Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 13.01.2016, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Vasilij STRELCOV - 5:2
     
    57:42
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    VASILIJ STRELCOV nyní zachytil špatnou prozehrávku soupeře a v rychlosti bruslil takřka sám na branku. V zakončení se mu snažili zabránit oba dva obránci Jugry, ale Strelcov přesto dokázal přesně zakončit. Pravda, brankáře Gelašviliho překonal trochu se štěstím, když sjetý kotouč z čelepe doputoval skrze betony maskovaného muže hostů, ale i takový zásah se počítá.
    Bez asistence.
    50:15 Alexandr BUMAGIN - 4:2
     
    50:15
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada využívá v zápase již druhou přesilovku a utíká do nadějného vedení 4:2! Hlavním motorem další úspěšné akce domácích byl český útočník Martin Zaťovič, který našel mezi kruhy sjíždějícího ALEXANDRA BUMAGINA. O poslaný kotouč byla před brankou hostí velká bitva, nakonec se jej s úspěšným pokusem jako poslední trefil zmiňovaný střelec Lady.
    Asistence: Martin Zaťovič, Jefim Gurkin.
    36:39 Ivan JATSENKO - 3:2
     
    36:39
    Jugra právě vstřelila branku!
    Jenže také hosté rychle využívají nabídnutou přesilovku, a tak dnešní zápas může být ještě pořádné drama! Střelu od modré brankář Masalskis sice chytil, jenže jí neudržel ve své výstroji a volný kotouč okamžitě zasunul do sítě pohotový IVAN JATSENKO.
    Asistence: Stanislav Kalašnikov, Jevgenij Lapenkov.
    35:30 Alexandr BUMAGIN - 3:1
     
    35:30
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak trochu kontroverzní situace vede ke třetí brance domácích. ALEXANDR BUMAGIN se nejprve po jednom souboji u mantinelu v leže dožadoval po sudím faulu a těžce se zvedal z ledu, když se ale volný puk dostal na hůl Martina Zaťoviče, okamžitě se zvedl a pelášil si před branku pro přihrávku. Tu také dostal a střelou mezi betony tak zvyšuje náskok domácích na dvoubrankový.
    Asistence: Martin Zaťovič.
    28:21 Dmitrij VOROBJOV - 2:1
     
    28:21
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté přesilovku využívají! Zasluhuje se o to opět obránce Lady DMITRIJ VOROBJOV. Ten dnes již poněkolikáté napřáhl ke střele od modré a slaví v tomto ohledu již druhý dnešní úspěch. Jeho rána byla mezi kruhy tečována vlastním obráncem Jugry, a tak už nešťastný brankář Gelašvili nestihl včas na změnu směru puku zareagovat.
    Asistencee: Georgy Bělusov.
    09:50 Dmitrij VOROBJOV - 1:1
     
    09:50
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Přestože se nedá říct, že by si domácí tuto branku stoprocentně zasloužili, daří se jim srovnat stav dnešního utkání. Autorem branky se stává DMITRIJ VOROBJOV, který napřáhl od modré k prudkému projektilu, který přes clonícího hráče před brankou rozvlnil síť za bezmocným Gelašvilim.
    Asistence: Martin Zaťovič, Alexandr Bumagin.
    00:11 Igor BORTNIKOV - 0:1
     
    00:11
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek jako hrom! Již po 11 vteřinách zápasu padá první branka, kterou si na svůj účet připisují hosté z Jugry. Ti sice úvodní buly prohráli, hned o pár vteřin později se však puku zmocnil Kirill Rasskazov, který se ubránil dvěma dotírajícím protihráčům a přesnou přihrávkou před branku dovolil IGORU BORTNIKOVOVI skórovat střelou z první.
    Asistence: Kirill Rasskazov.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 10. Vorobjov (Zaťovič, Bumagin), 29. Vorobjov (Bělusov), 36. Bumagin (Zaťovič), 51. Bumagin (Zaťovič, Gurkin), 58. Strelcov – 1. Bortnikov (Rasskazov), 37. Jatsenko (Kalašnikov, Lapenkov)


    Lada Toljatti: Masalskis (Semjonov) – Vorobjov, Gurkin, Viklund, Putilov, Flood, Bolšakov, Romanov – Shenfeld, Bělusov, Krysanov – Magogin, Zaťovič, Bumagin – Strelcov, Mastrjukov, Bočarov – Nikitenko, Valjuskij, Gurjanov
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Kalašnikov, Ugolnikov, Mamkin, Chvostov, Šeležňov, Želdakov, Pogorišnij – Rasskazov, Panov, Bortnikov – Buljanskij, Taraťuchin, Medvěděv – Sitnikov, Jatsenko, Lapenkov – Jašin, Beljajev, Akmaldinov

    Rozhodčí: Ibatulin, Safjullov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri