Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 04.12.2015, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:07
    Jekatěrinburg si na konci zápasu zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vitalij Šulakov, který mezi kruhy podrazil Pankova!
     
    52:32
    To je velká kombinace pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Nikita Trjamkin, který hákoval domácího Bergforse, a oslabuje tak svůj tým!
     
    32:35
    Hlavní rozhodčí nakonec poslal na trestnou lavici domácího Železnova, a obránce Nikolaje Timašova, který byl za brankou také velmi aktivní při šarvátce!
     
    21:11
    Přesilovou hru si zahraje také Chabarovsk! Na trestnou lavici míří Petr Koukal, který na vlastní modré zahákoval pronikajícího Dedunova!
     
    10:12
    Avtomobilist se dokázal osvobodit, a navíc si zahraje i přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Jan Kolář, který vyhodit kotouč do hlediště!
     
    02:05
    Následně se dostal do šarvátky domácí Vladislav Ušenin s Vitalijem Popovem. Hlavní rozhodčí vyloučil oba hráče, a hra bude pokračovat čtyři na čtyři!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Pervušin (Šulakov, Dedunov), 27. Vladislav Ušenin (Šulakov) – 47. Garejev


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kolář (A), Aliu, Zub, Šulakov, Aťjušov (C), Ibragimov, Stalnov – Tolpeko, Wandell, Bergfors – Litovčenko, Gračjov (A), Dedunov – Vl.Ušenin, Vl. Ušenin, Li – Pervušin, Bjavalcev, Železnov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivisto, Trjamkin, Timašov, Antonovskij, Žuravljov, Turbin, Sčemerov – Simakov, Torčenjuk, Golyšev (A) – Michnov, Koukal (C), Elo – Garejev (A), Popov, Pankov – Polozob, Jemelin, Alexejev
    bahis siteleri