je v prípade Záhorákov vysoko nepriaznivé, 16:32.

    Posledné 3 zápasy Skalice:
    MFK Skalica – FC Senica 0:3
    ŽP Šport Podbrezová – MFK Skalica 3:0
    FC Spartak Trnava – MFK Skalica 2:1
     
    -5
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Kana, Tipurić, De Souza, Majkić – Orávik (C), Perišić, Kupec, Krznarić – Školnik, Glavaš.
    Náhradníci: Novota – Cebara, Burić, Mance, Pintér, Kovjenić, Ploj.

    MFK Skalica: Lupač – Vrablec, Majerník (C), Konečný, Vaško – Mazan, Čermák, Hlinka, Ciprys – Šebesta, Ulrich.
    Náhradníci: Fišan – Fialka, Gašparík, Petrovský, Lietava, Mareš.

    Rozhodca: Horváth – Ádám, Bednár – Ježík.
     
    Hráči oboch celkov už prichádzajú v sprievode rozhodcovskej trojice na hraciu plochu. Stretnutie sa o malý moment začne. Domáci v ňom nastúpia v modrých dresoch, hostia zo Skalice si priniesli zelenú kombináciu kombináciu dresov a šortiek.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hostia. Mazan pritom loptu okamžite poslal na vlastnú polovicu, odkiaľ sa Skalica pokúsi o založenie rýchlej útočnej akcie.
     
    1
    Hráči MFK to skúšali okamžitým nákopom lopty na polovicu súpera, tam si ale domáci futbalisti dali pozor a celú situáciu zvládli.
     
    1
    Na opačnej strane ihriska sme sledovali prvý center do pokutového územia, ktorému ale chýbala potrebná razancia i presnosť, aj preto lopta pristála len na nohách stopérov.
     
    3
    Skalica dala gól!
    Hostia sa veľmi rýchlo dostali do vedenia! Cypris loptu potiahol až do šestnástky svojho súpera, odkiaľ následne vyslal nebezpečný strelecký pokus, Ranilovič loptu len zrazil pred seba, kde stál voľný ĽUBOMÍR ULRYCH, ktorý napol sieť brány.
     
    4
    Na opačnej strane pokus o rýchlu odpoveď, Tawamba Kana sa tam ocitol v dobrej príležitosti, Lupač ale vyrovnane nepripustil.
     
    5
    Skalica teraz zatlačila svojho súpera na vlastnej polovici, kde po krátkej kombinácii pred hranicou vápna prišlo k nepresnému prízemnému centru.
     
    6
    Majerník zbieral loptu z kopačky gólmana Lupača, tam ju hostia poslali radšej po tom, čo pred pokutovým územím Skalice súpera dobre napádali až 3 domáci.
     
    6
    Skalica bude zahrávať priamy voľný kop, loptu si už pripravuje Šebesta.
     
    7
    Šebesta to pritom svojou nakopávanou loptou do stredu pokutového územia nemyslel vôbec zle, lopta ale napokon padla len na hlavu stopéra ViOnu.
     
    8
    Podobná situácia aj na opačnej strane ihriska, po nedovolenom zákroku zahrával štandardnú situáciu ViOn, napokon tam prišlo aj k streleckému zakončeniu, ktoré však bolo veľmi nepresné.
     
    9
    Mazan si teraz nevšimol Glavaša, keď loptu držal na svojej kopačke s úmyslom počkať na svojich spoluhráčov, to sa mu ale vypomstilo, keďže o ňu rýchlo prišiel.
     
    10
    V strede poľa sa teraz zvádzalo viacero tesných súbojov, ktoré síce víťaza nespoznali, po dotyku jedného z domácich ale lopta skončila za postrannou čiarou, čo znamená vhadzovanie pre Skalicu.
     
    10
    Skalica bude následne zahrávať aj rohový kop.
     
    11
    Hostia to teraz nemysleli vôbec zle, center letel za hranicu vápna, čo domáca defenzíva vôbec nečakala. Lopta pritom padla priamo na kopačku Šebestu, ktorý pálil bez prípravy nepresne.
     
    11
    ViOn má veľké problémy s prechodom cez prehustený stred poľa, ktorý má teraz Skalica výborne pokrytý. Hostia tam napádajú so štyrmi hráčmi, ktorí poriadne znepríjemňujú kombináciu svojmu súperovi.
     
    12
    Aj preto to domáci celok skúšal radšej vysokým centrom na útočnú polovicu, kde si na loptu naskakoval Tawamba, ktorý sa ale v tomto súboji nedokázal presadiť.
     
    13
    Domácim sa až teraz podarilo dostať na polovicu svojho súpera, tam to však vôbec nezvládli, keď si ich hráči nedokázali presne posunúť loptu a tá skončila až za postrannou čiarou.
     
    13
    Na opačnej strane ihriska chcela Skalica prekvapiť rýchlym protiútokom, aj preto lopta letela už prakticky od stredového kruhu do priestoru pokutového územia, kde si na ňu dal Ranilovič pozor.
     
    14
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, avšak bez nejakých väčších šancí, keďže lopta sa do šestnástky dostáva skutočne len sviatočne.
     
    15
    Hostia si pýtali loptu na s oje kopačky po tom, čo opustila hraciu plochu, center Majerníka ale tečovaný nebol a postranný arbiter tak správne rozhodol o vhadzovaní domácich.
     
    16
    Skalica stále dobre napáda svojho súpera až pri pokutovom území, kvôli tomu domáci celok nedokáže zakombinovať takým spôsobom, aby sa bez väčších problémov presunuli pred Lupača.
     
    17
    Tawamba bol teraz pri rohovej zastávke aktívny, dokonca až tak aktívny, že loptu sám posunul za čiaru a nechtiac ju tak odovzdal súperovi.
     
    17
    Pre domácich sa teraz v strede poľa otváral priestor, Glavaš si ale nabiehal len do ofsajdu, čo postrannému arbitrovi neuniklo a celú akciu včas zastavil.
     
    18
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    18
    Celá situácia sa zopakuje, keďže center na bližšiu žrď domáci poslali opätovne len za bránkovú čiaru.
     
    19
    Center letel tentokrát do stredu brány, odkiaľ dokázal loptu bez väčších problémov vyškriabať Ranilovič.
     
    19
    Na opačnej strane ihriska opäť veľmi aktívny Kana, jeho strela zo vzdialenosti asi 25 metrov ale letela len tesne nad zemou, preto hostia nemali loptu problém včas zastaviť.
     
    20
    Pískal sa ďalší ofsajd domácich.
     
    20
    Zlaté Moravce teraz zatlačili svojho súpera pred vlastnou bránou, kde prišlo k viacerým dobrým centrom, ten posledný už bol ale vyslaný po tom, čo lopta opustila hraciu plochu.
     
    21
    Pokus o rýchly prechod stredom poľa hosťom absolútne nevyšiel, Mazan si loptu najskôr zbytočne zasekol, potom navyše vyslal nie príliš presnú prihrávku, lopta preto skončila za postrannou čiarou.
     
    22
    Mazan chcel svoju predošlú hrúbku napraviť centrom do vápna Zlatých Moraviec, na jeho ľavej strane ale nestál nik odetý v zelenom, lopta preto šestnástkou prepadla.
     
    23
    Tak teraz to domáci spravili najhoršie, ako len mohli. Pre ViOn sa už-už črtalo prečíslenie, po pomalej prihrávke sa ale musel odpískať len ofsajd.
     
    24
    Ale pozrime sa na to! Na opačnej strane ihriska sa v pokutovom území uvoľnil strelec doposiaľ jediného presného zásahu, Ulrych, ktorý pálil z uhla, lopta pritom skončila na brvne!
     
    24
    Na opačnej strane ihriska sme sledovali prvý rohový kop domácich, rozohrával ho Orávik, ktorého center ešte chcel jeden z domácich poslať do siete, lopta ale letela mimo priestor troch žrdí.
     
    25
    Za sebou máme už 25 minút hry, hostia stále prekvapivo vedú 1:0.
     
    26
    Bola nariadená penalta v prospech domácich!
     
    27
    Konečný loptu zachytil na bránkovej čiare rukou a v dnešnom stretnutí tak dohral.
     
    28
    Zlaté Moravce dali gól!
    Loptu si na biely bod postavil LEANDRE GAEL TAWAMBA KANA, ktorý zakončil do protipohybu Lupača a pridal tak svoj 9. gól v sezóne.
     
    29
    Pre domácich to tak rázom vyzerá omnoho lepšie, a to nie len z pohľadu skóre, ale aj počtu mužov na trávniku. Domáci majú pred sebou viac ako 60 minútovú presilovú hru o jedného muža, ak sa teda ďalšia červená karta neudelí.
     
    30
    Pred sebou máme už len 15 minút z prvého polčasu, domáci s vyrovnávajúcim gólom výrazne ožili a neustále sa tlačia pred bránu svojho súpera.
     
    31
    Center z pravej strany na Tawambu postrádal väčšiu presnosť, domáci hráč to nemal na strelu, tiesnený si pritom loptu nedokázal včas spracovať.
     
    32
    Domáci sa s loptou stiahli k stredovému kruhu, odkiaľ sa pokúsia o založenie ďalšej útočnej akcie.
     
    33
    Napokon to ViOn nemyslel vôbec zle, keď si do šestnástky svojho súpera nabiehal s dvojicou hráčov, Kana ale loptu na svoju nohu nezískal a z dobrej pozície tak vypáliť nemohol.
     
    34
    Hostia sa na veľa nezmohli, Skalica chcela na polovici svojho súpera zakombinovať a prípadne aj ohroziť Raniloviča, ktorý už dlhší čas nemal prácu, loptu ale nešťastne poslali len na kopačky svojho súpera.
     
    35
    Dopredu tak mohol ísť opäť ViOn, ktorý si na útočnej polovici vybojoval štandardnú situáciu, z priameho kopu pritom lopta letela nebezpečne do pokutového územia, odkiaľ ju Lupač dokázal vyboxovať do bezpečia.
     
    36
    Tak až teraz si Ranilovič po dlhšom čase opäť siahol na loptu, nešlo pritom o žiaden zákrok po nebezpečnej strele, skôr o akýsi sklz, ktorý mal zabrániť prípadnému zmätku pred bránou Zlatých Moraviec.
     
    37
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, ani domáci, ani hostia ale smerom dopredu nič nevymysleli. Mazanov center po šprinte nebol zlý, v tomto priestore ale nik nestál.
     
    38
    Hralo sa prevažne v strede poľa, kde sme ale videli množstvo nepresností na oboch stranách. Najskôr sa nepresnou prihrávkou sami zastavili hostia, následne aj hráči ViOnu.
     
    39
    Kupec to teraz myslel touto nakopávanou loptou skôr ako center, Lupač ju ale pre istotu ukryl vo svojich rukaviciach, keďže v jeho vápne sa nepríjemne formovali útočníci FC ViOnu.
     
    40
    Hostia zahrávali rohový kop, center od rohovej zástavky ale napokon nepoletel, keďže Skalica to skúšala krátkou prihrávkou, neúspešne.
     
    41
    Zlaté Moravce dali gól!
    A je to 2:1. Po druhýkrát sa presadil LEANDRE GAEL TAWAMBA KANA, ktorý po prihrávke Orávika nedal skvelým centrom Lupačovi šancu na zákrok.
     
    42
    Pre Kanu je to zatiaľ skvelý zápas, so svojimi dvoma gólmi, ktoré boli v poradí 9. a 10. v aktuálnej sezóne, sa totiž dostal na čelo Fortunaligových strelcov.
     
    43
    Zlaté Moravce dali gól!
    Za mohutného potlesku sa teraz Kana môže potešiť aj z hetriku, nutné je pritom dodať, že celkom zaslúžene. Hostia teraz v obranných radoch zaspali, LEANDRE GAEL TAWAMBA KANA si tak naskočil na dobrý center priamo pred Lupača, odkiaľ nemal problém poslať loptu do siete.
     
    44
    A s hráčmi MFK to nevyzerá vôbec dobre. Inkasovali totiž už tri góly, zabúdať pritom netreba ani na fakt, že od 27. minúty hrajú aj bez vylúčeného Konečného.
     
    45
    Beží posledná minúta prvého polčasu, čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Hlavný arbiter Horváth napokon nenadstavoval ani sekundu a ukončil tak prvý polčas, ktorý priniesol veľmi veľa zaujímavých situácií. Prvou z nich bola už tretia minúta, kedy skóre prekvapivo otvoril Ulrich. Následne sa ale zákrokom rukou prezentoval Konečný, ktorý videl červenú kartu, následne Kana penaltu premenil. Leandre Gael Tawamba Kana následne pridal aj ďalšie dva góly, zavŕšil hetrik a dostal sa tak na čelo Fortunaligových strelcov.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:03.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky videl Kana žltú kartu, zrejme prišlo pri odchode z ihriska k nejakej potýčke.
     
    46
    Domáci hráči odštartovali úvodným výkopom druhý polčas stretnutia, v ktorom to budú mať hostia už len veľmi ťažké.
     
    46
    Krznarič loptu vykopol priamo z kopačky súperovho futbalistu, ktorý sa už-už chystal šprintovať smerom dopredu, bez lopty to ale bolo zbytočné.
     
    47
    Skalica bude zahrávať rohový kop. Loptu pošle od rohovej zástavky Šebesta.
     
    48
    Záhoráci to teraz síce nemysleli zle, keď loptu poslali priamo do stredu vápna, odkiaľ nie je ťažké skórovať, v tejto chvíli tam ale nestál nik odetý v zelenom.
     
    49
    Na opačnej strane útočná snaha Zlatých Moraviec, ani tie ale smerom dopredu nedokázali nič zaujímavé vymyslieť, keď loptu sami poslali mimo hracej plochy.
     
    50
    Tawamba chcel v strede poľa vysunúť jedného zo svojich spoluhráčov, ktorý by sa rútil priamo na Lupača, jeho prízemná prihrávka však bola príliš prudká a nohu hráča v modrom nenašla.
     
    51
    Šebesta napádaný dvoma hráčmi súpera nezaváhal, celú situáciu ustál a hoci nedokázal centrovať smerom dopredu, loptu domácemu celku neprenechal a radšej ju posunul Lupačovi.
     
    52
    Čermák si teraz na malom území dokázal loptu vziať do svojej moci, následne si ju bez pohybu aj spracoval a predkopol do behu, hráča hostí musíme za toto skutočne pochváliť.
     
    53
    Mazan uličkou hľadal svojho spoluhráča, ktorý stál napravo od pokutového územia, ten bol ale dobre pokrytý a k prihrávke sa tak nedokázal dostať.
     
    53
    Glavaš vo veľkej šanci, domáci útočník si počkal na pohyb Lupača a následne po zemi zakončil do jeho protipohybu, Lupač loptu aj napriek tomu vytesnil!
     
    54
    Priamy voľný kop na opačnej strane ihriska nepriniesol nič zaujímavé.
     
    55
    Trio Perišič – Glavač – Majkič teraz zakombinovalo v strede poľa, následne sa ale pred pokutové územie svojho súpera vydať nemohlo, keďže tento priestor bol príliš prehustený.
     
    56
    Perišič sa napokon dostal opätovne k lopte a na Lupača posielal akýsi strieľaný center po tom, čo si loptu neodkázal celkom ideálne spracovať, Lupač medzi troma žrďami nezaváhal.
     
    57
    Skalica teraz zakombinovala na polovici súpera, kde ju Čermák dlho držal na svojej kopačke, následne ale presne nerozohral.
     
    57
    Ulrich vo veľkej šanci, vo vnútri pokutového územia lopta padla priamo na jeho kopačku, strelec jediného gólu Skalice ju následne chcel poslať do brány, lobom ale trafil len brvno.
     
    58
    Na opačnej strane Tawamba vo veľkej šanci na strelenie svojho štvrtého gólu v stretnutí, Kana si loptu na jeden dotyk narazil s Krznaričom a následne zakončil do protipohybu Lupača, lopta pravdepodobne od žrde vypadla z brány.
     
    59
    Skalica smerom dopredu následne nevymyslela nič.
     
    60
    Za sebou máme už hodinu hry, aj napriek šanciam na oboch stranách pritom stále platí výsledok z konca prvého polčasu, 3:1. Na strane hostí sa pripravuje prvé striedanie.
     
    60
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Peter Vaško, prichádza Andrej Petrovský.
     
    61
    Ciprys bol v tejto chvíli pri postrannej čiare veľmi aktívny a loptu sa ešte snažil zachytiť na hracej ploche, to sa mu už ale nepodarilo, ViOn ju tak do hry opätovne vhodí.
     
    62
    Krznarič mohol zakončiť, loptu ale ešte napokon posunul Orávikovi. Kapitán domácich sa rozbehol na bránu s úmyslom skórovať, všetkému však predchádzal ofsajd.
     
    63
    Glavaš v tejto chvíli loptu skvele stiahol na vlastnú hruď, následne ale nemal s kým kombinovať, keďže v strede poľa nestál nik z jeho spoluhráčov.
     
    64
    Zlaté Moravce budú zahrávať priamy voľný kop.
     
    64
    A napokon to nebolo myslené vôbec zle, už ľavej strany letel krásny strieľaný center priamo do siete Lupačovej svätyne, na bránkovej čiare stopér Skalice loptu na poslednú chvíľu odvrátil.
     
    65
    Za sebou máme 20 minút druhého polčasu, ktorý gól do tejto chvíále nepriniesol. Viacero šancí na to mali domáci futbalisti, lopta ale v sieti neskončila.
     
    66
    Zmeniť sa to mohlo v tejto chvíli, keď Orávik loptu dobre posunul Glavašovi, ktorý neváhal a pálil z prvej, avšak len do pozorného Lupača.
     
    67
    Následný rohový kop ViOnu priniesol strelecké zakončenie mimo priestor troch žrdí.
     
    68
    Na zemi teraz ostal ležať jeden z domácich hráčov, ktorý zrejme inkasoval pri jednom zo vzdušných súbojov akýsi hit, napokon sa to zaobišlo bez ošetrenia.
     
    69
    V hre môžeme opäť pokračovať.
     
    69
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Ľubomír Ulrich, prichádza Ivan Lietava.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom zápasu nám Skaličania predviedli ukážkovú útočnú akciu, keď dokonalým spôsobom vyšachovali až štvoricu hráčov súpera, na poslednú chvíľu ale obranca ViOnu loptu predsa len pätou vytlačil do bezpečnej zóny.
     
    71
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    72
    Celá situácia sa napokon bude ešte raz opakovať.
     
    72
    Napokon z toho bola dobrá šanca Tipuriča, ktorý si loptu hlavou prebral na zadnej žrdi, jeho zakončenie ale našťastie pre Skalicu smerovalo len do jedného z dobre postavených stopérov.
     
    73
    Čas na vyrovnanie sa hosťom poriadne kráti, navyše, v tejto chvíli nič nenasvedčuje tomu, že by si Skalica mala zo Zlatých Moraviec odviezť čo i len bod. Netreba ale zabúdať na dva zlepené góly ViOnu zo záveru prvého polčasu, ak by sa situácia zopakovala – tentokrát však na strane MFK, mohlo by to byť ešte veľmi zaujímavé.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Peter Mazan (MFK Skalica).
     
    74
    Domáci mohli zahrávať priam voľný kop takmer z hranice stredového kruhu, loptu ale posunuli len na vlastnú polovicu, odkiaľ sa pokúsia o založenie útočnej akcie.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Radoslav Ciprys (MFK Skalica).
     
    75
    Loptu si tentokrát na bod vyznačený hlavným arbitrom Horváthom postavil Školník, ktorý posielal center do stredu vápna, v tomto priestore kraľoval Lupač.
     
    75
    Od konca druhého polčasu nás delí už len 15 minút, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Michal Gašparík.
     
    77
    Hostia si týmto striedaním vyčerpali maximálny počet zmien na trávniku v dnešnom zápase, ViOn má k dispozícii stále tri striedania.
     
    78
    Glavaš teraz ideálnou prihrávkou našiel v strede vápna Kanu, ktorý teraz trochu špekuloval a spoza obrancu chcel zakončiť technickou parádou, pätou ale loptu do siete neposlal. Dovolím si tvrdiť, že ak by Tawamba pálil priamo, mohol po štvrtýkrát zodvihnúť ruky nad svoju havu.
     
    79
    Snaha Skaličanov o protiútok, už-už sa zdalo, že hostia sa so šťastím opätovne dostanú k zdanlivo stratenej lopte, to by ju však Ranilovič nemohol ukryť vo svojich rukaviciach.
     
    80
    Striedajúci Gašparík teraz poriadne zavaril Skalici, keď loptu nedokázal poslať vo n z vápna, následne sa k nej dostali domáci, ktorí mohli zvýšiť na 4:1, strela ale skončila tesne vedľa pravej žrde.
     
    81
    medzičasom sme sa dostali už do poslednej desaťminútovky, v ktorej sa o center pokúšal Majkič, Lupač si ale v strede poľa urobil poriadok a loptu vyboxoval.
     
    82
    Následne chceli domáci zahrať len z ofsajdovej pozície.
     
    83
    Hlinka s Lietavom teraz poriadne zaváhali a zbytočne sa nechali s loptou vytlačiť ak stredovému kruhu, ak by prišla z tejto situácie strela, mohlo to byť už len o rozdiele jedného gólu.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Šimon Kupec (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    84
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Dejan Školnik, prichádza Alen Ploj.
     
    85
    Nepresnosti na oboch stranách, dopredu sa tak nevydá ani Skalica, ani ich dnešný hostiteľ zo Zlatých Moraviec, ktorý má k dispozícii stále 2 striedania.
     
    86
    Pred malou chvíľou žltou kartou potrestaný Kupec sa smerom dopredu náhliť nebude a so svojimi spoluhráčmi zakombinuje v strede poľa.
     
    87
    Dopredu sa však tlačili hostia, ktorí donútili stopéra Zlatých Moraviec k odkopnutiu lopty za postrannú čiaru.
     
    88
    Domáci celok sa už skutočne nechce púšťať do zbytočne riskantných akcií na polovici svojho súpera, aj preto loptu drží na vlastných kopačkách pred pokutovým územím Raniloviča.
     
    89
    Pripravuje sa striedanie na strane domácich.
     
    89
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Josip Krznarić, prichádza Mario Burić.
     
    90
    Začala sa posledná minúta riadnej hracej doby, oba celky už smerom dopredu zbytočne vymýšľať nebudú a počkajú si už len na údaj o prípadnom nadstavenom čase.
     
    90
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90+1
    Počas tej sa ešte domáci dostali do zaujímavej šance na skórovanie, spoza hranice vápna pálil Perišič, ktorý však loptu poslal nad hornú žrď.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tawamba Kana, prichádza Michal Pintér.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Po striedaní už hlavný arbiter dnešného stretnutia Horváth nemal dôvod hru zbytočne naťahovať a fúknutím do svojej píšťalky ukončil dnešné stretnutie, v ktorom FC ViOn Zlaté Moravce zdolali MFK Skalicu pomerom 3:1 a zaslúžene si na svoje konto pripíšu tri body. Vďaka ním ViOn v tabuľke preskočí Ružomberok, ktorý sa tak prepadáva na 9. priečku.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:52:42)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 28. Kana, 41. Kana, 43. Kana – 3. Ulrich

    Karty:   46. Kana (ZMO), 83. Kupec (ZMO) – 74. Mazan (SKA), 75. Ciprys (SKA)   27. Konečný (SKA)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Kana (90+1. Pintér), Tipurić, De Souza, Majkić – Orávik (C), Perišić, Kupec, Krznarić (89. Burić) – Školnik (84. Ploj), Glavaš.
    Náhradníci: Novota – Cebara, Burić, Mance, Pintér, Kovjenić, Ploj.

    MFK Skalica: Lupač – Vrablec, Majerník (C), Konečný, Vaško (60. Petrovský) – Mazan (76. Gašparík), Čermák, Hlinka, Ciprys – Šebesta, Ulrich (69. Lietava).
    Náhradníci: Fišan – Fialka, Gašparík, Petrovský, Lietava, Mareš.

    Rozhodčí: Horváth – Ádám, Bednár – Ježík
    bahis siteleri