Liberec – Kladno 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 5:8 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:8 (2:3, 1:2, 2:3)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 14.01.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    HLAVÁČEK - 5:8
     
    54:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je zápas! Pardubice se zase prosazují. MARTIN HLAVÁČEK se dostal k volnému kotouči a nádhernou ranou s přispěním horní tyče brány překonal Sklíbu. Asistence: David Voženílek, Jakub Martinec.
    REICHEL - 5:7
     
    53:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Že by drama? Uvidíme! KRISTIAN REICHEL vyhrál buly dopředu, ujal se kotouč a tahákem z velkého úhlu překonal nepřipraveného Kloučka. Bez asistence.
    UJFALUŠI - 4:7
     
    52:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí korigují na rozdíl tří branek. PETR UJFALUŠI se dostal ke kotouči a z první ho nekompromisní bombou poslal do sítě! Asistence: Josef Jícha, Kristian Reichel.
    KRAJŇÁK - 3:7
     
    47:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je už příliš kruté pro domácí. Sklíba vyrazil první střelu pouze před sebe, kde stál MARTIN KRAJŇÁK, který s chladnou hlavou doklepl kotouč do prázdné brány. Asistence: Adam Ružička.
    RUŽIČKA - 3:6
     
    41:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další branka ADAMA RUŽIČKY a teď už to budou mít domácí hodně těžké! Hostující útočník vypálil skrz obránce a kotouč prošel až do sítě. Sklíba měl úplně zakrytý výhled a lapačkou na kotouč na poslední chvíli už nedosáhl. Asistence: Roman Benýšek.
    KRAJŇÁK - 3:5
     
    38:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou opět do dvoubrankového vedení. Sklíba předvedl několik dobrých zákroků, nakonec mu ale kotouč do brány mezi betony poslal MARTIN KRAJŇÁK a je to opět o dvě branky. Asistence: Adam Ružička, Denis Kusý.
    REICHEL - 3:4
     
    35:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají na dostřel! Petr Ujfaluši vypálil z mezikruží, Klouček vyrazil kotouč pouze před sebe, kde stál pohotový KRISTIAN REICHEL, který z první poslal kotouč za dezorientovaného gólmana. Asistence: Petr Ujfaluši, Josef Jícha.
    RŮŽIČKA - 2:4
     
    31:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné, další námaz a Pardubice odskakují na rozdíl dvou branek! Šesták trefil prvního hráče a ADAM RUŽIČKA jel sám od půlky hřiště na Sklíbu. Únik zakončil střelou, na kterou domácí brankář neodkázal zareagovat. Bez asistence.
    ROHLÍK - 2:3
     
    17:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Strašná chyba domácího obránce a Pardubice zase vedou! Šesták ztratil kotouč na útočné modré a Hoskovec spolu s MIROSLAVEM ROHLÍKEM jeli dva na jednoho. Celou akci zakončil přesnou ranou druhý jmenovaný a je to 3:2 pro Pardubice. Asistence: Jakub Hoskovec.
    ŠIMEČEK - 2:2
     
    14:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Brankové hody na ZS Ivana Hlinky pokračují! Josef Stříbrný zavezl kotouč za bránu Kloučka, skrz brankoviště uvolnil JAROSLAVA ŠIMEČKA, který svižnou ranou pod břevno opět srovnal stav utkání. Asistence: Josef Stříbrný.
    KUSÝ - 1:2
     
    12:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nešťastná chvíle Sklíby a Pardubice jdou opět do vedení! DENIS KUSÝ vypálil z mezikruží nad bránu, kotouč se od zadního mantinelu ale odrazil zpět do brankoviště, odkud si ho do vlastní brány smolně srazil domácí brankář. Asistence: Vojtěch Faltys.
    SKLENIČKA - 1:1
     
    09:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třetí útočná formace domácích se prosazuje! Štěpán Urbánek ve svém prvním utkání za juniory nahodil kotouč od modré na bránu, kde ho přesně nad beton Kloučka tečoval JINDŘICH SKLENIČKA, který srovnává stav utkání na 1:1. Asistence: Štěpán Urbánek.
    BERAN - 0:1
     
    06:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Máme tu úvodní branku utkání! Horyna posunul kotouč po modré čáře na VÁCLAVA BERANA, který přesnou ranou tahákem od modré čáry propálil Sklíbu! Asistence: Josef Horyna, Miroslav Rohlík.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 10. Sklenička (Urbánek), 15. Šimeček (Stříbrný), 36. Reichel (Ujfaluši, Jícha), 53. Ujfaluši (Jícha, Reichel), 54. Reichel – 7. Beran (Horyna, Rohlík), 13. Kusý (Faltys), 18. Rohlík (Hoskovec), 32. Ružička, 39. Krajňák (Ružička, Kusý), 42. Ružička (Benýšek), 48. Krajňák (Ružička), 55. Hlaváček (Voženílek, Martinec)


    HC Litvínov: Sklíba (Spěšný) – Franc, Šesták, Březák, Brejžek, Šíp, Vostárek, Urbánek – Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Šimeček.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Červený) – Beran, Horyna, Kučera, Šklíba, Faltys – Martinec, Benýšek, Hlaváček, Hoskovec, Velinský, Barkóci, Krajňák, Dušek, Voženílek, Růžička, Kusý, Rohlík.

    Rozhodčí: Petružálek – Ondráček, Komárek.
    bahis siteleri