Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Ružomberok – Podbrezová 3:2 (kon.) | Dunajská Streda – Zlaté Moravce 2:0 (kon.)
Trnava – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
1:1 (1:0)
AS Trenčín
sk Sobota 05.12.2015, 18:20 • Štadión Antona Malatinského • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Atraktívne stretnutie sa napokon končí remízou 1:1. Videli sme niekoľko zaujímavých momentov, vrátane penalty a červenej karty, ktoré sa prítomným fanúšikom určite museli páčiť. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajme vám príjemný zvyšok večera. (20:16:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Emir Halilovič, prichádza Filip Deket.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Gino van Kessel (AS Trenčín), ktorý pri postranne čiare fauloval Čonku. Prebieha posledná nadstavená minúta.
     
    90+2
    Trnava to ešte skúšala centrom pred brankára, ale Šemrinec si s loptou poradil a schoval ju vo svojich rukaviciach. Domáci tím sa teraz musí rýchlo vrátiť, pretože útočiť bude chcieť aj Trenčín.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. V útoku sú Trnavčania, ktorí tam vybojovali autové vhadzovanie a ešte zabojujú o čo najvýhodnejšiu pozíciu.
     
    90
    Striedajúci Bala zahral pri útočnej snahe rukou a Trenčín o loptu prišiel. Rozohrávať bude opäť domáci gólman, ktorý bude chcieť hru presunúť na opačnú stranu.
     
    89
    Prudkou loptou do pokutového územia to skúsil hosťujúci Kleščík, ale nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov a jeho pokus bol zrazený.
     
    88
    Trenčín sa usadil na útočnej polovici, ale Trnava ho k ničomu nepúšťa. Hostia sa ani v početne výhode nevedia dostať k šestnástke.
     
    87
    Trenčiansky tím už využil všety svoje striedania a z trávniku stiahol Gubu, ktorý sa do hry dostal iba v závere prvého polčasu. Pred nami sú posledné tri minúty riadnej hracej doby, ale môžeme očakávať niekoľko nadstavených minút.
     
    86
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Aliko Bala.
     
    86
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Tomáš Majtán, prichádza Lukáš Mihálik.
     
    85
    Hra sa presúva zo strany na stranu. V útoku boli opäť Trenčania, centrom to skúsil Guba, ale jeho pokus o prihrávku na spoluhráča bol zrazený.
     
    84
    Trenčanom pokus o útok nevyšiel, pretože domáci tím svojho súpera pohodlne odzbrojil a rozohrávať bude za pomoci svojho gólmana. Trnava hrá stále v oslabení a bráni sa veľmi dobre.
     
    83
    Rohový kop domáci tím zakončil priamo do bočnej siete, brankár Šemrinec nemusel vôbec zasahovať. Trenčania môžu rozohrať a skúsiť šťastie na opačnej strane.
     
    82
    Trnava sa presunula do útoku a mohla vyhrávať! Domáci futbalisti prudko zakončili, ale hostia ich pokus zrazili za čiaru a nasledovať bude rohový kop.
     
    81
    Trenčania to zo štandardky skúsili priamym zakončením, ale lopta minula priestor troch žrdí. Rozohrávať teda bude brankár Kamenár, ktorý sa nikam ponáhľať nemusí.
     
    80
    Na zemi skončil opäť Rabiu, ale trenčiansky hráč sa už niekoľkýkrát v zápase postavil a pokračuje v hre. Trenčín vybojoval voľný kop z viac ako 20 metrov.
     
    79
    Duel sa upokojil a lopta lieta zo strany na stranu. Pred nami je posledná desaťminútovka riadnej hracej doby a ak by sme už gól nevideli, oba celky by si body podelili.
     
    78
    Trnava sa dostala do šestnástky súpera. Tam sa k lopte chcel prebojovať Greššák, ale proti Rundičovi nepochodil.
     
    77
    Trenčianski hráči sú aktívni aj naďalej, ale musíme uznať, že Trnava v osalbení zvláda hru v defenzíve naozaj dobre a súpera do vyložených šancí nepúšťa.
     
    75
    Trenčín hru okamžite otočil na opačnú stranu a pokúsil sa o zakončenie. V dobrej pozícii bol Guba, ale bol iba v ofsajde a strieľať nemohol.
     
    74
    Domáci tím vybojoval rohový kop. Ten od zastávky zahrával Halilovič, ale zakončenie domácich neprišlo. Trenčín sa teraz dobre ubránil.
     
    73
    Dym sa rozprestrel po celom štadióne, avšak viditeľnosť je dostačujúca na pokračovanie zápasu. Hra teda bola prerušená iba dve minúty.
     
    72
    Domáci fanúšikovia na tribúnach odpálili bengálske ohne a celý štadión je zadymený. Hlavný rozhodca Kružliak prerušuje zápas.
     
    71
    Na trávniku sa v druhom polčase dejú samé zaujímavé veci. Skóre je však vyrovnané a oba celky majú ešte stále dostatok času na to, aby prípadným presným zásahom naklonili zisk troch bodov na svoju stranu.
     
    70
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Matúš Opatovský.
     
    69
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Haris Harba, prichádza Milan Bortel.
     
    67
    Dávid Guba (AS Trenčín) za svoje nešportové zakončenie z ofsajdu dostáva žltú kartu.
     
    67
    Trenčania okamžite pokračujú vo svojej veľkej aktivite a pokúšajú sa súpera prekvapiť. Teraz ich ale zastavil ofsajd, z ktorého zakončoval Guba.
     
    66
    Situácia na trávniku sa teda poriadne dramatizuje. Godál inkasoval druhú žltú kartu a putoval priamo pod sprchy. Trenčín získa výhodu presilovky o jedného muža na dlhých 25 minút.
     
    65
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Boris Godál (FC Spartak Trnava), domáci tím musí zápas dohrať v oslabení!
     
    64
    Žltú kartu dostáva Lukáš Greššák (FC Spartak Trnava), ktorý fauloval zozadu. Faulovaným hráčom je opäť Rabiu, ktorý toho dnes už musí mať skutočne dosť.
     
    63
    Trenčania sa stále držia na útočnej polovici. Skúšali to centrom, ale ten v strede defenzívy výborne zrazil Godál. Hostia sa nevedia dostať do ďalšieho zakončenia.
     
    62
    Vysoká aktivita hostí po zmene strán napokon priniesla Trenčanom zaslúžený úspech. Trnavskí hráči tak stratili svoje vedenie a aktuálne musia aj naďalej čeliť náporu svojho súpera.
     
    61
    Trenčín dal gól!
    Hosťujúci tím vyrovnáva stav stretnutia na 1:1! Trenčania najskôr Kamenára zamestnali strelou, ktorú domáci gólman iba vyrazil pred seba. Následne sa k lopte dostal WESLEY DA SILVA, ktorý mal pred sebou už iba obrancov a ich nekompromisne prepálil.
     
    60
    Trenčania to napokon vymysleli výborne! Dvojica hostí sa ocitla proti jednému obrancovi domáceho tímu, Rabiu sa však rozhodol neprihrávať na stranu a zakončovať individuálne, čo Kamenár prečítal.
     
    59
    Trnave štandardka nevyšla a hostia sa museli opäť stiahnuť na svoju polovicu, kde sa už Trenčania chystajú útočiť s cieľom vyrovnať.
     
    58
    Lopty sa tesne za hranicou šestnástky chopil Halilovič a skúsil to strelou priamo na bránku hostí. Tam bol ale pozorne pripravený gólman Šemrinec, ktorý prudkú ranu pohotovo skrotil v rukaviciach.
     
    57
    Trnava sa dostávala do pokutového územia, ale tesne pred ním Kleščík nedovolene zastavil Harbu. Nasledovať bude nebezpečný priamy kop pre domáci Spartak.
     
    56
    Trnava sa snaží loptu držať čo najďalej od svojej bránky a Trenčín to má na trávniku mimoriadne náročné. Trenčania sa teraz v strede ihriska dopustili útočného faulu na Schranza, ktorého k zemi poslal Bero.
     
    55
    Trenčín ešte pokračoval vo svojej aktivite. Pri lopte bol Guba, avšak počas pokusu o spracovanie sa zrazil s Majtánom a skončil na zemi. Našťastie opäť nejde o nič vážne.
     
    54
    Trenčania sa po ľavej strane pokúsili vysunúť jedného zo svojich hráčov. Rabiu si na loptu šprintoval veľmi zodpoedne, ale skvelým obranným zákrokom mu zakončenie znemožnil Tóth.
     
    53
    Domáci tím sa teraz pri defenzívnej činnosti dopustil faulu, ktorý musí predýchať Rabiu. Ten má toho dnes už skutočne dosť a ďalšie ošetrenie by určite iba nerád absolvoval.
     
    51
    Z druhého polčasu je už prvá päťminútovka minulosťou a stále čakáme na vyloženú šancu v tejto časti hry. Pri lopte sú stále Trenčania, ale nevedia sa dostať k šestnástke súpera.
     
    50
    Trenčania to ale na trávniku vôbec nemajú jednoduché a narážajú iba na odpor domácej defenzívy. DIanie na trávniku je opúť vyrovnané.
     
    49
    Kamenár loptu pokojne rozohral na opačnú polovicu trávnika, avšak jeho spoluhráči tam nedokázali nič vymyslieť. Trenčania sú po zmene strán aktívnejší a snažia sa prepracovať k vyrovnaniu.
     
    48
    Trenčania vybojovali rohový kop. Ten z ľavej strany zahral van Kessel centrom k bližšej žrdi, kde si však loptu hostia zrazili za čiaru iba mimo bránky.
     
    47
    Domáci tím začal aktívne a takmer sa dostal do vyloženej šance. Dopredu sa rútil Halilovič, ktorý aj vystrelil, ale jeho pokus bol zrazený.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hostí. Striedanie sme počas prestávky nezaznamenali, takže pokračujeme v pôvodnom zložení.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas je minulosťou. Videli sme v ňom vynikajúci futbal, ktorý bol spočiatku vyrovnaný, čomu dlho nasvedčoval aj výsledok. V samom závere štyridsaťpäťminútovky ale domáci hráči po ruke súpera získali výhodu pokutového kopu, ktorý bezpečne premenil Harba a Spartak tak po polčase vedie najtesnejším rozdielom.

    Druhý polčas sa začne približne o 19:25.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Na opačnej strane to strelecky po prechode po pravej strane skúsil aj Guba, ale jeho lopta bola vyrazená. Skóre sa už v prvom polčase meniť nebude.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca nadstavil dve minúty. V prve z nich chcel ísť do útoku domáci Harba, ale zastavil ho ofsajdový verdikt.
     
    45
    Žltú kartu dostáva Boris Godál (FC Spartak Trnava).
     
    45
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Mitchell Schet, prichádza Dávid Guba.
     
    44
    Pre trenčianskych hráčov ale ešte nič nie je stratené. Hostia sa pokúšajú dostať do útoku, kde by radi vyrovnali.
     
    43
    Domáci tím je na zjavne na koni. Trnavským futbalistom pokutový kop prišiel jednoznačne vhod a po góle do šatne sú na tom psychicky neporovnateľne lepšie ako ich súper.
     
    42
    Trnava dala gól!
    Loptu si na biely bod postavil HARIS HARBA, oklamal Šemrinca a zakončil do opačnej strany. Trnava sa ujíma vedenia!
     
    41
    Martin Šulek (AS Trenčín) za ruku v pokutovom území inkasuje a žltú kartu.
     
    41
    Šulek zahral v šestnástke rukou a Spartak Trnava bude mať k dispozícii pokutový kop!
     
    40
    Domáci futbalisti aj teraz dokázali získať štandardnú situáciu, na konci ktorej zahrali zaujímavý center. Na konci akcie bol opäť Schranz, ale zakončenie neprišlo.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Ivan Schranz (FC Spartak Trnava), ktorý sa dopustil zbytočného faulu.
     
    37
    Trenčania napokon získali loptu a prenikli až do útoku, kde sa pokúšali otvoriť skóre zaujímavou strelou. Jej autorom bol da Silva, ale prudkú ranu si Kamenár postrážil.
     
    36
    Rabiu ale napokon prekvapil všetých prítomných a aj napriek zjavnej bolesti sa predsa len vypýtal späť na trávnik. Pri lopte je medzičasom Trnava, ktorá sa pokúsi zaútočiť.
     
    35
    Rabiu napokon v sprievode lekára odchádza opäť za postrannú čiaru. Všetko nasvedčuje tomu, že tentokrát už naozaj bude musieť striedať. Lavička hostí sa radí.
     
    34
    Situácia ale teraz opäť nevyzerá dobre pre hosťujúci káder. Rabiu nezavinene skončil na trávniku a opäť má problémy s nohou. Nasledovať bude jeho ošetrenie.
     
    33
    Na trávniku sa teda hra poriadne rozprúdila. Hráči oboch celkov predvádzajú výborné výkony a prítomní diváci musia byť s predvedenou hrou spokojní.
     
    32
    Videli sme nebezpečnú situáciu aj na opačnej polovici trávnika! Tam po zemi veľmi prudko vypálil hosťujúci Bero, ale perfektným zákrokom sa prezentoval aj Kamenár a loptu vyrazil.
     
    31
    Na trávniku opäť došlo k nepríjemnému stretu a potrební boli aj lekári, ale našťastie nešlo o nič vážne.
     
    30
    Trnava vzápätí zahodila ďalšiu vyloženú šancu na otvorenie skóre! Z ľavej strany si strelecký uhol vylepšil Majtán a prudko pálil, no Šemrinec jeho loptu vyrazil. Následne sa k nej ešte dostal Janečka, ale v ťažkej pozícii vo výskoku ju hlavou zrazil iba nad brvno.
     
    28
    Napokon sme to zrejme zakríkli! Domáci tím to vymyslel parádne a prihrávkou našiel vpredu Schranza, ktorý ihneď vypálil. Na bránku hosťujúceho tímu poslal poriadne nepríjemnú strelu, ktorú musel Šemrinec v páde vyraziť.
     
    27
    Tóth je už medzičasom v poriadku a je späť na trávniku. Trnava teraz pridáva na svojej aktivite a pri lopte je častejšie než jej súper, avšak výnimočnejšiu situáciu nevidíme.
     
    26
    Zaujímavá šanca pre Trnavu! Tá sa ešte usadila na útočnej polovici, na ľavú stranu šestnástky prišiel center na Haliloviča, ale ten v rýchlosti nedokázal presne trafiť.
     
    25
    Na trávniku medzičasom pokračujeme v hre. Trnavskí hráči to skúsili prechodom popri pravej postrannej čiare a dostali sa k šestnástke, ale tam o loptu prišli.
     
    24
    Ibrahim Rabiu (AS Trenčín) za svoj zákrok dostáva žltú kartu, súperovi sa už stihol ospravedlniť. Tóth bude musieť byť ošetrovaný za postrannou čiarou.
     
    24
    Videli sme veľmi nepríjemnú situáciu v strede trávnika. Hosťujúci Rabiu tam kolenom vrazil to Tóthovho stehna a vôbec to nevyzeralo dobre. Domáci hráč bude potrebovať rýchle lekárske ošetrenie.
     
    23
    Trenčania sú teraz pri lopte častejšie, z vlastnej polovice ju rozohrával Kleščík. Hosťujúci futbalisti ale majú proti sebe pozorný defenzívny val domáceho celku a k strele sa pravdepodobne nedostanú.
     
    22
    Je za nami približne polovica prvého polčasu a musíme konštatovať, že sledujeme atraktívny a bojovný futbal. Hráči oboch celkov sa snažia vypracovať si nebezpečné zakončenia, ale defenzívy zatiaľ pracujú výborne a s výnimkou jednej situácie sme nebezpečenstvo pred bránkou nevideli.
     
    21
    Hosťujúci futbalisti to skúsili centrom pred bránku Kamenára, ale ten zasahovať nemusel, pretože Trenčania presné zakončenie nepredviedli. Domáci gólman bude môcť rozohrávať.
     
    20
    Trenčín ešte po autovom vhadzovaní súpera získal loptu a po nej aj faul, nasledovať bude štandardka hostí z viac ako 20 metrov.
     
    20
    Trenčín to vysokým centrom na pravú stranu skúsil ešte raz. Lopta teraz mierila až k postrannej čiare, kde ju chcel zachytiť Čonka, ale napokon to nestihol.
     
    19
    Trenčania súperovi zobrali loptu a presunuli sa do útoku. Tam prišiel center na pravú stranu šestnástky, kde loptu očakával van Kesssel, ale proti Halilovičovi neuspel. Strelu sme tak ani tentokrát nevideli.
     
    18
    Napokon to ale našťastie nebolo nič vážne a Rabiu je už späť na hracej ploche. Zápas pokračuje aktivitou domáceho celku, ktorý je aktuálne pri lopte.
     
    17
    Rabiu za pomoci lekárov odkráčal za postrannú čiaru a tam bude pokračovať jeho ošetrenie. Z výrazu jeho tváre je zrejmé, že má veľké bolesti a netrúfame si povedať, či ešte bude môcť pokračovať.
     
    16
    Na zemi teraz skončil hosťujúci Rabiu, ktorého fauloval Majtán. Na trávnik musia prísť aj lekári, ale pevne veríme, že to pre zraneného hráča nebude nič vážne.
     
    15
    O loptu sa teraz bojovalo v stredovom kruhu. Získali ju síce domáci hráči, ale iba ju odhlavičkovali smerom k Šemrincovi, ktorý s jej postrážením nemohol mať problém a Trenčín bude opäť rozohrávať.
     
    14
    Hra sa rýchlo presúva zo strany na stranu a v útoku je teraz znova Trenčín. S výnimkou Schranzovej strely z úvodu zápasu sme doposiaľ nebezpečnejšiu akciu nevideli, ale na trávniku sa rozhodne je na čo pozerať.
     
    13
    Trnava využila nepresnosť súpera a loptu rýchlo poslala na opačnú polovicu trávnika. Tam sa domáci pokúsia usadiť po získaní autového vhadzovania.
     
    12
    Trenčín okamžite presunul hru na opačnú stranu trávnika. Od pravej postrannej čiary to centrom skúšal van Kessel, ale jeho center bol prisilný a nikoho z hráčov v bielom drese nenašiel.
     
    12
    Trnavčania rozohrali rohový kop nakrátko, ale k zakončeniu sa potom nedostali. Domácim futbalistom teraz dvojica štandardných situácií v rade nevyšla a do útoku môžu ísť hostia.
     
    11
    Domáci tím síce štandardku rozohral zaujímavo, ale hostia ju zrazili iba na rohový kop.
     
    11
    Domáci gólman Kamenár loptu rozohral na opačnú polovicu trávnika, kde sa o ďalšiu strelu pokúšal Halilovič, ale bol faulovaný. Domáci Spartak získa výhodu štandardky z boku spoza šestnástky.
     
    10
    Trenčania pokojne rozohrali a loptu presunuli na opačnú polovicu trávnika. Da Silva tam vyšším centrom hľadal niektorého zo svojich spoluhráčov, avšak nebol presný.
     
    9
    Trenčania to skúsili vysokým centrom na da Silvu, ale spomínaný hráč sa k lopte nedostal. Naopak, tú si prevzali domáci futbalisti, ktorí ihneď zamierili do útoku. Celú akciu po ľavej strane potiahol Halilovič a pálil z hranice šestnástky, no trafil iba brániaceho Kleščíka.
     
    8
    Prvýkrát v zápase sa Trenčania usadili na súperovej polovici, ale nedokážu sa dostať k nebezpečnejšiemu zakončeniu. Trnava sa vynikajúco bráni a súpera k ničomu nepúšťa.
     
    7
    Trenčania ešte ostali na útočnej polovici a skúsili to kolmou prihrávkou na da Silvu. Ten ale v súboji so súperom nezavinene spadol a z akcie AS nebolo nič.
     
    6
    Trenčania dostali loptu do útoku a okamžite sa pokúsili vymyslieť zakončenie. Lopty sa v šestnástke zmocnil van Kessek, ale bol zle otočený a navyše bol aj výborne bránený, takže nedokázal vystreliť.
     
    5
    Aktívnejšia Trnava ostala v útoku a pokúsila sa vysunúť Harbu. Ten ale napokon na loptu nedosiahol, pretože stred trenčianskej defenzívy ho k nej nepustil. Šemrinec môže rozohrávať.
     
    4
    Trnava si napokon prebrala loptu a presunula sa do útoku. Na ľavej strane tam dostal loptu Čonka, ktorý chcel rozohrávať, ale napokon mu to nevyšlo a hostia získajú autové vhadzovanie.
     
    4
    Trenčanom ale pokus o prechod do útoku nevyšiel podľa predstáv a zakončenie takisto neprišlo. Hra sa teraz odohráva v okolí stredového kruhu, do útoku by však chceli ísť oba celky.
     
    3
    Rohový kop už ale domácim futbalistom nevyšiel a Trnave sa nepodarilo ani zakončiť. Hostia sa ubránili bez akéhokoľvek zaváhania a budú chcieť založiť útočnú akciu.
     
    2
    Videli sme prvú nebezpečnú akciu v tomto zápase! Po pravej strane sa do zakončenia dostal domáci Schranz, ktorý tvrdo vypálil a brankár Šemrinec jeho pokus zrazil iba na rohový kop.
     
    1
    Trenčín získal loptu na svoje kopačky a bude môcť rozohrávať. V Trnave sa začalo vo vynikajúcej atmosfére. Na zápas pricestovalo aj približne 2000 fanúšikov hostí, ktorí spoločne s domácim fanklubom vytvárajú výbornú kulisu.
     
    1
    Zápas mesiaca sa začal výkopom Trnavy. Domáci futbalisti sa pokúsili dostať na opačnú polovicu, ale dopustili sa iba nedovoleného zákroku na Koolwijka.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov prišli v sprievode rozhodcov na trávnik. Domáci hráči nastúpia v červeno-čiernych dresoch, hostia v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    -25
    Úvodné zostavy:

    FC Spartak Trnava: Kamenár – Janečka, Godál, Tóth, Čonka – Schranz, Casado, Greššák, Harba – Halilovič, Majtán.
    Náhradníci: Jakubech – Bortel, Horník, Deket, Nikolič, Mihálik, Vojtuš.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Šulek, Koolwijk, Schet – van Kessel, Madu, Rabiu, Kleščík – da Silva, Bero.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Holúbek, Bala, Lawrence, Guba, Opatovský.

    Rozhodca: Kružliak – Bendza, Benko.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní posledného jesenného kola Fortuna ligy v sezóne 2015/2016. V rámci neho je na programe aj atraktívny duel v Trnave, kde domáci Spartak privíta aktuálneho majstra a lídra tabuľky z Trenčína.

    Trnavskí futbalisti sa priebežne nachádzajú na piatej priečke tabuľky. Na svojom konte majú 27 bodov, pričom na štvrtú Myjavu strácajú 5 bodov a pred šiestou Dunajskou Stredou majú iba dvojbodový náskok. Ich celkové skóre je aktuálne 23:23. V poslednom stretnutí sa Trnavčania na tento duel nenaladili víťazne, keď na žilinskom trávniku prehrali 0:2.

    Trenčania prichádzajú do Trnavy v dobrej forme a nálade. Mužstvo musí byť spokojné so svojím tabuľkovým postavením, pretože na čele tabuľky má pred druhým Slovanom Bratislava šesťbodový náskok. Futbalisti trenčianskeho AS v tejto sezóne prehrali iba raz a v dvoch prípadoch remizovali, inak majú na svojom konte 15 víťazstiev a obdivuhodné skóre 42:13. V poslednom kole sa predstavili na domácom trávniku, kde Senicu zdolali hladko 2:0.

    Trnava a Trenčín sa už v aktuálnej sezóne raz stretli a bolo sa na čo pozerať. Zápas 8. kola priniesol v polovici septembra pre futbal nezvyčajných 8 gólov, pričom Trenčín na domácom trávniku zvíťazil 5:3 (po polčase 3:1).

    Stávkové kancelárie stavajú do pozície dnešného favorita hostí. Tí by mali v Trnave svoju dominanciu podľa papierových predpokladov potvrdiť a na ich víťazstvo je vypísaný kurz približne 2.02. Vyhrať však na modernom štadióne budú chcieť aj trnavskí hráči, na triumf ktorých vypísali bookmakeri kurz približne 3.3, ktorý je rovnaký aj v prípade remízy po riadnej hracej dobe.

    Začiatok duelu je na Štadióne Antona Malatinského naplánovaný na 18:20. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a zo zápasu vám určite neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:20.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 42. Harba (pen.) – 61. da Silva

    Karty:   38. Schranz (TRN), 45. Godál (TRN), 64. Greššák (TRN) – 24. Rabiu (TRE), 41. Šulek (TRE), 67. Guba (TRE), 90+3. van Kessel (TRE)   65. Godál (TRN)


    FC Spartak Trnava: Kamenár – Janečka, Godál, Tóth, Čonka – Schranz, Casado, Greššák, Harba (69. Bortel) – Halilovič (90+3. Deket), Majtán (86. Mihálik).
    Náhradníci: Jakubech – Bortel, Horník, Deket, Nikolič, Mihálik, Vojtuš.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Šulek, Koolwijk, Schet (45. Guba, 86. Bala) – van Kessel, Madu, Rabiu, Kleščík – da Silva, Bero (70. Opatovský).
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Holúbek, Bala, Lawrence, Guba, Opatovský.

    Rozhodčí: Kružliak – Bendza, Benko
    bahis siteleri