Skalica – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:3 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:3 (kon.)
Žilina – Trnava 2:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 28.11.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Myjava dala gól!

    Hostia napokon v samom závere pridávajú aj svoj tretí gól v tomto zápase. Útočiaci Zlatomoravčania nechali úplne voľný priestor pre DENISA DUGU, ktorý sa na bránku vyrútil úplne osamotený a so zaončením proti Ranilovičovi už nemohol mať problém..
     
    67
    Zlaté Moravce dali gól!

    Zlatomoravčania napokon situáciu využívajú a dostávajú sa späť do hry! Po rozohrávke štandardky prišiel center do vápna, kde na loptu striehol MARQUES DE SOUZA a hlavou ho umiestnil do siete. Hruška sa naťahoval márne, na túto hlavičku vôbec nedosiahol.
     
    52
    Myjava dala gól!

    Myjavčania predviedli perfektný protiútok a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Videli sme úplne hladké preniknutie hostí pred bránku domáceho tímu, kde ostal nepokrytý FREDERIK BÍLOVSKÝ, ktorý prihrávkou skutočne nemohol opovrhnúť.
     
    38
    Myjava dala gól!

    Hostia rozohrali rohový kop, ale ihneď po ňom nezakončili. TOMÁŠ KÓŇA sa následne dostal k lopte vedľa šestnástky na pravej strane a skúsil to centrom, ktorým však spoluhráča nenašiel. To ho však mrzieť rozhodne nemôže, pretože jeho center prekvapil všetkých prítomných a skončil až za čiarou.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 67. De Souza – 38. Kóňa, 52. Bílovský, 90+4. Duga

    Karty:   15. Krznarić (ZMO), 90. Tipurić (ZMO), 90+1. De Souza (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović, Školník (56. Bamba) – Tipurić, Kana, De Souza, Majkić – Perišić, Orávik, Krznarić, Kupec – Glavaš (70. Ploj).
    Náhradníci: Novota – Cebara, Mance, Burić, Ploj, Pintér, Bamba.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Karlík, Beňo, Kóňa – Pekár (90. Černáček), Chovanec, Bílovský, Škutka – Marček (78. Kolár), Daniel (82. Duga).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Kolár, Egri, Duga, Slančík, Piroska.

    Rozhodčí: Hrčka – Vorel, Kováč
    bahis siteleri