Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
CSKA Moskva
Středa 03.02.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Metallurg Magnitogorsk nezvládl domácí utkání s CSKA Moskva, a prohrál 1:3!

    První třetina dnešního šlágru KHL sice branku nenabídla, nicméně k vidění byly velké šance. Nejprve měl přesilovou hru k dispozici Magnitogorsk, který však Sorokina příliš neprověřil. V závěru měl moskevský celek dvě přesilové hry, a zejména v té první bylo CSKA velmi nebezpečné. Ránu Da Costy zastavilo břevno!

    Druhá třetina nabídla hodně divoký průběh, a hlavně celkem tři branky! Domácí celek nevstoupil do prostředí periody ideálně, nicméně se dostal po polovině zápasu do vedení zásluhou Jevgenije Timkina. Moskevská mašina však následně zapnula své stroje na maximum, a o vyrovnání se postaral Denis Denisov. V samotném závěru třetiny navíc Stéphane Da Costa tečoval střelu Kiseleviče, a CSKA se dostalo do vedení!

    Ve třetí třetině měl Metallurg k dispozici hned dvě přesilové hry, nicméně nedokázal srovnat stav, a v samotném závěru inkasoval gól do prázdné branky z hole Alexandera Radulova! (17:22:16)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kovář (MET) – 0+0, 1 střela, TOI – 19:14
    Tomáš Filippi (MET) – 0+0, 2 střely, TOI – 17:33

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Konec zápasu.
    59:57 Alexander RADULOV - 1:3
     
    59:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru se dostal do velké šance Sergej Mozjakin, jehož střela z mezikruží však byla zablokovaná! Následně se dopředu dostal Geoff Platt, který přenechal kotouč pro ALEXANDERA RADULOVA, jenž se při střele do prázdné branky nemýlil! Asistence: Geoff Platt.
     
    59:39
    Domácí vyhráli vhazování, a na modré čáře se dostal ke kotouči Danis Zaripov. Zkušený ruský útočník však napálil pouze Stoljarova, a kotouč je ve středním pásmu!
     
    59:37
    Domácí celek odvolává při přerušení Košečkina, a bere si oddechový čas!
    Matěj Machovský předvádí v brance Plzně skvělé výkony! Dočká se po sezóně přestupu do zahraničí?
     
    59:32
    Zaripov stihl zachytit kotouč na modré čáře, a pohotovou přihrávkou našel Kováře. Ránu českého útočníka však dokázal Sorokin vyrazit do rohu kluziště!
     
    59:06
    Bogdan Kiselevič se dostal ke střele z levé strany, a jeho pokus ještě tečoval Radulov. Kotouč však nakonec skončil mimo branku!
     
    58:37
    Domácí se vůbec nemohou dostat k závěrečnému tlaku, a moskevský celek se navíc usazuje v útočném pásmu, kde šestří čas!
     
    58:08
    Maxim Mamin zavezl kotouč do útočného pásma, a svou následnou přihrávkou našel Stoljarova. Ruský útočník pohotově vystřelil, nicméně mířil nad branku Košečkina.
     
    57:36
    V rohu kluziště se pokoušel dostat ze sevření protihráčů Jevgenij Timkin, nicméně domácího hráče obral o kotouč Maxim Mamin, který míří vpřed.
     
    57:06
    Denis Denisov se dostal ke kotouči na pravé straně, a vyhodil ho tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:43
    Moskevský celek nadále velmi dobře brání, a po dalším nátlaku domácích v útočném pásmu vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    56:19
    První útočná formace Metallurg se usadila v útočném pásmu, nicméně hosté se dokázali dostat ke kotouči, a vyhazují jej do středního pásma.
     
    55:59
    Moskevskému celku se vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se tak čtyři minuty před koncem stěhuje přes Košečkina.
     
    55:39
    Do konce zbývá již necelých pět minut, a Metallurg stále ztrácí jednu branku!
     
    54:58
    Moskvané se také dokázali usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kobinovali. Maxim Mamin hledal před brankou Stoljarova, nicméně ten se ke kotouči nakonec přes Antipina neprodral.
     
    54:36
    Hned po vhazování se mohl dostat do zakončení Alexander Sjomin, nicméně mu kotouč sjel z hokejky, a dopředu míří moskevský celek.
     
    54:19
    Metallurg pokrčoval v náporu v útočném pásmu, a k další střele se dostal Rafael Batyršin. Domácí obránce však svou střelu nasměroval pouze do náruče Sorokina!
     
    53:59
    Do útočného pásma zavezl kotouč Chris Lee, který následně na modré našel Těreščenka. Jeho pokus však mířil nad branku Sorokina!
     
    53:04
    Nahození Michaila Naumenkova skončilo v ochranné siti, nicméně kotouč tečoval jeden z domácích hráčů, a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    52:45
    Alexander Radulov si špatně zpracovat kotouč na pravé straně, a dopředu mohl zamířit Metallurg. Přihrávka Wolskiho na Osalu však nebyla přesná.
     
    52:28
    Na pravé straně se dostal ke kotouči Vladimír Žarkov, který z otočky hledal před brankou Korotkova. Ruský útočník se však ke kotouči neprodral.
     
    52:11
    Jan Kovář si špatně zpracoval na pravé straně přihrávku od Mozjakina, a málem o něj přišel. Nakonec je hra přerušena, neboť se domácí dopustili ofsajdu.
     
    51:30
    Domácí se po nevyužité přesilové hře nemohou dostat do hry, a čas velmi rychle ubíhá ...
     
    50:34
    CSKA zvládlo další horké chvilky ve vlastním pásmu, a je kompletní! Mezitím domácí vyhodili kotouč na zakázané uvolnění, a bude se vhazovat před Košečkinem.
     
    50:06
    Metallurg se dokázal opět velmi rychle vrátit do útočného pásma po vyhození CSKA, a Filippi hledal před brankou Wolskiho. Polský kanonýr byl však dobře bráněn Svetlakovem.
     
    49:32
    Chris Lee nahazoval kotouč před branku, kam si najížděl Sergej Mozjakin, nicméně ten se nedokázal do kotouče trefit!
     
    49:06
    Moskevský celek pracuje při oslabení opět velmi dobře, a dokázal znovu vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    48:39
    Alexander Sjomin našel povedenou přihrávkou před brankou volného Jana Kováře, který hned nadvakrát zakončoval, avšak Sorokin jeho oba pokus dokázal vyrazit!
     
    48:18
    Další velká šance pro Metallurg! Michail Naumenkov nestíhal v souboji s Vladimírem Kaletnikem, kterého poslal ostrým zákrokem k zemi. Naumenkov míří na trestnou lavici za podražení!
     
    47:59
    Čtvrtá formace Metallurg to neudělala v útočném pásmu ideálně, a po ztrátě Platonova vyrazil vpřed Muršak. Slovinský útočník se protáhl až před Košečkina, nicméně toho překonat nedokázal!
     
    47:13
    Ve třetí třetině rozhodčí do hry příliš nezasahují, a čas nebezpečně plyne dál. To je špatná zpráva především pro domácí, kteří i nadále ztrácejí jednu branku ...
     
    46:33
    Wolski dokázal prostrčit kotouč do pravé strany, kam si najel zcela volný Těreščenko. Ruský bek byl však moc blízko u Sorokina, a ten jeho zakončení dokázal vyrazit!
     
    46:03
    Následně se na led dostala druhá formace Metallurgu, která prověřila pozornost Sorokina. Rána Wolskiho však ruského reprezentanta nezaskočila.
     
    45:46
    Do zajímavé šance se mohl dostat Danis Zaripov, nicméně jeho předávka na modré čáře s Mozjakinem nedopadla úplně dobře.
     
    45:08
    Druhá formace hostujícího celku se dokázala usadit v útočném pásmu, nicméně spolupráce mezi Petrovem a Muršakem nic užitečného nepřinesla.
     
    44:26
    Andrej Svetlakov byl u nahození Kiseleviče v útočném pásmu první, a následnou zadovkou hledal před brankou Platta. Běloruský útočník byl však dobře střežen Antipinem.
     
    43:43
    Na druhé straně se hned do hry zapojil Denis Denisov, jehož přihrávka našla najetého Telegina. Ruský útočník se nerozpakoval, a poslal kotouč na Košečkina, ten však jeho střelu vyrazil.
     
    43:06
    V samostném závěru přesilové hry se dostal v útočném pásmu ke střele Oskar Osala, nicméně pokus finského útočníka dokázal zastavit Sorokin!
     
    42:42
    Moskevský celek opět skvěle zapracoval ve vlastním pásmu, a dokázal vyhodit kotouč ven ze třetiny.
     
    42:15
    Metallurg se následně dokázal dostat do útočného pásma, a z mezikruží vyslal tvrdou ránu Sergej Mozjakin. Jeho pokus však skončil v náruči Sorokina, který pokračuje ve skvělém výkonu!
     
    41:56
    Maxim Mamin navíc skvěle napadal v útočném pásmu, a dokázal o pár vteřinek pozdržet rozehrávku domácího celku.
     
    41:26
    Začátek přesilové hry však domácím příliš nevyšel, a moskevský celek dokázal hned dvakrát vyhodit kotouč ven ze třetiny!
     
    41:09
    Velká šance domácího celku na srovnání stavu! Denis Denisov nedokázal ubránit pronikajícího Filippiho, a českého útočníka zahákoval. Denis tak míří na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    40:27
    První formace Metallurgu se dokázala usadit v útočném pásmu, nicméně Mozjakin následně o kotouč za brankou Sorokina přišel.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla hodně divoký průběh, a hlavně celkem tři branky! Domácí celek nevstoupil do prostředí periody ideálně, nicméně se dostal po polovině zápasu do vedení zásluhou Jevgenije Timkina. Moskevská mašina však následně zapnula své stroje na maximum, a o vyrovnání se postaral Denis Denisov. V samotném závěru třetiny navíc Stéphane Da Costa tečoval střelu Kiseleviče, a CSKA se dostalo do vedení!

    Poslední třetina začne přibližně v 16:45!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:09
    Celou situaci ještě rozhodčí prokonzultovali se svým kolegou u videa, a nakonec branku potvrdili!
    39:09 Stéphane Da COSTA - 1:2
     
    39:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A v samotném závěru druhé třetiny se dostává moskevský celek do vedení, čímž obrací průběh dnešního zápasu! Ján Muršak našel na modré čáře Kiseleviče, který to velmi těsně stihl v útočném pásmu. Jeho následnou střelu ideálně tečoval STÉPHANE DA COSTA, a Košečkin nedokázal zareagovat! Bez asistence.
     
    38:49
    Na druhé straně najížděl před Sorokina Danis Zaripov, nicméně ruského útočníka na poslední chvíli dokázal zastavit bránící Kiselevič!
     
    38:31
    K další střele se dostal hostující Ivan Telegin, jehož prudkou střelu však dokázal zablokoval Antipin.
     
    37:19
    Velkou šanci měl domácí celek! Danis Zaripov našel na levé straně Sergeje Mozjakina, který najížděl na Sorokina, nicméně toho překonat svižnou střelou nedokázal!
     
    36:28
    V zajímavé šanci se ocitl Stéphane Da Costa, který se pohyboval na levé straně. Francouzský útočník raději nahrával, nicméně jeho přihrávka mířila na obsazeného Muršaka.
     
    35:46
    Na druhé straně zahrozil také Metallurg. Jan Kovář se dostal ke střele po narážečce se Zaripovem. Nejproduktivnější Čech v KHL však mířil pouze do náruče Kaletnika.
     
    35:26
    Maxim Mamin si najel do útočného pásma po pravé straně, a svou následnou přihrávkou hledal volného Kugryševa, který by zakončoval do prázdné branky. Hostující hráče však nakonec na kotouč nedosáhl.
     
    35:03
    Před Sorokinem zahrozil Vladimír Kaletnik, který najížděl na ruského brankáře z pravé strany. Sorokin však jeho ránu v pohodě zlikvidoval.
     
    34:41
    Alexander Radulov skvěle zapracoval na modré čáře, a dokázal obrat o kotouč Viktora Antipina. Ruský bek se však velmi rychle vzpamatoval, a dokázal se do souboje vrátit.
     
    33:59
    Moskevský celek je nadále aktivní, a měl další možnost na vstřelení branky! Radulov našel na levé straně rozjetého Svetlakova, který se protlačil až před Košečkina, avšak ten jeho ránu lapil.
    33:10 Denis DENISOV - 1:1
     
    33:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek nakonec přesilovou hru využívá, a zcela zaslouženě srovnává na 1:1! Hosté nebezpečně kombinovali v útočném pásmu, a následně se dostal ke kotouči Igor Ožiganov, který našel vedle sebe DENISE DENISOVA. Ruský bek práskl do kotouče, a přesnou střelou k tyči překonává Košečkina! Asistence: Igor Ožiganov.
    KHL vyhlásila nejlepší hráče za měsíc leden. Souhlasíte s touto volbou? :-)

    KHL včera oznámila nejlepší hráče měsíce ledna! Nejlepším brankářem byl vyhlášený mladý Ilja Sorokin, který se dočkal...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 3. únor 2016
     
    33:03
    Moskevský celek pokračoval v nebezpečné kombinaci, a k dalšímu zakončení se dostal Da Costa. Francouzský útočník však mířil do náruče Košečkina!
     
    32:36
    Nikita Zajcev dostal od Da Costy přihrávku mezi kruhy, a pohotově vypálil. Košečkin toho moc neviděl, i tak však dokázal kotoč vyrazit!
     
    32:09
    Hostující celek sice vyhrál vhazování, nicméně kombinace hostů nebyla ideální, a Metallurg dokázal vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    31:43
    Vzápětí si však armádní klub zahraje přesilovou hru! Tomáš Filippi se pokoušel napadat v útočném pásmu po ztrátě kotouč, nicméně to přehnal s důrazem, a za sekání odchází na trestnou lavici.
     
    31:16
    Oskar Osala dostal od Wolskiho ideální přihrávku na pravou stranu, a následně hledal Filipphi. Přihrávku však zblokoval Kiselevič!
     
    30:42
    Dopmácí fanoušci jsou ve varu, a ženou svůj tým vpřed! Mezitím se však dostal do zakončení Radulov, který obkroužil branku, avšak na pozorného Košečkina nevyzrál!
     
    30:11
    Metallurg se hned mohl dostat do dvougólového vedení, jenže nájezd Kováře brankou nakonec neskončil po dobrém zásahu Sorokina!
    29:34 Jevgenij TIMKIN - 1:0
     
    29:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurgu sice nevyšel start do druhé třetiny, to však domácí mrzet vůbec nemusí, neboť jdou do vedení! Nejprve Da Costa trefil tyč Košečkinovy branky, nicméně z následného protiútoku se Magnitka prosazuje. Po pravé straně najížděl před branku Viktor Antipin, jehož střelu ještě Sorokin dokázal vyrazit, nicméně na dorážku JEVGENIJE TIMKINA byl již krátký! Asistence: Viktor Antipin.
     
    29:12
    Košečkin teď zaváhal za brankou při rozehrávce, a toho málem využil Svetlakov, jenže jeho přihrávka na Radulova před branku branku nebyla přesná!
     
    28:41
    Za brankou Košečkina se dostal ke kotouči Maxim Mamin, který pohotově vybruslil před ruského brankáře, nicméně v zakončení mu na poslední chvíli zabránil Kosov.
     
    28:06
    Metallurg se zatím ve druhé třetině nemůže vůbec dostat do hry, a aktivní hosté se tlačí za úvodní brankou dnešního utkání.
     
    26:59
    Hostujcí tým je zatím ve druhé třetině jednoznačně aktivnější, a nyní se hnal do dalšího protiútoku. Akci CSKA však zastavil pomerní rozhodčí, který odpískal ofsajd.
     
    26:26
    Moskevský celek se však dokázal udržet v útočném pásmu, a Kugryšev našel před brankou Ivana Telegina. Jeho pohotovou střelu však dokázal Košečkin chytit!
     
    26:09
    Metallurg zvládl i své třetí oslabení v tomto zápase velmi dobře, a vyloučený Danis Zaripov je zpět na ledové ploše.
     
    25:32
    CSKA se opět velmi rychle dostalo zpět do útočného pásma. Od modré to zkoušel Da Costa, avšak francouzský útočník nemířil přesně.
     
    25:03
    Tentokrát se dostal ke střele Radulov, jehož ránu Košečkin vyrazil k Plattovi, nicméně běloruský útočník zareagovalk později, a Metallurg vyhazuje.
     
    24:48
    Moskevský celek rozehrál přesilovou hru velmi dobře, a k tvrdé střele z levé strany se dostal Naumenkov. Jeho rána však byla zblokována do ochranné sítě.
     
    24:11
    Do zajímavé šance se mohl dostat Sergej Mozjakin, který postupoval po pravé straně před Sorokina. Hlavní rozhodčí však hru přerušil, a na trestnou lavici míří Danis Zaripov za podržaení.
     
    23:09
    Alexander Sjomin dobře zapracoval za brankou, a dokázal vybojovat kotouč pro Kajgorodova. Jeho následná přihrávka měla najít Kosova, avšak k tomu se kotouč nedostal.
     
    22:41
    Jan muršak chyboval na modré čáře, a málem vyslal do úniku Osalu. Nakonec však slovinský útočník celou situaci zvládl, a moskevský celek pokračuje v útoku.
     
    20:46
    Radulov v samostném závěru přesilové hry zatáhl kotouč za branku, a následnou přihrávkou hledal opět Platta. Tentokrát však forvard CSKA nedokázal kotouč trefit.
     
    20:22
    Moskevský celek dohrává svou přesilovou hru, a hned na začátku třetiny měl obrovskou šanci Geoff Platt, který ze strany najížděl na Košečkina. Domácí brankář však střelu běloruského útočníka lapil!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina dnešního šlágru KHL sice branku nenabídla, nicméně k vidění byly velké šance. Nejprve měl přesilovou hru k dispozici Magnitogorsk, který však Sorokina příliš neprověřil. V závěru měl moskevský celek dvě přesilové hry, a zejména v té první bylo CSKA velmi nebezpečné. Ránu Da Costy zastavilo břevno!

    Do druhé třetiny, která bude začínat přibližně v 15:50, tak budou týmy vstupovat za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Domácím se nepodařilo vyhodit kotouč, a CSKA se ještě mohlo dostat ke střele. Následně to však dobře udělal Jan Kovář, který vyhazuje!
     
    19:26
    Alexander Radulov našel na levém křídle volného Da Costu, který si kotouč dobře zpracoval, a pohotově vypálil. Jeho ránu však tentokrát Košečkin lapil do své lapačky!
     
    19:06
    Moskevský celek vyhrál vhazování, a hned se usadil v útočném pásmu. Zatím se však hosté do zakončení nedostali...
     
    18:50
    Metallurg však v závěru první třetiny zažije další horké chvilky ve vlastním pásmu. Zkušený Danis Zaripov nedokázal ubránit Korotkova, kterého u mantinelu přidržel, a míří na trestnou lavici.
     
    18:08
    Vzápětí se však hostům nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před Sorokina, kterého včera Oleg Znarok povolal do ruského nároďáku!
     
    17:47
    I Metallurg své úvodní oslabení v tomto zápase zvládl velmi dobře, a vyloučený Alexander Sjomin se již prohání po ledě Metallurg Ice Arény.
     
    17:21
    Ve vlastním oslabení se dostal vpřed Oskar Osala, který najížděl na Sorokina z levé strany. Ránu finského forvarda však brankář CSKA dokázal vyrazit betonem.
     
    16:59
    Nakonec se ke střele dostal Stéphane Da Costa, který mířil do horní poloviny branky. Francouzský reprezentant nakonec trefil břevno Košečkinovy branky! Velká smůla pro CSKA ...
     
    16:36
    Hostující celek se sice drží v útočném pásmu, nicméně se nemůže dostat do zakončení, a nadále pouze kombinuje.
     
    15:48
    A také z toho bude první přesilová hra pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Alexander Sjomin, který v rohu kluziště neubránil Radulova, a ruského reprezentanta podrazil.
     
    15:39
    Metallurg má v posledních minutách problémy při rozehrávce, což teď potvrdil Antipin. Ruský bek poslal nepřesnou přihrávku na Birjukova, a domácí jsou v problémech.
     
    14:47
    Skvěle to udělal Jan Muršak, který dnes hraje zatím velmi dobré utkání. Slovinský útočník najel mezi kruhy, avšak nedokázal svou střelu nasměrovat mezi tři tyče.
     
    13:27
    Alexander Radulov se teď hodně zlobí, neboť se mu zdá, že by v útočném pásmu faulovaný. Ruského reprezentanta následně uklidňuje hlavní rozhodčí ... Následuje komerční přestávka.
     
    13:06
    Vladislav Kaletnik se dostal v rohu kluziště ke kotouči, a po následné otočce hledal před brankou Železkova. Ruský útočník byl však velmi dobře bráněn Denisovem.
     
    12:36
    Alexander Sjomin si vzal na starost rozehrávku svého týmu, nicméně tato role mu příliš nesedla, neboť jeho přihrávka skončila pouze u Naumenkova.
     
    11:52
    Sergej Mozjakin vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, nicméně hned se dostal pod tlak napadajícího Telegina, a u kotouč přišel. Následný pokud Kiseleviče v pohodě lapil Košečkin.
     
    11:26
    Mozjakin nedokázal uspět v rohu kluziště v souboji s Da Costou, a u kotouče jsou hosté, kteří míří do protiútoku.
     
    10:58
    Hostující celek se ve vlastním pásmu dostal pod tlak napadajících hráčů, a tak Maxim Mamin vyhodil kotouč přesně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    10:36
    Bogdan Kiselevič nepříjemně strčil Wojteka Wolskiho, se kterým měl zjevně nějaký problém. Následnou strkanici velmi rychle vyřešili rozhodčí ...
     
    10:13
    Vladislav Kaletnik se pokoušel o něco podobného, jako Muršak, nicméně provedení ruského útočníka nebylo povedené, a kotouč mají hosté.
     
    09:37
    Ožiganov našel ve středním pásmu najetého Jana Muršaka, který se dokázal protlačit až před Košečkina, avšak jeho následná rána na vzdálenější tyč branku minula!
     
    09:00
    Do zajímavé šance se mohl hnát Radulov, nicméně jeho předávka se Svetlakovem na modré čáře nebyla úplně dle pravidel, a je odpískán ofsajd.
     
    08:41
    Na led se dostala první útočná letka Metallurg ve starém složení Kovář – Mozjakin – Zaripov. Ke střele se však dostal od modré Lee, jehož pomalou ránu Sorokin zachytil do lapačky.
     
    08:18
    Tomáš Filippi se pokoušel projít středem hřiště mezi obránci CSKA. Kiseleviče ještě obešel, avšak následně ztratil rychlost, a Nikita Zajcev českého útočníka o kotouč obral.
     
    07:32
    Po delší době je hra opět přerušena, neboť přechod moskevského celku nebyl v pořádku, a je odpískán ofsajd. Následuje komerční přestávka.
     
    07:09
    Na pravé straně se otevřel kotouč pro Jegvenije Timkina, kterého však velmi rychle dostihl Geoff Platt, a v následném zakončení mu zabránil.
     
    06:39
    Ke slovu se přihlásili také hosté, jmenovitě Alexander Radulov, který hledal před brankou Sveltakov. Člen první formace CSKA však nedokázal kotouč trefit.
     
    06:06
    Jan Kovář našel v závěru přesilové hry na levé straně Zaripova, ten však místo střely zvolil opět přihrávku, která byla navíc nepřesná, a kotouč mají hosté.
     
    05:41
    Armádnímu celku se podařilo opět vyhodit kotouč, nicméně v závěru přesilové hry se Metallurg opět dostal do útočného pásma.
     
    05:11
    Hostující celek opět dokázal vyhodit kotouč, nicméně Metallurg je zpět v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje.
     
    04:36
    Moskevský celek dokázal vyhodit, nicméně Metallurg se velmi rychle do útočné třetiny vrátil. Danis Zaripov nahazoval z levé strany kotouč před branku, nicméně osamocený Osala nedokázal puk tečovat!
     
    04:05
    A čeká nás první přesilová hra v tomto utkání, kterou si zahraje domácí celek. Gennady Stoljarov nedokázal čistým způsobem ubránit průnik Tomáše Filippiho, a míří na trestnou lavici.
     
    03:52
    Aktivní Ján Muršak zavezl kotouč do útočné třetiny, a vypálil. Košečkin však zasáhl prvavým betonem. Na druhé straně měl práci také Sorokin, který švak Osalovu střelu v pohodě schoval pod svou lapačku.
     
    03:16
    Stéphane Da Costa směřoval za branku Košečkina pro nahození Zajceva. Velmi dobře zareagoval Chabarov, který raději kotouč poslal do středního pásma.
     
    02:46
    Bogdan Kiselevič měl další možnost rozehrávku. Tentokrát už zavezl kotouč do útočné třetiny, a vystřelil. Ruský bek však trefil pouze bránícího Antipina.
     
    02:23
    Vladimír Žarkov nedokázal zpracovat na pravé straně prudkou přihrávku od Kiseleviče, a domácí celek bude mít možnost postupného útoku.
     
    01:49
    Metallurg zatím v dnešním zápase působí hodně pasivním dojmem, a vedoucímu celku celé ligy se zatím nedokáže hokejově vyrovnat.
     
    01:26
    Moskevský celek vyhrál vhazování ve vlastním pásmu, a dostal se i k první střele. Od modré to zkoušel kapitán Denisov, nicméně jeho pokus Košečkin vyrazil.
     
    01:03
    Nahození Jána Muršaka zachytil za brankou Košečkina bek Viktor Antipin, který se však při rozehrávce unáhlil, a kotouč poslal na zakázané uvolnění.
     
    00:18
    Úvodní vhazování dnešního zápasu vyznělo lépe pro hostující hokejisty, kteří se tak dostávají k rozehrávce z vlastní třetiny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V Metallurg Ice Aréně se držela minuta ticha za zesnulého ruského hokejistu Alexandra Orechova, který zemřel po zásahu pukem do krku. Orechov byl převezen do nemonice, kde byl uveden do umělého spánku. Včera svůj boj bohužel prohrál ...
    Oleg Znarok oznámil svou nominaci pro zápas s Českem. Co na nominací říkáte?

    Trenér ruské reprezentace Oleg Znarok oznámil svou nominaci pro zápasy v Třinci a Ostravě. Do Čech přiveze Znarok...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 3. únor 2016
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Příjemné středeční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga se blíží ke svému finiši základní části. My se společně zaměříme na souboj Metallurgu Magnitogorsk s CSKA Moskva. Úvodní vhazování je naplánováno v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    METALLURG MAGNITOGORSK
    Metallurg nezažil ideální vstup do nové sezóny, nicméně postupně se výkony Magnitogorsku zvedaly, a momentálně se tento celek nachází na druhé příčce Východní konference se ziskem 98 bodů. Metallurg má již zajíštěné místo v play-off, teď se jen nabízí otázka, z jaké pozice do vyřazovací části vstoupí ...

    Poslední tři zápasy sehrál tým Jana Kováře na soupeřových kluzištích. Nejprve vcelku překvapivě prohrál na ledě Jugry 2:4, avšak následně si tým trenéra Vorobjova spravil chuť na ledě Čeljabinsku, kde dokázal zvítězit 4:3 po samostatných nájezdech. V posledním zápase se Magnitka představila na ledě úřadující vicemistra Kazaně, kde po gólu Wojteka Wolskiho vyhrála 1:0. Do dnešního utkání Metallurg nevstupuje v pozici favorita, nicméně bude mít výhodu "šestého hráče" v podobě domácích fanoušků.
     
    CSKA MOSKVA
    Moskevská mašina projela základní částí bez problémů, a pomalu nabírá směr play-off! Moskevský celek se nachází na vedoucí příčce celé ligy, a je blízko vítězství v základní části. Pokud by dnes CSKA vyhrálo za tři body, Jaroslavl by již něměla šanci svého soupeře na vedoucí příčce dohnat!

    CSKA v posledních zápase podává velmi dobré výkony, a již pět zápasů nepoznalo hořkost porážky. Nejprve se doma střetlo ve šlágru dne s Jokeritem, který nakonec porazilo 2:1. V posledním zápase bylo na programu moskevské derby se Spartakem, které nakonec ovládli svěřenci trenéra Kvartalnova, a radovali se z výhry 4:2!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 30. Timkin (Antipin) – 34. Denisov (Ožiganov), 40. Da Costa, 60. Radulov (Platt)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Osipov – Mozjakin (C), Zaripov, Kovář – Wolski, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Kosov – Kaletnik, Železkov, Platonov (A) – Timkin
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Zajcev (A), Ožiganov, Denisov (C), Naumenkov, Blažijevskij, Telegin, Pivcakin – Radulov (A), Svetlakov, Platt – Petrov, Muršak, Da Costa – Mamin, Stoljarov, Kugryšev – Žarkov, Korotkov, Ljubimov

    Rozhodčí: Bulanov, Naumov – Gorděnko, Šichanov
    bahis siteleri