Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
CSKA Moskva
Středa 03.02.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Alexander RADULOV - 1:3
     
    59:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru se dostal do velké šance Sergej Mozjakin, jehož střela z mezikruží však byla zablokovaná! Následně se dopředu dostal Geoff Platt, který přenechal kotouč pro ALEXANDERA RADULOVA, jenž se při střele do prázdné branky nemýlil! Asistence: Geoff Platt.
     
    59:37
    Domácí celek odvolává při přerušení Košečkina, a bere si oddechový čas!
     
    59:32
    Zaripov stihl zachytit kotouč na modré čáře, a pohotovou přihrávkou našel Kováře. Ránu českého útočníka však dokázal Sorokin vyrazit do rohu kluziště!
     
    58:37
    Domácí se vůbec nemohou dostat k závěrečnému tlaku, a moskevský celek se navíc usazuje v útočném pásmu, kde šestří čas!
     
    55:39
    Do konce zbývá již necelých pět minut, a Metallurg stále ztrácí jednu branku!
     
    48:39
    Alexander Sjomin našel povedenou přihrávkou před brankou volného Jana Kováře, který hned nadvakrát zakončoval, avšak Sorokin jeho oba pokus dokázal vyrazit!
     
    48:18
    Další velká šance pro Metallurg! Michail Naumenkov nestíhal v souboji s Vladimírem Kaletnikem, kterého poslal ostrým zákrokem k zemi. Naumenkov míří na trestnou lavici za podražení!
     
    47:59
    Čtvrtá formace Metallurg to neudělala v útočném pásmu ideálně, a po ztrátě Platonova vyrazil vpřed Muršak. Slovinský útočník se protáhl až před Košečkina, nicméně toho překonat nedokázal!
     
    46:33
    Wolski dokázal prostrčit kotouč do pravé strany, kam si najel zcela volný Těreščenko. Ruský bek byl však moc blízko u Sorokina, a ten jeho zakončení dokázal vyrazit!
     
    41:09
    Velká šance domácího celku na srovnání stavu! Denis Denisov nedokázal ubránit pronikajícího Filippiho, a českého útočníka zahákoval. Denis tak míří na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    39:09
    Celou situaci ještě rozhodčí prokonzultovali se svým kolegou u videa, a nakonec branku potvrdili!
    39:09 Stéphane Da COSTA - 1:2
     
    39:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A v samotném závěru druhé třetiny se dostává moskevský celek do vedení, čímž obrací průběh dnešního zápasu! Ján Muršak našel na modré čáře Kiseleviče, který to velmi těsně stihl v útočném pásmu. Jeho následnou střelu ideálně tečoval STÉPHANE DA COSTA, a Košečkin nedokázal zareagovat! Bez asistence.
     
    37:19
    Velkou šanci měl domácí celek! Danis Zaripov našel na levé straně Sergeje Mozjakina, který najížděl na Sorokina, nicméně toho překonat svižnou střelou nedokázal!
    33:10 Denis DENISOV - 1:1
     
    33:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek nakonec přesilovou hru využívá, a zcela zaslouženě srovnává na 1:1! Hosté nebezpečně kombinovali v útočném pásmu, a následně se dostal ke kotouči Igor Ožiganov, který našel vedle sebe DENISE DENISOVA. Ruský bek práskl do kotouče, a přesnou střelou k tyči překonává Košečkina! Asistence: Igor Ožiganov.
     
    32:36
    Nikita Zajcev dostal od Da Costy přihrávku mezi kruhy, a pohotově vypálil. Košečkin toho moc neviděl, i tak však dokázal kotoč vyrazit!
     
    31:43
    Vzápětí si však armádní klub zahraje přesilovou hru! Tomáš Filippi se pokoušel napadat v útočném pásmu po ztrátě kotouč, nicméně to přehnal s důrazem, a za sekání odchází na trestnou lavici.
     
    30:11
    Metallurg se hned mohl dostat do dvougólového vedení, jenže nájezd Kováře brankou nakonec neskončil po dobrém zásahu Sorokina!
    29:34 Jevgenij TIMKIN - 1:0
     
    29:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurgu sice nevyšel start do druhé třetiny, to však domácí mrzet vůbec nemusí, neboť jdou do vedení! Nejprve Da Costa trefil tyč Košečkinovy branky, nicméně z následného protiútoku se Magnitka prosazuje. Po pravé straně najížděl před branku Viktor Antipin, jehož střelu ještě Sorokin dokázal vyrazit, nicméně na dorážku JEVGENIJE TIMKINA byl již krátký! Asistence: Viktor Antipin.
     
    26:26
    Moskevský celek se však dokázal udržet v útočném pásmu, a Kugryšev našel před brankou Ivana Telegina. Jeho pohotovou střelu však dokázal Košečkin chytit!
     
    24:11
    Do zajímavé šance se mohl dostat Sergej Mozjakin, který postupoval po pravé straně před Sorokina. Hlavní rozhodčí však hru přerušil, a na trestnou lavici míří Danis Zaripov za podržaení.
     
    20:22
    Moskevský celek dohrává svou přesilovou hru, a hned na začátku třetiny měl obrovskou šanci Geoff Platt, který ze strany najížděl na Košečkina. Domácí brankář však střelu běloruského útočníka lapil!
     
    18:50
    Metallurg však v závěru první třetiny zažije další horké chvilky ve vlastním pásmu. Zkušený Danis Zaripov nedokázal ubránit Korotkova, kterého u mantinelu přidržel, a míří na trestnou lavici.
     
    16:59
    Nakonec se ke střele dostal Stéphane Da Costa, který mířil do horní poloviny branky. Francouzský reprezentant nakonec trefil břevno Košečkinovy branky! Velká smůla pro CSKA ...
     
    15:48
    A také z toho bude první přesilová hra pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Alexander Sjomin, který v rohu kluziště neubránil Radulova, a ruského reprezentanta podrazil.
     
    13:06
    Vladislav Kaletnik se dostal v rohu kluziště ke kotouči, a po následné otočce hledal před brankou Železkova. Ruský útočník byl však velmi dobře bráněn Denisovem.
     
    09:37
    Ožiganov našel ve středním pásmu najetého Jana Muršaka, který se dokázal protlačit až před Košečkina, avšak jeho následná rána na vzdálenější tyč branku minula!
     
    04:36
    Moskevský celek dokázal vyhodit, nicméně Metallurg se velmi rychle do útočné třetiny vrátil. Danis Zaripov nahazoval z levé strany kotouč před branku, nicméně osamocený Osala nedokázal puk tečovat!
     
    04:05
    A čeká nás první přesilová hra v tomto utkání, kterou si zahraje domácí celek. Gennady Stoljarov nedokázal čistým způsobem ubránit průnik Tomáše Filippiho, a míří na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 30. Timkin (Antipin) – 34. Denisov (Ožiganov), 40. Da Costa, 60. Radulov (Platt)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Osipov – Mozjakin (C), Zaripov, Kovář – Wolski, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Kosov – Kaletnik, Železkov, Platonov (A) – Timkin
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Zajcev (A), Ožiganov, Denisov (C), Naumenkov, Blažijevskij, Telegin, Pivcakin – Radulov (A), Svetlakov, Platt – Petrov, Muršak, Da Costa – Mamin, Stoljarov, Kugryšev – Žarkov, Korotkov, Ljubimov

    Rozhodčí: Bulanov, Naumov – Gorděnko, Šichanov
    bahis siteleri