Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Středa 13.01.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anton BĚLOV - 3:2
     
    59:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Neskutečné, domácí o svém triumfu rozhodli necelou půlminutu před koncem! Kadějkin našel před ležícím Garnettem úplně volného ANTONA BĚLOVA, jemuž bekhendové zakončení sice příliš nevyšlo, petrohradský zadák si však ihned přehodil puk na forhend a uklidil ho nechytatelně pod břevno! Asistence: Alexander Kadějkin.
     
    59:22
    Čeká nas hra ve čtyřech na obou stranách. Širokov (PET) půjde pykat za krosček, zatímco Kundrátek (SBA) za sekání.
     
    57:35
    Sergej Širokov dostal touš do sítě a aréna vybuchla nadšením, branka však pro zcela evidentní kopnutí do puku nemůže být uznána!
     
    53:48
    To už neplatí! Jevgenij Ketov se se stěstím prodral až před Garnetta, jeho ránu z bezprostřední blízkosti ale brankář Slovanu parádně vyrazil!
    Michal SERSEN - 2:2
     
    42:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    No a pozor, svěřenci Miloše Říhy dokázali během dvou minut vyrovnat! Po parádním pasu Viedenského na Bartoviče se hosté dostali do přečíslení a druhý jmenovaný přesným pasem oslovil MICHALA SERSENA, jenž se nemýlil! Asistence: Milan Bartovič, Marek Viedenský.
     
    41:20
    Judin (PET) a Surový (SBA) vyfasovali shodné dvouminutové tresty za hrubost.
    Tomáš KUNDRÁTEK - 2:1
     
    40:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový nástup do třetí třetiny v podání Slovanu! Z nepřehledné situace před Koskinenem se kotouč odrazil na vrchol kruhů přímo k napřaženému TOMÁŠI KUNDRÁTKOVI, jenž se trefil nechytatelně do šibenice! Asistence: Cam Barker, Lukáš Kašpar.
    Vadim ŠIPAČJOV - 2:0
     
    33:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No a už je to o dva góly! Jevgenij Dadonov po levém křídle pronikl do pásma a nesobecky přenechal kotouč nikým nehlídanému VADIMU ŠIPAČJOVOVI, jenž se trefil neomylně pod břevno svatyně. Ležící Garnett byl bez šance! Asistence: Jevgenij Dadonov, Nikita Gusev.
     
    30:57
    Něco takového jsem už dlouho neviděl! Domácí ujížděli ve TŘECH proti ŽÁDNÉMU obránci Slovanu a Anton Bělov to vzal na sebe, z bezprostřední blízkosti se mu ale Garnetta překonat nepodařilo!
     
    30:03
    Nahození právě tísněného Kablukova vyrazil Garnett jen před sebe, Sergeji Širokovovi se ale poté nepodařilo usměrnit puk za záda hostujícího brankáře!
     
    25:41
    Ilja Kovalčuk vypálil od modré a před Garnettem byla ještě tečována, puk ale nakonec proletěl těsně nad!
     
    24:56
    Je tu další přesilovka pro Petrohrad, na dvě minuty za sevření puku rukou půjde pykat Andrej Šťastný (SBA).
     
    23:19
    Šance i na druhé straně! Tomáš Kundrátek se zničehonic zjevil před Koskinenem, Kašparovu nabídku na teč ale těsně minul!
     
    22:18
    Nejméně stejně nebezpečná byla i rána Rukavišnikova z vrcholu kruhů, nicnetušící Garnett totiž vyrazil puk maskou!
     
    22:07
    Čudinov našel luxusním pasem přes celé hřiště nikým nehlídaného Jevgenije Dadonova, jehož tvrdou ránu ale Garnett dokázal výtečně polapit!
     
    21:02
    Před Koskinenem bylo pořádné rušno a Marek Viedenský se pokusil překvapit domácího gólmána nečekanou střelou z otočky, beton strážce petrohradské svatyně byl ale na svém místě!
     
    18:57
    Minutu před první sirénou měl svůj druhý gól na holi Jevgenij Dadonov, jenž si ale z bezprostřední blízkosti na Garnetta nepřišel!
     
    14:21
    Ilja Kablukov (PET) vyhodil puk až do ochranné sítě, za zdržování hry tak usedne na lavici hříšníků.
     
    12:37
    Vadim Šipačjov dostal ideální pas do mezikruží a bez přípravy vypálil, Garnett ale reflexivně ránu ruského reprezentanta vyrazil!
     
    10:27
    Rychlík Jevgenij Dadonov po pravém křídle pronikl až před Garnetta, ale Ivan Švarný (SBA) zatáhl za záchrannou brzdu a nedovolil mu zakončit. Hostující zadák tak usedne na trestnou lavici za držení.
    Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    07:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obhájce titulu se dostává poměrně rychle do vedení! Šipačjov našel rozjetého JEVGENIJE DADONOVA, jenž po pravém křídle pronikl do útočného pásma a rychlou střelou švihem nedal Garnettovi šanci. Asistence: Vadim Šipačjov, Dmitrij Judin.
     
    04:36
    Zadák Kutějkin si šikovně sjel na levý kruh a obdržel ideální přihrávku, následnou bombu hráče s pětačtyřicítkou na dresu ale Garnett nadvakrát eliminoval!
     
    02:47
    Petrohradští si poprvé zahrají v početní převaze, dvě minuty za držení vyfasoval Vladimír Mihalik (SBA).

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Dadonov (Šipačjov, Judin), 34. Šipačjov (Dadonov, Gusev), 60. Bělov (Kadějkin) – 41. Kundrátek (Barker, Kašpar), 43. Sersen (Bartovič, Viedenský)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Bělov, Kutějkin, Chafizullin, Judin, Čudinov, Rukavišnikov – Kovalčuk, Kadějkin, Bučněvič – Lindström, Moses, Koskiranta – Dadonov, Šipačjov, Gusev – Širokov, Kablukov, Ketov – Ďergačjov.
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Kundrátek, Barker, Sersen, Mihalik, Švarný, Starosta, Luža – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový, Bartovič – Skalický, Lušňák, Paré.

    Rozhodčí: Kadyrov, Komarov – Sadovnikov, Zacharenkov

    Diváci: 11046
    bahis siteleri