Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
CSKA Moskva
Středa 03.02.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Alexander RADULOV - 1:3
     
    59:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru se dostal do velké šance Sergej Mozjakin, jehož střela z mezikruží však byla zablokovaná! Následně se dopředu dostal Geoff Platt, který přenechal kotouč pro ALEXANDERA RADULOVA, jenž se při střele do prázdné branky nemýlil! Asistence: Geoff Platt.
    39:09 Stéphane Da COSTA - 1:2
     
    39:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A v samotném závěru druhé třetiny se dostává moskevský celek do vedení, čímž obrací průběh dnešního zápasu! Ján Muršak našel na modré čáře Kiseleviče, který to velmi těsně stihl v útočném pásmu. Jeho následnou střelu ideálně tečoval STÉPHANE DA COSTA, a Košečkin nedokázal zareagovat! Bez asistence.
    33:10 Denis DENISOV - 1:1
     
    33:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek nakonec přesilovou hru využívá, a zcela zaslouženě srovnává na 1:1! Hosté nebezpečně kombinovali v útočném pásmu, a následně se dostal ke kotouči Igor Ožiganov, který našel vedle sebe DENISE DENISOVA. Ruský bek práskl do kotouče, a přesnou střelou k tyči překonává Košečkina! Asistence: Igor Ožiganov.
    29:34 Jevgenij TIMKIN - 1:0
     
    29:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurgu sice nevyšel start do druhé třetiny, to však domácí mrzet vůbec nemusí, neboť jdou do vedení! Nejprve Da Costa trefil tyč Košečkinovy branky, nicméně z následného protiútoku se Magnitka prosazuje. Po pravé straně najížděl před branku Viktor Antipin, jehož střelu ještě Sorokin dokázal vyrazit, nicméně na dorážku JEVGENIJE TIMKINA byl již krátký! Asistence: Viktor Antipin.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 30. Timkin (Antipin) – 34. Denisov (Ožiganov), 40. Da Costa, 60. Radulov (Platt)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Osipov – Mozjakin (C), Zaripov, Kovář – Wolski, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Kosov – Kaletnik, Železkov, Platonov (A) – Timkin
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Zajcev (A), Ožiganov, Denisov (C), Naumenkov, Blažijevskij, Telegin, Pivcakin – Radulov (A), Svetlakov, Platt – Petrov, Muršak, Da Costa – Mamin, Stoljarov, Kugryšev – Žarkov, Korotkov, Ljubimov

    Rozhodčí: Bulanov, Naumov – Gorděnko, Šichanov
    bahis siteleri