Wycombe – Aston Villa 1:1 (kon.) | Watford – Newcastle 1:0 (kon.) | West Brom – Bristol 2:2 (kon.)
West Ham – Wolverhampton 1:0 (kon.) | Arsenal – Sunderland 3:1 (kon.) | Birmingham – Bournemouth 1:2 (kon.)
Southampton – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Everton – Dag & Red 2:0 (kon.) | Norwich – Manchester City 0:3 (kon.)
Doncaster – Stoke 1:2 (kon.) | Manchester Utd. – Sheffield Utd. 1:0 (kon.)
konec
Doncaster Rovers FC
1:2 (1:1)
Stoke City
Sobota 09.01.2016, 16:00 • Keepmoat Stadium, Doncaster • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Doncaster Rovers FC sehrál v domácím prostředí výborný zápas se Stoke City, avšak na svého soupeře nakonec nestačil, a prohrál 1:2!

    První poločas dnešního pohárového utkání nabídl velmi zajímavou podívanou! Stoke vstoupilo do utkání aktivně, a již po patnácti minutách hry se mohlo radovat z úvodní branku, o kterou se postaral Peter Crouch! Poté se očekávalo, že favorit dnešního utkání přídá další branky, to se však nestalo, a o slovo se přihlásil také Doncaster! Domácí celek však o deset minut později dokázal srovnat stav Nathan Tyson! Diváci se poté bavili souboji Wollscheida s Williamsem, které musel řešit i hlavní rozhodčí!

    Stoke mělo v 57. minutě nejdříve obrovskou šanci, avšak prosadit se nedokázalo. Hned o chvilku později však vypálil Jonathan Walters, který krásnou ranou vrátil Potters vedení! Doncaster však po zbytek zápasu svého soupeře tlačil, a Poterrs mohou být rádi, že již neinkasovali!

    Stoke se tak může radovat z postup do dalšího kola, nicméně výkon svěřenců Marka Hughese dnes nebyl ideální!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic! (17:57:13)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Doncaster ještě dokázal v samotném závěru vybojovat rohový kop, a do vápna mířil i brankář Stuckmann, avšak prosadit se domácí celek nedokázal!
    Další velká šance domácích
     
    90+5
    Další obrovská šance domácího týmu! Na levé straně se dostal k míči Connor Grant, jehož krásný centr našel před brankou volného Andyho Butlera. Jeho hlavička však letěla těsně nad branku!
     
    90+4
    Domácí celek se ještě v samotném závěru pokouší o vyrovnání, avšak obrana Stoke v závěrečných minutách pracuje výborně, a domácí celek nepouští do blízkosti vápna!
     
    90+2
    O pár sekund později svedl vzdušný souboj domácí Alcock a Joselu. Španělský křídelník dostal zásah do obličeje, a je ošetřován!
    90+2. Velká šance MacKenzieho v závěru
     
    90+2
    Obrovská šance domácím na vyrovnání! Cedric Evina odcentroval z levé straně, a jeho centr ve vápně sklepl Chaplow. Následně se před Haugaardem dostal do zakončení střídající Mackenzie, nicméně ten mířil ve velké šanci nad branku!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Na levé straně zabojoval obránce Cedric Evina, který za sebou nechal Johnsona, a našel Nathana Tysona. Střelec úvodní branku to vzal na sebe, a vystřelil, nicméně mířil do náruče Haugaarda!
     
    89
    Poslední střídání v tomto utkání provádí domácí celek! Ze hřiště trenér Darren Ferguson stahuje Harryho Middletona, který dnes podal velmi dobrý výkon. Na jeho pozici přichází Mackenzie!
     
    88
    Marc Wilson odcentroval z levé strany, nicméně jeho centr mířil do rukavic Stuckmanna, ten však míč neudržel. Do zakončení se mohl dosat Walters, toho však zablokoval pohotový Whelan!
     
    87
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Charlie Adam, přichází Sidwell.
     
    86
    Andrew Williams dostal přihrávku za obranu, nicméně se přes Shawcrosse nedokázal k míči dostat. Následně však zabojoval střídající Chaplow, který míč vybojoval, a dostal se i ke střele. Jeho pokus však Haugaard v pohodě lapil!
    84. Situace u postranní čáry
     
    84
    Tak, v hlavní roli opět Philipp Wolscheid! Německý provokatér si ukopl na levé straně míč, a ten skončil v zámezí. Poblíž stojící domácí trenér ho chtěl zastavit, a podat svému svěřenci. To však Wollscheid nedovolil, a Ferguson musel uhnout. Wollscheida následně přistrčil k zemi Conor Grant, který dostal pouze žlutou kartu!
     
    83
    Potters se velmi rychle přesunuli na útočnou polovinu, a pokoušeli se dnešní utkání rozhodnout. Na pravé straně však chyboval Johnson, a u míče jsou domácí!
    82. Hlavička Alcocka skončila na břevně

    Jan Havlovic

    Branky: 25. Tyson – 15. Crouch, 57. Walters

    Karty:   31. Tyson (DNC), 84. Grant (DNC) – 31. Wollscheid (STK), 39. van Ginkel (STK), 62. Walters (STK)


    Doncaster Rovers FC: Stuckmann – McCullough, Alcock, Butler, Taylor-Sinclair (77. Main), Evina – Middleton (89.MacKenzie), Keegan (77. Chaplow), Grant – Tyson, Williams
    Náhradníci: Davies, Main, Maroši, MacKenzie, Chaplow, Lund, Whitehouse

    Stoke City: Haugaard – Bardsley (61. Johnson), Shawcross, Wollscheid, Wilson – Walters, van Ginkel, Adam (87.Sidwell), Joselu – Diouf, Crouch (66. Whelan)
    Náhradníci: Johnson, Butland, Odemwingie, Sidwell, Shenton, Whelan, Dionatan

    Rozhodčí: Keith Stroud – Halliday, Hull (vš. Anglie)
    bahis siteleri