Carpi FC – Udinese 2:1 (kon.) | Fiorentina – Lazio 1:3 (kon.) | AS Řím – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:1 (1:0)
AC Milán
Sobota 09.01.2016, 20:45 • Stadio Olimpico (kapacita: 72 698 diváků), Řím • Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního zápasu vše, děkuji za pozornost a budu se těšit opět někdy u Serie A! Dobrou noc. (22:41:57)

     
    Šlágr kola končí zaslouženou remízou 1:1. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním měl jasně navrch domácí AS Řím, který si vypracoval čtyři velké příležitosti! Tu první zahodil v samostatném úniku Umar, druhou už dokázal proměnit Rüdiger, ve třetí stejný hráč orazítkoval břevno a na konci poločasu zahodil slušnou šanci Falqué! Po změně stran to byl naopak AC Milán, který měl více ze hry a díky přesné hlavičce Kucky se dostal zpět do zápasu! Kdyby poté Kucka nezahodil více jak 100% příležitost, když překopl branku z malého vápna, mohlo být v táboru AC Milán více radosti. To však nebylo ani poté, co Bacca orazítkoval střelou ze střední vzdálenosti břevno. Více už však šlágr kola nenabídl, a tak si AS Řím dělí body s AC Milán. Pro oba týmy remíza v současné době nic neřeší a po závěrečném hvizdu zaplavil Stadio Olimpico pískot!
     
    Sudí Orsato ukončuje dnešní zápas a z hlediště se ozvývá ohlušující pískot!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Právě se rozběhla poslední minuta z nastaveného času. Hra se odvíjí ve středu hřiště.
     
    90+2
    Florenziho přízemní centr odvrátila obrana AC Milán. Domácí tým je i přesto nastěhován před pokutovým územím svého soupeře.
     
    90
    Sudí Orsato bude v dnešním šlágru nastavovat ještě tři minuty! Dokáže některý z týmů ještě udeřit, nebo se zrodí remíza?
     
    89
    Boateng vybojoval pro hosty rohový kop!
     
    88
    Nainggolan byl evidentně faulován, ale sudí celou situaci přešel, což domácího záložníka pořádně rozhněvalo. Za jeho nepřiměřenou reakci navíc dostává záložník AS žlutou kartu.
     
    87
    Salah si předkopl míč do běhu tak šikovně, že ho musel za cenu žluté karty zastavil Bertolacci. Salah se teď hodně rozčiluje, protože nebýt faulu, šel by s Gervinhem do přečíslení.
     
    85
    Poslední střídání na straně AC Milán! Ten posiluje útok o Nianga, jemuž uvolní místo záložník Bonaventura.
     
    84
    K zakončení z hranice pokutového území se dostal Florenzi. Jeho křižná střela si však místo mezi tři tyče nenašla.
     
    82
    Za stehení sval se drží Nainggolan a nevypadá to s ním vůbec dobře. Uvidíme, zda tento vyhlášený bojovník vůbec dohraje zápas.
     
    81
    Antonelli utekl po pravé straně, odkud se následně pokusil o střílený centr, jenž srazil na rohový kop Digne. Na rohy vede AC 7:4.
     
    79
    A je to i poslední, co nám hostující kapitán předvedl, neboť je stažen ze hřiště. Jeho místo zaujme Antonelli.
     
    78
    Na druhé straně se dostal do zakončení Pjanić, ale jeho přízemní pumelici srazil Abate obětavým pádem na roh.
     
    77
    V pokutovém území se efektivně uvolnil Bertolacci, jenž vzápětí z úhlu o několik metrů branku přestřelil.
     
    75
    Už to vypadalo, že se bude řítit do rychlého protiútoku Salah. Jenže tomu poslal přihrávku na paty De Rossi, a tak byl rozruch v hledišti zbytečný.

    Petr Král

    Branky: 4. Rüdiger (Pjanić) – 50. Kucka (Honda)

    Karty:   29. Manolas (ASR), 33. Pjanić (ASR), 88. Nainggolan (ASR) – 27. Kucka (ACM), 28. C. Zapata (ACM), 43. Adriano (ACM), 87. Bertolacci (ACM)


    AS Řím: Szczęsny – Digne, Rüdiger, Manolas (46. Castán), Florenzi – Nainggolan, De Rossi (C), Pjanić – Falqué (56. Salah), Umar (70. Totti), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont, De Sanctis – Castán, Totti, Salah, Maicon, Vainqueur, Gyömbér, Emerson, Torosidis, Tumminello, Dicombo Pepin.

    AC Milán: G. Donnarumma – De Sciglio, A. Romagnoli, C. Zapata, Abate (C) (79. Antonelli) – Bonaventura (85. Niang), Bertolacci, Kucka, Honda – Bacca, Adriano (57. K-P. Boateng).
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, A. Poli, Ely, Montolivo, Niang, Antonelli, N. de Jong, Calabria, K-P. Boateng.

    Rozhodčí: Orsato – Manganelli, Meli
    bahis siteleri