Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Ružomberok – Podbrezová 3:2 (kon.) | Dunajská Streda – Zlaté Moravce 2:0 (kon.)
Trnava – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
1:1 (1:0)
AS Trenčín
sk Sobota 05.12.2015, 18:20 • Štadión Antona Malatinského • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Atraktívne stretnutie sa napokon končí remízou 1:1. Videli sme niekoľko zaujímavých momentov, vrátane penalty a červenej karty, ktoré sa prítomným fanúšikom určite museli páčiť. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajme vám príjemný zvyšok večera. (20:16:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Emir Halilovič, prichádza Filip Deket.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Gino van Kessel (AS Trenčín), ktorý pri postranne čiare fauloval Čonku. Prebieha posledná nadstavená minúta.
     
    90+2
    Trnava to ešte skúšala centrom pred brankára, ale Šemrinec si s loptou poradil a schoval ju vo svojich rukaviciach. Domáci tím sa teraz musí rýchlo vrátiť, pretože útočiť bude chcieť aj Trenčín.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. V útoku sú Trnavčania, ktorí tam vybojovali autové vhadzovanie a ešte zabojujú o čo najvýhodnejšiu pozíciu.
     
    90
    Striedajúci Bala zahral pri útočnej snahe rukou a Trenčín o loptu prišiel. Rozohrávať bude opäť domáci gólman, ktorý bude chcieť hru presunúť na opačnú stranu.
     
    89
    Prudkou loptou do pokutového územia to skúsil hosťujúci Kleščík, ale nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov a jeho pokus bol zrazený.
     
    88
    Trenčín sa usadil na útočnej polovici, ale Trnava ho k ničomu nepúšťa. Hostia sa ani v početne výhode nevedia dostať k šestnástke.
     
    87
    Trenčiansky tím už využil všety svoje striedania a z trávniku stiahol Gubu, ktorý sa do hry dostal iba v závere prvého polčasu. Pred nami sú posledné tri minúty riadnej hracej doby, ale môžeme očakávať niekoľko nadstavených minút.
     
    86
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Aliko Bala.
     
    86
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Tomáš Majtán, prichádza Lukáš Mihálik.
     
    85
    Hra sa presúva zo strany na stranu. V útoku boli opäť Trenčania, centrom to skúsil Guba, ale jeho pokus o prihrávku na spoluhráča bol zrazený.
     
    84
    Trenčanom pokus o útok nevyšiel, pretože domáci tím svojho súpera pohodlne odzbrojil a rozohrávať bude za pomoci svojho gólmana. Trnava hrá stále v oslabení a bráni sa veľmi dobre.
     
    83
    Rohový kop domáci tím zakončil priamo do bočnej siete, brankár Šemrinec nemusel vôbec zasahovať. Trenčania môžu rozohrať a skúsiť šťastie na opačnej strane.
     
    82
    Trnava sa presunula do útoku a mohla vyhrávať! Domáci futbalisti prudko zakončili, ale hostia ich pokus zrazili za čiaru a nasledovať bude rohový kop.
     
    81
    Trenčania to zo štandardky skúsili priamym zakončením, ale lopta minula priestor troch žrdí. Rozohrávať teda bude brankár Kamenár, ktorý sa nikam ponáhľať nemusí.
     
    80
    Na zemi skončil opäť Rabiu, ale trenčiansky hráč sa už niekoľkýkrát v zápase postavil a pokračuje v hre. Trenčín vybojoval voľný kop z viac ako 20 metrov.
     
    79
    Duel sa upokojil a lopta lieta zo strany na stranu. Pred nami je posledná desaťminútovka riadnej hracej doby a ak by sme už gól nevideli, oba celky by si body podelili.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 42. Harba (pen.) – 61. da Silva

    Karty:   38. Schranz (TRN), 45. Godál (TRN), 64. Greššák (TRN) – 24. Rabiu (TRE), 41. Šulek (TRE), 67. Guba (TRE), 90+3. van Kessel (TRE)   65. Godál (TRN)


    FC Spartak Trnava: Kamenár – Janečka, Godál, Tóth, Čonka – Schranz, Casado, Greššák, Harba (69. Bortel) – Halilovič (90+3. Deket), Majtán (86. Mihálik).
    Náhradníci: Jakubech – Bortel, Horník, Deket, Nikolič, Mihálik, Vojtuš.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Šulek, Koolwijk, Schet (45. Guba, 86. Bala) – van Kessel, Madu, Rabiu, Kleščík – da Silva, Bero (70. Opatovský).
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Holúbek, Bala, Lawrence, Guba, Opatovský.

    Rozhodčí: Kružliak – Bendza, Benko
    bahis siteleri