Barcelona – Real Sociedad 4:0 (kon.) | Atlético – Espanyol 1:0 (kon.) | Malaga – Granada 2:2 (kon.)
Las Palmas – La Coruňa 0:2 (kon.) | Celta Vigo – Gijón 2:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (1:0)
Espanyol Barcelona
Sobota 28.11.2015, 18:15 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Na trávníku zůstal ležet domácí Felipe Luís, kterého při odkopu trefil hostující obránce Fuentes. Španělský bek dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu!
    90+1. Nebezpečná rána Parteye

    via GIPHY

     
    90+1
    Domácí celek mohl v nastaveném čase rozhodnout o svém vítězství! Felipe Luís dostal míč do středu hřiště, kde se nacházel Thómas Partey. Jeho hodně zajímavá střela skončila těsně mimo!
    86. Povedená střela Fernanda Torrese

    via GIPHY

     
    86
    Ouu, tak to byl málem krásný gól! Fernando Torres se dostal k míči na levém křídle, následně si míč navedl na hranici vápna, odkud vyslal technickou střelu. Ta však prolétla těsně nad břevnem hostující branky!
     
    84
    Hostující Javi López ztratil míč na útočné polovině, a následně musel faulovat! Španělský obránce poslal k zemi Ferreiru-Carrasca, a dostává zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    82
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Víctor Álvarez, přichází Mamadou Sylla.
    78. Ferreira-Carrasco trefil tyč!

    via GIPHY

     
    78
    Další obrovská šance domácího celku! Atlético mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal střídající Ferreira-Carrasco. Jeho přímá střela nakonec skončila na tyči! Velká smůla pro domácí celek ...
     
    75
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Óliver Torres, přichází Fernando Torres.
     
    74
    Tak teď to ochozy Estadia Vicente Calderón pěkně zahučelo! Antoine Griezmann si narazil s Kokem před vápnem, a vyslal jedovatou střelu, která prolétla těsně nad břevnem hostující branky!
    65. Nebezpečná standardní situace Kokeho

    via GIPHY

     
    65
    Exekuce se pochopitelně ujaů Koke, jehož velmi povedený centr doputoval až na zadní tyč, kde se nacházel Óliver Torres, který byl však lehce překvapen, že k němu míč došel, a tak ani pořádně nezakončil! Případný gól by však stejně nejspíše neplatil, neboť se Torres nacházel v těsném ofsajdu!
     
    58
    Hned o minutu později střídá také hostující Espanyol! Kouč Sergio posílá ze hry středopolaře Abrahama Gonzáleze, kterého na hřišti nahrazuje Gerard Moreno!
     
    57
    Domácí celek provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odcházá Luciano Vietto, který dnes podal velmi dobrý výkon, a v na útočné polovině byl velmi nebezpečný! Na jeho místo přichází Thómas Partey!
    50. Velká šance domácího celku

    via GIPHY

     
    50
    Domácí celek teď spálil obrovskou šanci! První centr do vápna od Vietta byla zablkována, nicméně bývalý hráč Villarrealu míč vrátil do vápna zpět, a našel Griezmanna, který tváří v tvář hostujícímu brankáři neuspěl! Následná dorážka Luciana Vietta mířila vysoko nad branku!
     
    45
    Álvaro Domínguez teď zastavil hodně ostrým zákrokem pronikajícího Vietta. Domácí hráči se dožadovali udělení žluté karty, neboť Domínguez už jednu má! Rozhodčí však hostujícího hráče zatím ušetřil ...
     
    43
    Hostující hráči v soubojiích opravdu nestíhají .. Teď to skvěle udělal Luciano Vitollo, který se krásnou kličkou pokoušel vyhnout Diopovi, to se mu povedlo, nicméně ten si to nenechal líbit, a fauloval! Senegalský záložník tak vidí žlutou kartu!
     
    39
    Teď však opět ukázal svou sílu Antoine Griezmann. Francouzský útočník si ve středu hřiště poradil s Fuentesem, nicméně následně jeho postup zastavil nedovoleným zákrokem González! Ten vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    33
    Až teď přichází avizované střídání! Ze hřiště tedy odchází Tiago, kterého vyřadilo ze hry zranění. Na jeho místo tak přichází mladý Ferreira Carrasco!
    30. Souboj Tiaga s Asensiem

    via GIPHY

     
    30
    Tak Diego SImeone bude muset poprvé v dnešním utkání střídat! Zranění Tiaga je bohužel tak vážně, že portugalský záložník nemůže pokračovat, a je odnášen ze hřiště na nosítkách!
    16. Griezmann v další šanci

    via GIPHY

     
    16
    Luciano Vietto udržel krásně míč před pokutovým územím, a našel na levém křídle naběhlého Felipe Luíse. Brazilský bek namířil svůj centr před branku, kde si míč zpracoval Griezmann, nicméně autor zatím jediné branky utkání byl tísněn brankářem Lópezem a stoperem Juanem Fuentesem, a do zakončení se nedostal!
    3. Antoine GRIEZMANN - 1:0

    via GIPHY

     
    3
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí Atlético si jde za vítězstvím již od úvodu utkání, a dostává se do vedení již ve třetí minutě! Před vápnem zpracoval míč Óliver Torres, který poslal míč do vápna, kde jej lehce tečoval ANTOINE GRIEZMANN, a míč zamířil přesně k tyči! Francouzský útočník hraje v posledních zápasech opravdu ve velké formě!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Griezmann (Ó. Torres)

    Karty:   39. Álvaro González (ESB), 43. Diop (ESB), 84. Javi López (ESB), 90+4. Fuentes (ESB)


    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 12:4. Rohy: 6:2.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín, J. Giménez, Luís – Ó. Torres (75. F. Torres), Ñíguez, Tiago (33. Ferreira-Carrasco), Koke – Vietto (57. Partey), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – F. Torres, Savić, Á. Correa, Gámez, Ferreira-Carrasco, Partey.

    Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López, Álvaro González, Roco, Fuentes – Abraham González (58. G. Moreno), Diop – H. Pérez, Asensio, V. Álvarez (82. Sylla) – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – R. Duarte, G. Moreno, Burgui, Cañas, Jordán, Sylla.

    Rozhodčí: Iñaki Bikandi – Huerga, Villate (vš. Španělsko)
    bahis siteleri