Bayern – Hertha 2:0 (kon.) | W. Brémy – Hamburg 1:3 (kon.) | Hannover – Ingolstadt 4:0 (kon.)
Hoffenheim – Mönchengladbach 3:3 (kon.) | Mohuč – Frankfurt 2:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:3 (2:1)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 28.11.2015, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Fabian JOHNSON - 3:3

    via GIPHY

     
    87
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v samém závěru srovnává na 3:3, což je pro domácí fanoušky opravdu velký šok! Krásnou přihrávku dostal FABIAN JOHNSON, který se následně dokázal zbavit dvou protihráčů, a následně poslal krásnou střelou míč do sítě! Baumann zasáhnout nedosáhl!
     
    86
    Exekuce standardní situaci se ujal Lars Stindl, který vyslal hodně ostrou přízemní střelu. Ta však byla zablokovaná domácí obranou!
     
    86
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Jonathan Schmid.
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Josip Drmić, přichází Branimir Hrgota.
     
    82
    Exekuce rohového kopu se ujal Granit Xhaka, který poslal do vápna zajímavý mavý centr! Ten propadl až do míst, kde se nacházel Süle. Domácí stoper možná zahrál rukou, nicméně hlavní rozhodčí nechal hru plynout!
    81. Rána Thorgana Hazarda

    via GIPHY

     
    81
    Thorgan Hazard dostal míč do středu hřiště, následně se vyhnul Polanskimu, a vyslal hodně prudkou střelu, která mířila k tyči! Brankář Baumann však míč vyrazil na rohový kop!
     
    80
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Adam Szalai.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Julian Korb, přichází Nico Elvedi.
     
    74
    Následně Yann Sommer rozehrál míč na Andrease Christensena, kterému se nepodařilo míč správně zpracovat, a málem se k němu dostal Amidiho. Domácí hráč následně spadl po souboji s dánským stoperem, nicméně faul se nepískal!
    73. Nebezpečná rána Amiriho

    via GIPHY

     
    73
    Hoffenheim šel do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Steven Zuber. Švýcarský křídelník následně našel Nadiema Amiriho, který se s tím "nepáral", a vystřelil. Jeho pokus však skončil mimo!
     
    59
    Granit Xhaka teď špatně načasoval svůj skluz v souboji s Kum Džin-Suem, kterého poslal k zemi. Švýcarský reprezentant však ukázala ducha fair-play, a korejskému obránci se hned omluvil! I tak však obdržel žlutou kartu!
    56. Josip DRMIĆ - 3:2

    via GIPHY

     
    56
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Fantastické fotbalové představení obou týmů ve druhém poločase pokračuje! Gladbach snižuje na 2:3, a zbytek zápasu bude ještě hodně zajímavý! Z pravé strany poslal do vápna přesný centr Lars Stindl, který našel hlavu JOSIPA DRMIĆE! Švýcarský silový útočník poslal míč přesně k tyči!
    55. Velká šance Süleho

    via GIPHY

     
    55
    Aktivní Hoffenheim vybojoval na útočné polovině rohový kop, jehož exekuce se ujal Nadiem Amiri! Mladý záložník našel ve středu vápna Schära, který prodloužil míč na zadní tyč, kam si naběhl Niklas Süle, tomu však střela nesedla, a Sommer dokázal zasáhnout!
     
    52
    Velkou šanci měl hostující Raffael, který si na hranici pokutového území narazil míč s Larsem Stindlem, a vyslal zajímavý přízemní pokus. Jeho střela však skončila těsně mimo pravé tyče!
     
    49
    André Schubert reaguje na nepřízinivý stav velmi rychlým střídáním! Ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, který nepodal špatný výkon ... Na jeho místo přichází Thorgan Hazard, který by měl oživit ofenzivu Gladbachu!
    47. Nadiem AMIRI - 3:1

    via GIPHY

     
    47
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je velká rána pro hostující celek! Havard Nordveit poslal hodně špatnou přihrávku pro Larse Stindla, který chtěl vrátit míč k Sommerovi, nicméně tento záměr mu nevyšel, a našel pouze volného NADIEMA AMIRIHO. Mladý ofenzivní záložník si položil Sommera, a i s trochou štěstí dokázal dostat míč do sítě! Amiri tak ke dvěma asistencím přidává i gól!
    36. Nebezpečná rána Dahouda

    via GIPHY

     
    36
    Na druhé straně zahrozil také Gladbach! Před pokutovým územím zabojoval Fabian Johnson, který dostal míč k Dahoudovi, který neváhal, a opřel se do míče. Střela mladého záložníka však byla vyražena Baumannem na roh!
    35. Eugen POLANSKI - 2:1

    via GIPHY

     
    35
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    No pozor! Hoffenheim šel velmi rychle do útoku, a nakonec je z toho vedoucí branka, kterou TSG otáčí skóre dnešního utkání! Obránce KIm Džin-Su se dostal s míčem na levou stranu, a následně poslal míč na nohu Nadiema Amiriho, který ve vápně našel EUGENA POLANSKIHO, jehož slabá střela překvapila Sommera, a skončila v brance!
     
    25
    Teď však Havard Nordveit selhal při rozehrávce, a svou chybnou přihrávkou nadělal domácí obraně velké problémy! Vše musel řešit ostrým nedovoleným zákrokem Mahmoud Dahoud, který poslal k zemi Zubera, a vidí žlutou kartu!
    20. Střela Larse Stindla mířila těsně mimo

    via GIPHY

     
    20
    Fabian Johnson se na levé straně dokázal uvolnit ze souboje se Stroblem, a poslal míč do středu hřiště, kde si narazil Raffael s Larsem Stindlem. Ke střele se nakonec dostal druhý jmenovaný, jehož střela však mířila těsně mimo!
    11. Steven ZUBER - 1:1

    via GIPHY

     
    11
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Domácí celek se propracoval k prvnímu rohovému kopu v dnešním zápase, a hned z něj dokázal udeřit! Exekuce se ujal Nadiem Amiri, který svým povedeným centrem našel na zadní tyči STEVENA ZUBERA, který využil zaváhání Sommera, a poslal míč do branky!
     
    8
    Borussia byla opět velmi aktivní na útočné polovině. Následně se však provinil ostrým nedovoleným zákrokem mladý Nadiem Amiri, který poslal k zemi Raffaela, a dostává žlutou kartu!
    5. Fabian JOHNSON - 0:1

    via GIPHY

     
    5
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia jde velmi rychle do vedení, a potvrzuje svou výbornou formu z posledních zápasů! Pátý celek tabulky táhl svůj útok přes pravou stranu, a následně se míč dostal do středu pro Mahmouda Dahouda, který skvěle načasoval přihrávku do vápna pro FABIANA JOHNSONA, který odrazem o tyč poslal míč do sítě!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Zuber (Amiri), 35. Polanski (Amiri), 47. Amiri – 5. Johnson (Dahoud), 56. Drmić (Stindl), 87. Johnson (Raffael)

    Karty:   8. Amiri (HOF) – 25. Dahoud (MNC), 59. Xhaka (MNC)


    Střely na branku: 12:12. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:6.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Strobl, Schär, Süle, Kim Džin-Su – Schwegler (C), Polanski – T. Elyounoussi, Amiri, Zuber (86. Schmid) – Volland (80. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Kadeřábek, Bičakčić, Rudy, E. Vargas, Schmid, Szalai.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (80. Elvedi), Christensen, Nordtveit, Wendt – Stindl, Dahoud (49. T. Hazard), Xhaka (C), Johnson – Raffael, Drmić (84. Hrgota).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, T. Hazard, M. Schulz, Jantschke, Elvedi, Hrgota.

    Rozhodčí: Michael Weiner – Grudzinski, Henschel (vš. Německo)
    bahis siteleri