Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 13.01.2016, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:3
     
    55:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Další okénko v defenzivě Ufy již dokázali hosté potrestat a přidávají pojistku na své vedení! Domácí ztratili puk v útočném pásmu a nestihli se vrátit. Přečíslení tří proti dvěma hosté sehráli parádně a z levé strany poslal puk do branky přes přesunujícího se Svedberga KASPARS DAUGAVINŠ! Asistence: Linus Videll, Jurij Sergijenko.
    36:58 Nikolaj PROCHORKIN - 1:2
     
    36:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se vrací do zápasu! Hromadu černé práce odvedl za brankou Torpeda Teemu Hartikainen, který přesnou přihrávkou našel před Proskurjakovem najetého NIKOLAJE PROCHORKINA, který z první poslal puk k pravé tyči hostující svatyně! Asistence: Teemu Hartikainen, Maxim Gončarov.
    35:26 Dmitrij SJOMIN - 0:2
     
    35:26
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dlouho, dlouho to vypadalo, že se hostům ani nepodaří vystřelit, jenže nakonec je z toho druhá branka v domácí síti! DMITRIJ SJOMIN si mezi kruhy vyměnil puk s Frolovem a první jmenovaný poslal puk podruhé do domácí branky! Asistence: Alexandr Frolov, Kaspars Daugavinš.
    20:10 Stanislav JEGORŠEV - 0:1
     
    20:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    No tak to je hodně ledová sprcha pro domácí v úvodu druhé třetiny! Hosté vyhráli buly, od modré čáry tvrdě vypálil Frolov, jehož ránu Svedberg pouze vyrazil před sebe, kde již neměl STANISLAV JEGORŠEV sebemenší potíže s uklizením puku do odkryté branky! Asistence: Alexandr Frolov, Arťom Aljajev.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 37. Prochorkin (Hartikainen, Gončarov) – 21. Jegoršev (Frolov, Aljajev), 36. Sjomin (Frolov, Daugavinš), 56. Daugavinš (Videll, Sergijenko)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Loginov, Lepistö, Gončarov, Višněvskij, Bodrov, Arzamascev, Culygin – Omark, Engqvist, Grigorenko "C" – Lisin, Makarov "A", Saprykin – Něstěrov, Sojin "A", Lazarev – Majorov, Prochorkin, Hartikainen – Vorobjov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Aljajev, Jegoršev, Osipov, Sergijenko, Kondratěv, Kolcov, Pepeljajev – Frolov, Sjomin, Daugavinš – Mozer, Potapov, Kuljomin – Ruděnkov, Kosticyn, Videll – Klingberg, Ilin, Ashton.

    Rozhodčí: Buturlin, Ravodin – Golovjov, Misjur

    Diváci: 6.447
    bahis siteleri