Slovan Bratislava – Žilina 2:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (1:0)
MŠK Žilina
sk Neděle 06.12.2015, 14:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlohovský si obhodil obrancu a rútil sa sám na Muchu, ktorý vybehol a s rizikom vlastného zdravia vyrazil v zákroku zápasu! Mohlo byť vyrovnané!
     
    90+1
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Karol Mészáros, prichádza Samuel Štefánik.
     
    83
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Martin Králik, prichádza Filip Hlohovský.
     
    81
    Akcia Slovana do rozhodenej obrany, Priskin vracal kolmicu od Savičeviča ešte do druhej vlny Milinkovičovi, tomu lopta nesadla a mieril z voleja nad!
     
    78
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jaroslav Mihálik, prichádza Lukáš Jánošík.
     
    77
    Slovan dal gól!
    Veľká radosť v Bratislave, Slovan sa dostáva do vedenia! Slovan rozbehol akciu po pravej strane, Oršula vyslal ideálnu prihrávku na bližšiu žrď, kde sa presadil TAMÁS PRISKIN a nechytateľne vypálil pod brvno!
    Asistencia: Filip Oršula
     
    72
    Neuveriteľné, Milinkovič nacentroval pred päťku Salátovi, ktorý v ťažkej pozícii hlavičkoval zblízka a namieril tesne vedľa pravej žrde, tomu chýbali centimetre!
     
    70
    Z ničoho nič pekný útok Slovana – Milinkovič našiel oblúčikom napravo Oršulu, ten dával doprava do behu Gorositovi, ktorý v plnej rýchlosti vypálil tesne vedľa vzdialenejšej žrde!
     
    64
    Savičevičova prihrávka na Priskina, ten má útočný inštinkt a z pravej strany krížne prudko vypálil cez obrancu, Volešák sa natiahol a predviedol ďalší kvalitný zákrok!
     
    60
    Loptu ale stratili, a Priskin sa mohol do dejín zápasu zapísať veľkými písmenami! Krátko po príchode na trávnik prešprintoval v protiútoku obrancu, prešiel cez pravú stranu až k bráne, kde ho zastavil až výborný Volešák, ktorý sa mu vrhol pod nohy a udržal loptu pred čiarou.
     
    58
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza Tamás Priskin.
     
    58
    Na Čikošov center si ešte Vittek nenaskočil, lopta ale prešla na zadnú žrď k Mészárosovi, ktorého strelu zablokoval Králik. Domácich mohol ešte do vedenia poslať Oršula, odrazenú lopta napálil volejom krížne tesne vedľa!
     
    56
    Mészáros unikol popri pravej čiare, Nikolas Špalek ho zozadu sekol po nohách a od rozhodcu vidí žltú kartu, Slovan navyše so zaujímavou štandardkou.
     
    53
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Filip Oršula.
     
    50
    Žilina dala gól!
    Zaváhanie v defenzíve Slovana je potrestané vyrovnávajúcim gólom, obrovská radosť Žiliny! Domáci zaváhali pri bránení na svojej pravej strane obrany, William sa ujal lopty a už z hranice bránkovej čiary nahral ideálne pod seba NERMINOVI HASKIČOVI , ktorý zblízka loptu umiestnil presne k pravej žrdi, Mucha po lopte išiel, Haskič však namieril veľmi dobre a tak rozvlnil sieť!
    Asistencia: William
     
    46
    Slovan začal druhý polčas v dobrom tempe, Savičevič unikol po ľavej strane a prihral pod seba Mészárosovi, jeho prudkú strelu zrazil obranca na roh!
     
    40
    Slovan dal gól!
    Belasí vyrazili do protiútoku a strieľajú dôležitý úvodný gól! Milinkovič bol pri postupe faulovaný Pečovským. Z 25 metrov s rozohrávkou neváhal, ale prihral napravo Peltierovi, ktorý mu loptu ideálne vrátil do šestnástky, niekde do vzdialenosti 11 metrov. MARKO MILINKOVIČ si prihrávku spracoval a prudkou strelou rozvlnil sieť pri pravej žrdi, Volešák sa naťahoval márne!
    Asistencia: Lester Peltier
     
    31
    Center z rohu domáci odvrátili, a hneď podnikli brejk! Milinkovič vyviezol loptu popri pravej postrannej čiare a ideálnym centrom našiel na zadnej žrdi úplne voľného Vitteka. Tomu nevyšiel prvý dotyk a tak ešte nestrieľal, ale posunul za seba na hranicu pokutového územia Mészárosovi, ktorý delovkou po zemi napálil vedľa ľavej žrde, Volešák vytláčal loptu len očami!
     
    12
    Milinkovič vyslal presný center pred päťku, kde vyskočil Gorosito a prudká hlavička skončila na hornej sieti, Volešák loptu vytláčal len očami! Na tutovky teda 1:2.
     
    6
    Žilina v druhej super-šanci! Obranca Mazáň vyrazil popri ľavej postrannej čiare dopredu, ideálnym prízemným centrom pod seba našiel v strede šestnástky Williama, ktorý opäť strieľal sám pred Muchom! Mucha predviedol druhý skvelý zákrok a loptu reflexívne pokryl.
     
    5
    William vo vyloženej šanci, Žilinčania pekne, moderne zakombinovali stredom ihriska, Špalek vysunul na hranici pokutového územia Williama, ktorý sa doslova pretlačil cez oboch stopérov domácich a zoči-voči Muchovi napálil do vybiehajúceho brankára Slovana, toto bola výborná príležitosť!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 40. Milinković (Peltier), 77. Priskin (Oršula) – 50. Haskič (Alves de Oliveira)

    Karty:   56. Špalek (ZIL)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Čikoš, Gorosito, Saláta, Sekulić – Simović, Savičevič – Peltier (53. Oršula), Milinković (C), Mészáros (90+1. Štefánik) – Vittek (58. Priskin).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Štefánik, Šefčík, Gašparovič, Oršula, Priskin.

    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Králik (83. Hlohovský), Škriniar, Mazáň – Haskič, Pečovský (C), Bénes – Špalek, Alves de Oliveira, Mihálik (78. Jánošík).
    Náhradníci: Mandous – Hučko, Michlík, Jánošík, Piaček, Letić, Hlohovský.

    Rozhodčí: Kráľovič – Balko, Hrčka

    Diváci: 961
    bahis siteleri