Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Jokerit Helsinky
Středa 06.01.2016, 17:00 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lukáš KAŠPAR - 4:2
     
    59:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak a je hotovo! LUKÁŠ KAŠPAR vybojoval v závěrečném vabanku Jokeritu puk a po dvou kličkách do středu se uvolnil, viděl prázdnou bránu a zcela zkušeně ji i trefil! Slovan tak v klíčovém zápase bude bodovat za tři body! Asistence: Tomáš Starosta.
    Václav NEDOROST - 3:2
     
    46:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Opět chvíli po srovnání hostů přichází gól Slovanu a ten tak jde zpět do vedení! Kundrátek se ve vlastní třetině rozhlédl a poslal geniální a přesně načasovanou přihrávku na VÁCLAVA NEDOROSTA, jenže vjel přímočaře do útočné třetiny, vyhnul se ofsajdu a přesnou tvrdou střelou na zadní tyč propálil Karlssona z pohledu Slovanu dnes potřetí! Asistence: Tomáš Kundrátek.
    Daine TODD - 2:2
     
    44:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak a je srovnáno, Slovan opět doplácí na moc pasivní hru. Peter Regin se dostal za bránu, odkud velice zkušeně poslal pod sebe na zcela volného DAINEA TODDA, jenž se nerozpakoval a svoji tvrdou bombou z první propálil bezmocného gólmana Brusta! Asistence: Peter Regin.
    Rok TIČAR - 2:1
     
    34:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak nakonec jde slovenský celek opět do vedení! K nahození se dostal od modré čáry Sersen, k puku se snažil dostat Bartovič, ale to se nepovedlo. Puk se ale odrazil od zadního mantinelu zpět před bránu, kde byl připravený ROK TIČAR, který doklepl kotouč přesně za zmateného Karlssona! Asistence: Michal Sersen.
    Topi JAAKOLA - 1:1
     
    32:04
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přichází asi zaslouženě srovnání z hokejek finského celku! Ke střele se dostal v levém kruhu zcela osamocený TOPI JAAKOLA, jehož ránu sice Brust vyrazil, ale dezorientovaný Lušňák si dal ukázkový vlastňák, když zametl puk do vlastní brány. Gól je tak připsán posledním hráči Jokeritu, který se dotkl puku, tedy JAAKOLOVI. Bez asistence.
    Václav NEDOROST - 1:0
     
    05:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je nakonec tady a velká euforie vypuká! Kašpar parádně zavezl puk za bránu, kde si zkušeně počkal na spoluhráče. Ten moment nakonec přišel a dobře si najel před bránu VÁCLAV NEDOROST, Kašpar na něj poslal puk a domácí útočník propálil bezmocného Karlssona! Asistence: Lukáš Kašpar, Marek Viedenský.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. Nedorost (Kašpar, Viedenský), 35. Tičar (Sersen), 47. Nedorost (Kundrátek), 60. Kašpar (Starosta) – 33. Jaakola, 45. Todd (Regin)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta, Švarný, Sersen, Mihálik, Kozák – Viedenský, Nedorost, Kašpar – Jeglič, Ticar, Tvrdoň – Bartovič, Surový, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jensen, Larsen, Lajunen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda – Kozun, Regin, Joensuu – Jormakka, Kennedy, Todd – Sallinen, Kapanen, Aaltonen – Talaja, Wirtanen, Rita
    bahis siteleri