Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Traktor Čeljabinsk
Středa 06.01.2016, 11:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vjačeslav OSNOVIN - 2:3
     
    44:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Branka je nakonec uznána, a Čeljabinsk se dostává do vedení! Před Karejeva nabruslil Semjon Kokujov, jehož bekhendovou střelu dokázal Karejev vyrazit, nicméně kotouč se odrazil za ruského brankáře, a pohotový VJAČESLAV OSNOVIN poslal puk do branky! Bez asistence.
    Filip NOVÁK - 2:2
     
    43:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk přispěchal s velmi rychlou odpovědí, a srovnává na 2:2! Traktor se dokázal udržet v útočném pásmu, a na pravou stranu dostal přihrávku FILIP NOVÁK. Český bek poslal kotouč před branku, a od obránce Kapotovase kotouč odrazil až za záda Karejeva! Asistence: Jegor Martjonov, Alexander Rybakov.
    Fjodor POLIŠČUK - 2:1
     
    42:06
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    A domácí celek se na začátku třetí třetiny dostává do vedení! Za brankou operoval s kotoučem Robert Kousal, který následně skvěle načasoval přihrávku pro FJODORA POLUŠČUKA, který přidává svůj druhý gól v zápase, a přibližuje svůj tým vítězství! Asistence: Robert Kousal.
     
    18:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek však velmi rychle srovnává! Martin Růžička dokázal udržet kotouč při vjezdu do útočného pásma, a dostal puk za branku, kde se nacházel Zinovjev. Jeho skvěle načasovaná přihrávka našla VJAČESLAVA OSNOVINA, na jehož střelu byl Karejev krátký! Asistence: Ilja Zinovjev, Martin Růžička.
    Fjodor POLIŠČUK - 1:0
     
    16:11
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    A domácí celek se dostává v závěru první třetiny do vedení! Za brankou odvedl dobrou práci Lebeděv, který dokázal vrátit kotouč před branku. V tomto prostoru se nejlépe zorientoval FJODOR POLIŠČUK, jehož rána nakonec skončila za zády Pavla Francouze! Asistence: Krill Lebeděv, Robert Kousal.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Poliščuk (Lebeděv, Kousal), 43. Poliščuk (Kousal) – 19. Osnovin (Zinovjev, Růžička), 44. Novák (Martjonov, Rybakov), 45. Osnovin


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Podjapolskij) – Fairchild, Manuchov, Nekolenko, Ljamkin, Ščukin, Kapotov, Amirov, Skutar – Kousal, Poluščuk (A), Lebeděv – Jerdakov, Zemčenko, Plotnikov – Mitrjakov, Romanov (C), Musin – Makarenko, Semjonov, Dostojnov
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Demčenko) – Martjonov, Novák, Borodkin, Denisov, Klimontov, Quint (C), Petrov, Chlystov – Popov, Rybakov, Glinkin – Kručinin, Pestunov (A), Jakucenja – Gubarev, Šarov, Kokujov – Růžička, Osnovin, Zinovjejv

    Rozhodčí: Bulanov, Vasiljev – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri