Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Jokerit Helsinky
Středa 06.01.2016, 17:00 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu z hokejové KHL, kde se střetne domácí Slovan Bratislava v boji o postup do play-off s finským Jokeritem Helsinki!
     
    Jak už bylo řečeno, pro domácí Slovan je toto utkání naprosto klíčové a musí ho ideálně vyhrát. Zatím drží slovenský celek poslední postupové, tedy osmé, místo, ale ještě se o něj strhne tuhý boj. Zatím tento tým získal 67 bodů za 47 zápasů a má skóre 117:115, ale na záda mu dýchají Medveščak Záhřeb a Dinamo Minsk, bez šance není ani Spartak Moskva. V Bobrovově divizi stačí tento zisk Slovanu na solidní třetí místo.
     
    Hosté z Helsinek jsou na tom o něco lépe a porovnání je na místě, protože hrají stejně jako Slovan Západní konferenci a Bobrovovu divizi. Jokerit je v konferenci na výborném třetím místě, když získal 81 bodů za 43 zápasů a připsal si skóre 118:99 a v tabulce před sebou tak má pouze suverénní Jaroslavl a CSKA Moskvu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta, Švarný, Sersen, Mihálik, Kozák – Viedenský, Nedorost, Kašpar – Jeglič, Ticar, Tvrdoň – Bartovič, Surový, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan

    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jensen, Larsen, Lajunen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda – Kozun, Regin, Joensuu – Jormakka, Kennedy, Todd – Sallinen, Kapanen, Aaltonen – Talaja, Wirtanen, Rita.
     
    Právě zní finská hymna a za chvíli se bude začínat.
     
    Teď zní slovenská "Nad Tatrou sa blýská" a zpívá celý bratislavský stadion.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    K rychlé střele se dostal Kudrátek, jeho rána od modré byla hodně nebezpečná, nakonec ale Karlsson zasahovat nemusel, protože projektil domácích šel nad!
     
    01:19
    Domácí začali velice dobře a Jokerit se nedostával z vlastního pásma, nakonec ale pouze těsně vedle pálil z kontru Joensuu, Brust ale zasahovat nemusel.
     
    02:08
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Sersen - 2 min.).
     
    02:34
    Jokerit tedy hraje oslabení, ale Kašpar dobře vyhodil a Slovan se tak na nějakou dobu osvobodil.
     
    02:57
    Tak tohle byla obrovská šance domácích! Kašpar se hnal skoro sám na Karlssona a Larsen musel zatáhnout za záchrannou brzdu! Nakonec tu není trestné střílení, ale pouze vyloučení a bude se hrát 4 na 4.
     
    03:29
    Vyprodaná hala žene euforicky hrající domácí dopředu. Teď ale Slovan vyčkává a nechce udělat chybu, takže sledujeme rozvážnou rozehrávku zpoza brány.
     
    03:58
    Teď musel opět zasahovat Karlsson, ale nebyl to nijak těžký zákrok. Sebral totiž pouze do lapačky nahození od Jegliče a následné bully Slovan prohrál.
     
    04:46
    Bratislava hraje nějakou chvíli přesilovku, ale má to těžké, protože se ještě pořádně nezformoval. Vypadá to, že se finský celek ubrání.
     
    05:17
    Už hrají oba celky v plném počtu a průnik Bartoviče musel krýt Karlsson, ale opět to nebyla velká šance, protože gólmana hostů trefil domácí útočník pouze do výstroje.
     
    05:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je nakonec tady a velká euforie vypuká! Kašpar parádně zavezl puk za bránu, kde si zkušeně počkal na spoluhráče. Ten moment nakonec přišel a dobře si najel před bránu VÁCLAV NEDOROST, Kašpar na něj poslal puk a domácí útočník propálil bezmocného Karlssona! Asistence: Lukáš Kašpar, Marek Viedenský.
    Václav NEDOROST - 1:0
     
    06:52
    Slovan se snaží vytěžit z tlaku co to jde a stále tak tlačí, ale tentokrát už neměl Karlsson tolik práce. Nakonec z toho bylo prohrané bully.
     
    07:45
    K prvnímu zákroku, který se dá označit za těžší, se dostal i Brust, ale tuto situaci zvládl. Následné bully sice Slovan vyhrál, ale následně se provinil zakázaným uvolněním.
     
    08:39
    Opět musel na zem Brust a hra se srovnává, protože Jokerit hru zjednodušil a dostává se ke střelám skoro ze všech pozic. Bratislava ale je stále nebezpečná a uvidíme, jak se bude zápas vyvíjet dál.
     
    08:40
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Václav Nedorost - 2 min., držení hole).
     
    09:19
    Jokerit tak opět hraje v početní výhodě. Ke střele dostal Larsen, puk se nakonec odrazil ke Kapanenovi, ale ten nedokázal v pádu zakončit do brány a pálil pouze do boční sítě!
     
    09:59
    Tlak Helsinek je neskutečný a obrana Bratislavy už je hodně unavená a pořád nemůže odejít střídat. Ke střele se po přenesení hry na druhou stranu dostal Larsen, ale Brust jeho ránu k bližší tyči parádně vyrazil!
     
    10:31
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Brust - 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:36
    Nakonec se Slovan zásluhou chyby Jokeritu z oslabení 5 na 3 na chvíli osvobodil, protože finský celek se provinil ofsajdem.
     
    11:19
    Bratislava už v tomto dlouhém oslabení mele z posledního, ale už to není takový tlak hostů. Teď už Slovan se železnou pravidelností vyhazuje a čtveřice hrdinů na ledové ploše se tak stále zvládá bránit!
     
    12:11
    Přesilovka Jokeritu už bude končit a teď je to pro Slovan klidnější pasáž, protože domácí drží puk a čekají, až se bude moci Viedenský vrátit na ledovou plochu.
     
    12:39
    Bratislava už opět hraje v plném počtu, ale je pravda, že tři vyloučení na ani ne 13 minut je vážně hodně. Miloš Říha tak bude muset svým svěřencům trochu domluvit, aby si počínali o něco opatrněji.
     
    13:23
    Slovan už v plném počtu hraje opět vyrovnaný hokej a teď se dostal k teči Starostovy rány Lušňák, lapačka Karlssona ale skvěle vystřelila do vzduchu a včas zasáhla!
     
    14:28
    Hra je velice vyrovnaná a je vidět, že oběma týmům se hodně daří.Slovan bude hrát přesilovku, protože fauloval Sallinen, ale teď ještě může zaútočit v šesti.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Sallinen - 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:15
    Velká šance Slovanu! Ke střele od modré se dostal Ticar, ale Jeglič nedokázal odražený puk dorazit do poloprázdné brány, protože se mu do střely položil jeden z beků!
     
    16:02
    Tlak Slovanu je teď velký, ale finský celek se brání velice solidně. Karlsso už ale delší dobu ohrožen nebyl a puk létá ze strany na stranu.
     
    16:29
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Viedenský - 2 min., vysoká hůl).
     
    16:53
    Krátká hra 4 na 4 končí a Jokerit jde opět do přesilovky. Na ledě je první pětka a opět rozjíždí obávaný útočný kolotoč, jen připomínám, že finský celek má nejlepší přesilovky v celé KHL.
     
    17:39
    Je to opravdu obrovský tlak a brání pořád stejná čtyřka Slovanu, takže je už pořádně unavená. Teď se dostal ke střele Aaltonen a Brust musel rychle vykopnout puk pryč svým levým betonem!
     
    18:30
    Do obří šance se vinou Brusta dostal Jokerit, protože brankář Slovanu se pokoušel být konstruktivní a na Joensuua zívala skoro prázdná brána! Finský hráč ji ale minul!
     
    19:11
    Do velké šance se na druhé straně dostal i Miklík, který se zjevil zcela sám v mezikruží, jeho bombu ale přizvedl vyrážečkou nad Karlsson!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi a musím říci, že na tento hokej se dívá vážně velice dobře. Oba týmy prokazují velkou kvalitu a vůli jít za vítězstvím, Slovan ale měl lepší úvod, ve kterém dokonce dal gól a zásluhou Nedorosta tak vede! Poté měl Jokerit hodně dlouhou dobu přesilové hry, ale vyloučení domácích hráčů helsinský celek nevyužil, protože Brust chytá velice dobře a obrana Bratislavy hraje také kvalitně. Uvidíme, jestli strhující tempo vydrží i v další třetině!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    První zákrok druhé třetiny si připsal domácí gólman Brust, střelu z velkého úhlu ale zkušeně zkrotil a pomohl tak svému týmu.
     
    20:59
    Jokerit rozehrává zatím spíše rozvážně a Slovan také moc nenapadá. Nakonec se po dlouhé kombinaci dostal ke střele Kennedy, ale do střely se skvěle vrhl Tvrdoň a puk srazil vedle!
     
    21:56
    Jokerit je zatím aktivnějším celkem a drží puk o hodně více, Brust ale nakonec zasahovat nemusel, protože střela Aaltonena šla pouze nad!
     
    22:39
    Tentokrát se Slovan sice dostal k puku, ale vyhodil ho pouze přes všechny čáry, takže puk se vrací před Brusta formou vhazování.
     
    22:55
    Opět tu byl jistý Brust, který je zatím hodně zaměstnaný. Teď musel krýt tvrdou ránu doprostřed brány od Kapanena, poradil si ale bez větších problémů.
     
    23:19
    Brust si připsal další zákrok a dopředu konečně mohli domácí, ti jsou ale zatím celkem nepřesní a přihrávka Kundrátka byla zablokována mimo dosah holí hráčů Slovanu.
     
    24:38
    Další akce už skončila územním ziskem domácích, protože Slovan donutil svého soupeře k zakázanému uvolnění.
     
    25:09
    A hned z toho bylo nebezpečí, protože po Surového nahození se dostal k zakončení Bartovič, ale Karlssona byl pouze zasažen do výstroje a puk se tak odrazil mimo!
     
    25:39
    Aaltonen nám dnes ukazuje velice dobrou techniku, teď se proháčkoval až ke střele, ale Brust si poradil. Na druhé straně nebyl úspěšný Tvrdoň, který se vystavil do ofsajdu.
     
    26:00
    Je tu další přerušení, ve druhé třetině nemá hra takový spád a zatím čekáme na první gólovou šanci. Teď se ofsajdem provinil Jokerit a opět se tak nějakou chvíli nehraje.
     
    26:29
    Brust šel opět ven z brány a nakonec uspěl, i když to opět vypadalo pofidérně. Styl domácího gólmana je hodně riskantní, ale vypadá to, že velice účinný.
     
    27:29
    Trošku hákován byl Jeglič, souboj ale férově ustál, takže sudí trochu chybně nepískají. To se nelíbí domácímu stadionu.
     
    27:35
    A ještě spornější okamžik byl chvíli na to za domácí bránou! Tam totiž jeden z útočníků bránil nedovoleně Brustovi ve hře, sudí ale ani teď nepíská.
     
    27:53
    Hra je vážně hodně přerušená, utkání je vedeno nervózně a místo šancí teď máme co chvíli pískaný ofsajd.
     
    29:09
    Hraje se vážně hodně tvrdý hokej a Jokerit je asi trošku lepší, i když Slovan dobře brání a ani jeden z týmů tak neměl nějakou výraznější šanci.
     
    30:09
    Ke střele od modré se spíše náhodou dostal Sersen, ale nakonec jeho projektil prolétl vedle Karlssonovy brány. Poté ten samý hráč poslal puk na zakázané uvolnění.
     
    30:39
    Ohtamaa se dostal po velké mele k zakončení, Brust zakročil a pak se seběhla ještě větší strkanice v brankovišti Brusta. Ten přišel o helmu, ale jeho obránci z něj nakonec hodně agresivně odtlačili útočící hráče, takže se stadion opět hodně rozproudil.
     
    31:25
    Bartovič se dostal v útočné třetině k puku a snažil se něco vymyslet, jeho pas na Surového ale byl nepřesný a skončil za bránou.
     
    32:04
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přichází asi zaslouženě srovnání z hokejek finského celku! Ke střele se dostal v levém kruhu zcela osamocený TOPI JAAKOLA, jehož ránu sice Brust vyrazil, ale dezorientovaný Lušňák si dal ukázkový vlastňák, když zametl puk do vlastní brány. Gól je tak připsán posledním hráči Jokeritu, který se dotkl puku, tedy JAAKOLOVI. Bez asistence.
    Topi JAAKOLA - 1:1
     
    33:30
    Slovan po inkasované brance opět zaktivněl hru a Švarný se po Kašparově přiklepnutí dostal ke střele, ale jeho ránu vyrazil pozorný Karlsson. Uvidíme, jak se bude vyrovnaný zápas vyvíjet dál.
     
    34:15
    Jokerit teď rozehrává zpoza brány a snaží se být hodně opatrný. Slovan se snaží napadat a a rozproudit tak ztichlý stadion.
     
    34:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak nakonec jde slovenský celek opět do vedení! K nahození se dostal od modré čáry Sersen, k puku se snažil dostat Bartovič, ale to se nepovedlo. Puk se ale odrazil od zadního mantinelu zpět před bránu, kde byl připravený ROK TIČAR, který doklepl kotouč přesně za zmateného Karlssona! Asistence: Michal Sersen.
    Rok TIČAR - 2:1
     
    35:43
    Teď to zkusil zpoza brány Kašpar, to už ale byl Karlsson pozorný. Poté se dostal ten samý hráč k puku, ani nevěděl jak, ale obránci k němu přistoupili včas a ustřelili mu ho!
     
    36:52
    Slovan je teď opět v laufu a snaží se z toho znovu těžit, ale Jokerit se soustředí na pevnou obranu, což se mu v posledních minutách daří. Hraje se tak hokej ve středu pole.
     
    37:25
    Sám na bránu už ujížděl Bartovič, nakonec ale byla šance překažena hvizdem sudího, který pískal ofsajd. V přerušené hře bylo oznámeno, že zápas sleduje 10 055 platících diváků, je tedy vyprodáno.
     
    38:09
    Viedenský se dostal po objetí brány ke střele, ta ale byla sražena. Následně se pokusil o další zakončení Kašpar, ale i on ztroskotal na na blocích.
     
    38:55
    A mohlo to být o dvě branky! Žiga Jeglič totiž pádil sám na Karlssona, jeho dobrá a tvrdá střela ale pouze rozezvučela tyčku za gólmanem Jokeritu!
     
    39:53
    Vypadá to, že Slovan i po druhé třetině povede, protože drží puk v útočné třetině a už čeká na závěrečný hvizd této třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je tu tak konce druhé ze tří třetin a stále platí, že slovenský celek je velice blízko senzačnímu výsledku. V úvodu druhého dějství byl totiž sice horším celkem a poté i po zásluze inkasoval po vlastním gólu Lušňáka, jenž byl připsán Jaakolovi, ale to nebylo vše. Poté se totiž Slovan opět zvedl a za to se mu dostalo odměny, když po odraženém puku dokázal vrátit vedení domácím Tičar. Nakonec mohl Slovan vést o dvě branky, ale Jeglič pálil pouze do tyče, takže skóre zůstalo na hodnotě 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Hned na začátku třetiny se dostal do šance Nedorost, který se dostal před Larsena a jeho rána byla Karlssonem vyražena do ochranné sítě!
     
    40:55
    Zpoza brány se dostal ke střele Jaakola, který se dostal před Brusta, ale ten byl koncentrovaný a nedovolil Finovi, aby přes něj puk procedil.
     
    41:46
    Jokerit teď zklidňuje hru a střídá, ale zatím platí, že i třetí třetina je velice koukatelná a provází ji zatím atraktivní hokej.
     
    42:18
    Ke střele se dostal Aaltonen a to jenom symbolizuje, že v této třetině je o něco lepším celkem zatím Jokerit. Bránu ale netrefil, takže Slovan můře být zatím v klidu a dokonce může i jít dopředu.
     
    43:30
    Teď Bratislava trochu srovnala hru a nebezpečné bylo duo Kašpar-Nedorost, ovšem druhý jmenovaný na přihrávku od toho prvního nedosáhl a puk se přesouvá před druhou branku.
     
    43:59
    Do velké šance se dostal po přiklepnutí od Kozuna Joensuu, před prázdnou bránou ale na puk těsně nedosáhl!
     
    44:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak a je srovnáno, Slovan opět doplácí na moc pasivní hru. Peter Regin se dostal za bránu, odkud velice zkušeně poslal pod sebe na zcela volného DAINEA TODDA, jenž se nerozpakoval a svoji tvrdou bombou z první propálil bezmocného gólmana Brusta! Asistence: Peter Regin.
    Daine TODD - 2:2
     
    45:35
    K šanci se dostal na druhé straně Skokan, ke kterému se překvapivě odrazil puk, domácí hráč ale byl překvapený taky a tak poslal pouze slabou střelu na Karlssona.
     
    46:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Opět chvíli po srovnání hostů přichází gól Slovanu a ten tak jde zpět do vedení! Kundrátek se ve vlastní třetině rozhlédl a poslal geniální a přesně načasovanou přihrávku na VÁCLAVA NEDOROSTA, jenže vjel přímočaře do útočné třetiny, vyhnul se ofsajdu a přesnou tvrdou střelou na zadní tyč propálil Karlssona z pohledu Slovanu dnes potřetí! Asistence: Tomáš Kundrátek.
    Václav NEDOROST - 3:2
     
    47:23
    Už se opět hraje před brankou Slovanu a ten se tak musí mít na pozoru, tentokrát ale žádná šance Jokteritu nepřišla, protože obrana bratislavského celku zafungovala skvěle.
     
    48:44
    Tlak helsinského celku sílí a ke střele se dostal od modré Jaakola, ale Surový se do té rány vrhl a srazil ji velice obětavě mimo!
     
    49:36
    No, tak Slovan se radoval ze vstřelené branky, ale Lukáš Kašpar asi propálil pouze boční síť. Jde se telefonovat.
     
    49:36
    Gól neplatí, puk vážně prolétl pouze boční sítí a videorozhodčí si toho všiml. Sudí tedy rozpažili a vhazuje se před Karlssonem.
     
    50:01
    Hraje se tak dál a hra se trochu uklidnila, protože Slovanu dochází, že teď už mu stačí dobře a pozorně bránit. Jokerit zatím se žádným zvýšeným tlakem nepřichází.
     
    50:08
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Jesse Joensuu - 2 min., podražení).
     
    50:39
    Slovan tak po hodně dlouhé době hraje přesilovku a ke střele se dostal od modré Barker, ale Nedorost odrazil svojí výstrojí puk mimo a žádné nebezpečí tak pro Karlssona nehrozilo.
     
    51:27
    Do velké šance se dostal Viedenský, který dostal pas od Kašpara, ale nedokázal zády k bráně zakončit důrazně a Karlsson tak puk sebral!
     
    51:59
    Střela Bartoviče byla zblokovaná a poté se dostal k ráně od modré znovu Sersen, ale také neuspěl. Přesilovka se nenávratně blíží ke svému konci.
     
    52:37
    K další střele se dostal Lušňák, ale jeho ránu zachytil v lapačce hostující gólman a následné bully Slovan prohrál.
     
    53:39
    Jokerit už by měl začít hrát aktivněji, teď dostane možnost, protože Bratislava se provinila zakázaným uvolněním a bude tak vhazovat před Brustovou bránou.
     
    54:13
    Sallinen padl po souboji s Bartovičem, ale všechno to bylo čisté. Nakonec ten samý hráč vyhodil a Slovan se osvobodil, ale asi se bude vylučovat.
     
    54:33
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Surový – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    55:37
    Tak Jokerit je vážně v obřím tlaku, naštěstí pro domácí ale zatím tento tlak neměl zakončení. Slovan dobře vykrývá volné prostory.
     
    56:22
    Tak to byl neuvěřitelný a fenomenální zákrok, který předvedl domácí fantom Brust! Před ním se zcela sám zjevil Kapanen, ale domácí gólman vytáhl úžasný a reflexivní zákrok betonem!
     
    57:03
    Další obří šance finského celku! Ke střele se dostal po odraženém puku Jaakola, který byl opět zcela sám před Brustem, ten ale vyrazil jak jeho střelu, tak i dorážku z hole Joensuua! Úžasný výkon domácího gólmana.
     
    58:25
    Hosté odvolali gólmana.
     
    58:49
    Obří tlak, Surový se už sice vrátil na hřiště, hraje se ale stejně 6 na 5 z pohledu Jokeritu. Brust nemůže před clonící hráče nic vidět, stejně ale odolává.
     
    59:14
    Další velká šance Helsinek! Po Kapanenově stříleném pasu se dostal k zakončení Sallinen, ale Kanaďanova lapačka se jen mihla vzduchem a puk zachytila!
     
    59:19
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak a je hotovo! LUKÁŠ KAŠPAR vybojoval v závěrečném vabanku Jokeritu puk a po dvou kličkách do středu se uvolnil, viděl prázdnou bránu a zcela zkušeně ji i trefil! Slovan tak v klíčovém zápase bude bodovat za tři body! Asistence: Tomáš Starosta.
    Lukáš KAŠPAR - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je tedy po zápase a šlo o zápas pro naše slovenské sousedy velice povedený, protože bratislavský Slovan dnes před plným stadionem bodoval naplno! V poslední ze tří třetin sice nejprve srovnal Todd, ale pak už čarovali hráči domácích. Nejprve překonal obranu Jokeritu po krásném pasu od Kundrátka Nedorost, který tak dnes dal dvě branky. Posledních pět minut patřilo domácímu hrdinovi Brustovi, který předvedl několik světových zákroků a udržel svůj tým ve vedení, aby na konci pečetil výhru Slovanu gólem do prázdné brány Kašpar. Ode mne je to tedy vše, já se loučím a přeji Vám pěkný zbytek dne. (19:24:37)

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. Nedorost (Kašpar, Viedenský), 35. Tičar (Sersen), 47. Nedorost (Kundrátek), 60. Kašpar (Starosta) – 33. Jaakola, 45. Todd (Regin)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta, Švarný, Sersen, Mihálik, Kozák – Viedenský, Nedorost, Kašpar – Jeglič, Ticar, Tvrdoň – Bartovič, Surový, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jensen, Larsen, Lajunen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda – Kozun, Regin, Joensuu – Jormakka, Kennedy, Todd – Sallinen, Kapanen, Aaltonen – Talaja, Wirtanen, Rita
    bahis siteleri