Riga – Omsk 1:2 (kon.) | Soči – Viťaz 5:4 (kon.)
konec
HK Soči
5:4 (2:1, 1:0, 2:3)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 14.01.2016, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:02
    V závěru si ještě Viťaz zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ben Maxwell, který ve vlastním pásmu hákoval Vjačeslava Soloduchina!
     
    51:32
    Viťaz si navíc zcela zbytečně komplikuje situaci! Na trestnou lavici míří Dennis Abdullin, který za vlastní brankou zcela zbytečně hákoval Peterssona, a ten následně spadl!
     
    40:26
    Hned na začátku třetí třetiny si Viťaz zahraje přesilovou hru! Obránce Bernackij hákoval v rohu kluziště Maxima Afinogenova, a dostává dvě minuty!
     
    36:56
    Domácím se teď vůbec nedařilo dostat přes modrou čáru, a kombinovali ve středním pásmu. Mezitím se však faulovem provinil Alexej Makejev, a Soči má k dispozici přesilovku pět na tři.
     
    35:56
    Soči nadále kombinovalo v útočném pásmu, a následně se dostal k nájezdu před Saprykina Skačkova. Ruský útočník se však do zakončení nedostal, neboť byl faulovaný Afinogenovem, který míří na trestnou lavici!
     
    29:25
    Hned poté se však do úniku hnal Švec-Rogovoj, kterého však nepustil ke kotouči domácí Jakubov. K jeho smůle fauloval, dostává dvouminutový trest, a odchází na trestnou lavici.
     
    06:00
    Od modré čáry vyslal nebezpečnou ránu Eronen, jehož pokus však Barulin dokázal lapit. Na brankovišti byl velmi aktivní Denis Abdullin, který dostává dvouminutový trest za sekání!
     
    04:41
    Síly na ledě se však vyrovnají! Na trestnou lavici míří první domácí hráč, tím je Vadim Ščegolkov, který nedokázal u mantinelu ubránit Koroljova!
     
    03:16
    Domácí si navíc zahrají další přesilovou hru! Hostující Viťaz špatně střídal, a střídačka hostů dostává dvouminutový trest!
     
    00:16
    Tak, to je hodně rychlé! Soči si hned z úvodného útoku vybojovalo přesilovou hru! Roman Horák nedokázal za brankou ubránit zakončujícího Kosticyna, a odchází na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 12. Denis Kazionov (Dmitrij Kazionov, Glazkov), 14. Krikunov (Ignatuškin), 30. Kosticyn (Mamašev, Ignatuškin), 44. Denis Kazionov (Dmitrij Kazionov, Ščegolkov), 51. Ignatuškin (Krikunov) – 9. Afinogenov (Horák, Lukin), 41. Soloduchin (Lukin), 43. Musatov, 58. Šitikov (Makejev, Voronkov)


    HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Jäläsvaara, Bernackij, Pajgin, Wilson, Malevič, Mamašev, Glazkov – Krukunov, Ignatuškin (C), Kosticyn – Petersson, Maxwell (A), Skačkov – D.Kazionov, D.Kazionov (A), Sčegolkov – Morozov, Jakubov, Šerbina
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Sateri) – Eronen, Ježov, Lukin, Davydov, Vornkov, Buchanko, Kostromitin – Afinogenov, Kempe, Horák (A) – Soloduchin (C), Abdullin, Koroljov – Švec-Rogovoj, Makejev, Šitikov (A) – Musatov, Drugov, Vyglazov

    Rozhodčí: Beljajev, Olenin – Medveděv, Raming
    bahis siteleri