Chabarovsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 5:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Dynamo Moskva
Neděle 31.01.2016, 08:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:26
    Hostující Mat Robinson dostává od rozhodčího dvě minuty za podražení. A to znamená, že Admiral Vladivostok čekají dvě minuty přesilovky. Nejspíše jedna z posledních šancí domácích, jak něco udělat s výsledkem.
     
    47:23
    Navíc jsou tu další problémy pro domácí Admiral, na dvě minuty za držení musí jít pykat Dmitrij Lugin, ten už si dnes na trestné lavici pobyl, bude tam muset sedět znovu. Přesilovka pro Moskvu.
     
    34:18
    Tak přeci jen se nakonec vylučovat bude. A to z hostujících i domácích řad. Alexej Těreščenko inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení, jeho soupeř Jaroslav Alševskij sedí za hrubost..
     
    25:48
    Přesilovou hru si zahraje domácí tým, dvě minuty tedy má k dobru Vladivostok na to, aby se dostal zpátky do vedení. Je to Těreščenko, kdo dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    22:22
    Ale pozor, Dinamo si zahraje přesilovku pět na tři! Dvě minuty dostává nyní domácí hokejista Dugin a tohle budou perné vteřiny pro Admiral Vladivostok, který nyní bude mít spoustu starostí.
     
    18:40
    Na ledě leží jeden z hostujících hokejistů, hráč Dynama byl udeřen někam do oblasti hlavy. A za tento zákrok bude rozhodčí také udělovat trestné minuty. Pykat míří Jonathan Blum, jenž zároveň dostává vyšší trest do konce utkání a hned míří do kabiny. Bude z toho pětiminutová přesilovka pro Moskvu.
     
    16:23
    A ještě jedno vyloučení v první třetině, hlavní rozhodčí v této periodě tresty rozhodně nešetří. Pykat musí jít domácí hráč Admiralu Nikita Lisov, který poslal kus černé gumy přes mantinel.
     
    13:29
    Druhé vyloučení hostujícího muže v první třetině, Admiral Vladivostok si tedy vyzkouší svou druhou početní výhodu. Za tvrdý zákrok na soupeře musí jít pykat Alexejev, jenž už sedí za katrem za podražení.
     
    06:06
    Dvě minuty za držení signalizuje hlavní rozhodčí pro hostujícího hokejistu Arťoma Fjodorova. Takže první přesilovka zápasu také pro domácí mužstvo a uvidíme, jak si Vladivostok povede.
     
    03:18
    Sledujeme první vyloučení utkání. Na trestnou lavici míří domácí hokejista Dmitrij Lugin, který inkasuje od rozhodčího dvě minuty za hákování. Moskva si tak užije početní výhodu.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. Lugin (Bartulis, Fisenko), 24. Podšendjalov (Kuzněcov) – 24. Fjodorov (Cvetkov, Galimov), 25. Galimov, 37. Karpov (Sinicyn, Alexejev), 49. Fjodorov (Višněvskij, Cvetkov), 60. Šipov (Těreščenko, Višněvskij)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Kinrade, Zemčjonok, Kosmačjov, Lisov – Fisenko, Lugin, Alexandrov – Makarov, Podšendjalov, Kuzněcov – Booth, Dugin, Voronin – S. Alševskij, J. Alševskij, Jakovlev
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Osipov, Mironov, Hietanen, Višněvskij, Robinson, Sinicyn, Solovjov – Těreščenko, Pestuško, Brjukvin – Babenko, Kokarev, Gorovikov – Cvetkov, Galimov, Fjodorov – Alexejev, Igumnov, Karpov – Šipov

    Rozhodčí: Gašilov, Odins – Lazarev, Raming

    Diváci: 5 550
    bahis siteleri