Finsko – Švédsko 3:1 (kon.) | Švýcarsko – Francie 6:0 (kon.) | Česko – Rusko 2:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
Francie
Pondělí 11.01.2016, 20:00Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alina MULLEROVÁ - 6:0
     
    54:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic je tady šestá branka Švýcarska! ALINA MULLEROVÁ byla napotřetí úspěšná, dostala se před brankářku a přesnou střelou dovršila hattrick! Asistence: Marion Gremaudová.
    Sina BACHMANNOVÁ - 5:0
     
    45:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nejspíše jsem to zakřikl! Švýcarky udržely kotouč v útočném pásmu, puk se dostal před branku, kde jej za záda Masureové uklidila SINA BACHMANNOVÁ! Asistence: Rahel Enzlerová, Sarah Weissová.
    Alina MULLEROVÁ - 4:0
     
    31:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se to Aurardové nepodařilo a Švýcarsko zvyšuje vedení na 4:0. Ihned po vyhraném vhazování se do puku opřela ALINA MULLEROVÁ a propálila vše, co ji stálo v cestě. Asistence: Shannon Sigristová, Lisa Ruediová.
    Allina MULLEROVÁ - 3:0
     
    22:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A v zápětí přichází další branka! Ihned po vhazování dostaly Švýcarky puk znovu před branku Francie a ALLINA MULLEROVÁ vsítila již třetí branku svého týmu! Asistence: Sydney Bertaová, Kaleigh Quennecová.
    Noemi RYHNEROVÁ - 2:0
     
    21:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky zvyšují své dení už na 2:0! Francie nedokázala poslat kotouč do středního pásma a Aurardová musela lovit kotouč ze sítě podruhé. Za autorku gólu je označena NOEMI RYHNEROVÁ. Asistence: Lara Zimmermannová.
    Shannon SIGRISTOVÁ - 1:0
     
    12:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se přeci jen ujímají vedení! Přesilová hra netrvala ani dvacet vteřin, když se přesilovkovou střelou prosadila SHANNON SIGRISTOVÁ! Asistence: Lisa Ruediová, Alina Mullerová.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Sigristová (Ruediová, Mullerová), 22. Ryhnerová (Zimmermannová), 23. Mullerová (Bertaová, Quennecová), 32. Mullerová (Sigristová, Ruediová), 46. Bachmannová (Enzlerová, Weissová), 55. Mullerová (Gremaudová)


    Švýcarsko: Bolingerová (Pfosiová) – Sigristová (A), Hauserová, Gremaudová, Wetliová, Weissová, Schlegelová, Capelliová, Bachmannová – Quennecová (C), Mullerová, Allemannová (A) – Zimmermannová, Ruediová, Ryhnerová – Vallariová, Bertaová, Enzlerová – Jobinová, Hanggiová, Emmeneggerová
    Francie: A. Aurardová (33. Masureová) – Delcroixová (A), Mermierová, Rouquetteová, Jureová, Vaananenová, Dufayardová, Ngoová, Messonová – Ch. Aurardová, Huguetová, Bardonová – Allenbachová, Fournierová, Cadotová – Caratová, Verneyová, Jegová – Laffitteová

    Rozhodčí: Kaisa Ketonenová (FIN) – Daniela Kieferová (GER), Lisa Linneková (GER)
    bahis siteleri