Trnava B – B. Bystrica 0:2 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava U21 2:3 (kon.) | Senec – Borčice 3:5 (kon.)
Šaľa – Dunajská Lužná 0:2 (kon.) | MFK Zvolen – FC Košice 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 2:0 (kon.)
R. Sobota – Teplička n. Váhom 2:2 (kon.) | Spiš. N. Ves – Poprad 0:1 (kon.) | Nitra – Pohronie 2:2 (kon.)
konec
FK Slovan Duslo Šaľa
0:2 (0:2)
Dunajská Lužná
sk Sobota 21.11.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Dunajská Lužná tak napokon odchádza zo Šale s plným bodovým ziskom po výsledku 0:2. O presné zásahy sa ešte v prvom polčase postarali Nosko a Chromý. Dunajská Lužná si tak pripisuje na konto cenné tri body a dnešnému súperovi tak v tabuľke odskakuje na rozdiel šiestich bodov. (15:14:55)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    88
    FK Slovan Duslo Šaľa v závere zápasu kope už svoj jedenásty roh v zápase, no ani tentoraz sa domáci nedokázali strelecky presadiť.
     
    85
    A Martin Jackuliak sa napokon porúča z ihriska. Záverečných päť minút na jeho poste dohrá Ján Marcin.
     
    85
    Rozhodca Fajčík udeľuje ďalšiu žltú kartu hosťujúcemu futbalistovi Martinovi Jackuliakovi, ktorému to ale zrejme až tak nevadí – päť minút pred koncom duelu totiž Dunajská Lužná vedie o dva góly.
     
    83
    V závere zápasu bude dvojgólové vedenie svojho tímu strážiť Tomáš Kolesár, ktorý strieda Jakuba Hronca.
     
    83
    Dunajská Lužná teraz mohla spečatiť svoje víťazstvo gólom po rohovom kope, no hostia nedokázali dostať loptu za bránkovú čiaru a necelých 10 minút pred koncom stretnutia tak hostia stále vedú o dva góly.
     
    77
    Šaľa opäť zahráva ďalší rohový kop, no futbalisti Dunajskej Lužnej si aj s touto situáciou poradili a pomaly, ale isto kráčajú za dnešným trojbodovým ziskom.
     
    76
    Žltú kartu teraz za faul vidí hosťujúci hráč Dunajskej Lužnej Róbert Močko.
     
    73
    Hostia odvrátili loptu opäť na roh, no ani z ďalšieho rohového kopu domáci nedokázali skórovať.
     
    72
    Šaľa teraz bude zahrávať rohový kop.
     
    70
    20 minút pred koncom dnešného súboja Dunajská Lužná stále vedie o dva góly.
     
    66
    Ján Kadera v 66. minúte opúšťa ihrisko. V zostave hostí ho nahradí Viktor Bališ.
     
    63
    Domáci si ale situáciu zopakujú, no ani z ďalšieho rohu sa Šali nepodarilo dopraviť loptu do brány hostí.
     
    63
    Šaľa teraz bude zahrávať rohový kop. No ani z tejto akcie sa domácim nepodarilo strelecky presadiť.
     
    61
    Hostia z Dunajskej Lužnej teraz vidia žltú kartu z rúk hlavného rozhodcu Fajčíka. Kartou je teraz napomínaný Christián Stankovič.
     
    57
    A Šaľa si teraz výrazne komplikuje situáciu v zápase. Domáci kapitán Michal Hambalek vidí červenú kartu za hrubé nešportové správanie po tom, čo opľul hosťujúceho Martina Jackuliaka a FK Slovan Duslo bude dohrávať duel s desiatimi hráčmi.
     
    55
    Šaľa sa v druhom polčase snaží o zníženie nepriaznivého stavu, no hostia z Dunajskej Lužnej zatiaľ sebavedomo kráčajú za víťazstvom.
     
    46
    Do druhého polčasu nastupuje aj Sinan Medgyes, ktorý na ihrisku vystriedal Martina Janca.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpili domáci futbalisti s pozmenenou zostavou. Denisa Šveca na ihrisku vystriedal Marián Ďatko.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil. Hostia z Dunajskej Lužnej si v závere prvého dejstva dali pozor na svojho súpera, nedovolili mu znížiť a do kabín tak odchádzajú s vedomím dvojgólového náskoku.
     
    38
    Dunajská Lužná dala gól!
    Zatiaľ čo Šali sa nepodarilo skórovať po rohovom kope, hostia z Dunajskej Lužnej využili svoj prvý rohový kop v zápase na zveľadenie svojho jednogólového náskoku. Loptu do brány dopravil Filip Chromý.
     
    35
    Futbalisti Šale teraz budú zahrávať rohový kop a majú tak výbornú príležitosť na vyrovnanie.
     
    34
    A o necelé tri minúty vidia domáci z rúk hlavného rozhodcu ďalšiu žltú kartu, ktorú do štatistík pripisuje Mehdi-Karim Guemache.
     
    31
    A žltú kartu si teraz za svoj nedovolený zákrok vyslúžil aj domáci futbalista Martin Janco. Pomer žltých kariet je tak po vyše polhodine hry vyrovnaný 1:1.
     
    21
    A hlavný rozhodca dnešného stretnutia Fajčík vyťahuje prvýkrát v zápase žltú kartu, ktorú z jeho rúk vidí hosťujúci futbalista Filip Chromý.
     
    20
    Hráči FK Slovan Duslo Šaľa budú v dvadsiatej minúte zahrávať už tretí rohový kop v zápase. Podarí sa hráčom Šale vyrovnať? No center od rohovej zástavky napokon nepriniesol žiadané ovocie v podobe vyrovnávajúceho gólu.
     
    15
    Šaľa pokračuje vo svojej zápasovej aktivite a pokúša sa o vyrovnanie. Domáci futbalisti teraz mali k dispozícii svoj druhý roh v zápase, ale využiť ho nedokázali.
     
    9
    Dunajská Lužná dala gól!
    No strelecky sa napokon presadzujú hostia, ktorí v deviatej minúte vedú zásluhou Radovana Noska o jeden gól a dávajú tak najavo, že dnes pricestovali do Šale s tými najvyššími ambíciami.
     
    8
    Šaľa teraz bude zahrávať rohový kop a bude mať tak možnosť otvoriť skóre.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Guemache, Krčík, Cisár, Gešnábel, Sedlák, Kastelovič, Valachovič, Švec, Janco, Hambalek (C).
    Náhradníci: Ďatko, Kubica, Vanek, Medgyes, Kochan, Herceg

    Dunajská Lužná: Močko – Pipíška, Puchner, Horňák, Stankovič, Chromý, Bielik, Hronec, Nosko (C), Jackuliak, Kadera.
    Náhradníci: Křížek, Chovanko, Marcin, Kolesár, Bališ, Fejerčák, Hrnčár

    Rozhodca: Fajčík – Ferenc, Hrdlička.
     
    Vážení športoví priatelia, v sobotu 21.11.2015 sa odohrá duel 18. kola DOXXbet ligy medzi FK Slovan Duslo Šaľa futbalistami z Dunajskej Lužnej.

    Domáca Šaľa má obrovskú krízu. Na svojom konte má 8 prehier v rade. V 16. kole vyhrala nad slovanistickým béčkom, ale následne zápas skontumovali v prospech Slovana, keďže za domácich nastúpil hráč, ktorý mal mať zápasovú stopku kvôli 5 žltým kartám. V poslednom kole podali hráči Šale úctihodný výkon na pôde Pohronia, kde prehrali 0:2 gólom zo 77. minúty.

    Dunajská Lužná si ako nováčik súťaže počína celkom slušne. Momentálne sa jej hráči nachádzajú v strede tabuľky – na 7. priečke s 22 bodmi na konte. V poslednom kole futbalisti Dunajskej Lužnej vyhrali doma nad Trnavou B tesne 1:0.

    V tejto sezóne sa už oba celky vo vzájomnom zápase stretli. Zápolenie Šale s Dunajskou Lužnou sa uskutočnilo ešte v prvej polovici septembra, kedy sa na trávniku Dunajskej Lužnej zrodila remíza 2:2. O góly domácich sa vtedy postarali Ján Kadera a Martin Jackuliak, za hostí skórovali Lukáš Remeň a Šimon Valachovič.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Dávid Lech

    Branky: 9. Nosko, 38. Chromý

    Karty:   31. Janco (SAL), 34. Guemache (SAL) – 21. Chromý (DLU), 61. Stankovič (DLU), 76. Močko (DLU), 85. Jackuliak (DLU)   57. Hambalek (SAL)


    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Guemache, Krčík, Cisár, Gešnábel, Sedlák, Kastelovič, Valachovič, Švec (46. Ďatko), Janco (46. Medgyes), Hambalek (C).
    Náhradníci: Ďatko, Kubica, Vanek, Medgyes, Kochan, Herceg

    Dunajská Lužná: Močko – Pipíška, Puchner, Horňák, Stankovič, Chromý, Bielik, Hronec (83. Kolesár), Nosko (C), Jackuliak (85. Marcin), Kadera (66. Bališ).
    Náhradníci: Křížek, Chovanko, Marcin, Kolesár, Bališ, Fejerčák, Hrnčár

    Rozhodčí: Fajčík – Ferenc, Hrdlička

    Diváci: 200
    thejrc.org