Frosinone – Bologna 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Fiorentina – Carpi FC 2:1 (kon.)
Inter – Chievo 1:0 (kon.) | Juventus – Janov 1:0 (kon.) | Palermo – AC Milán 0:2 (kon.)
Lazio – Neapol 0:2 (kon.) | Sampdoria – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Udinese 1:1 (kon.)
konec
Hellas Verona
2:1 (1:1)
Atalanta Bergamo
Středa 03.02.2016, 20:45Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Statistiky zápasu

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 21:20. (22:53:00)
     
    Máme za sebou poměrně pěkné fotbalové utkání, pokud vezmeme v úvahu, že proti sobě stála mužstva, která si v tabulce soutěže nevedou zrovna nejlépe. Jako první šli do vedení hráči Atalanty, jenže Verona postupně dokázala korigovat skóre a nakonec si bere po střetnutí s Calciem vůbec první výhru v sezóně! Jedinou kaňkou na utkání byly přílišné tresty v podobě žlutých karet a jedné červené. Nakonec jsou tedy spokojenější domácí fanoušci. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Vypadá to, že další branky už dnes neuvidíme. Dohrává se především ve střední části hrací plochy a domácí hráči už v klidu mají míč na kopačkách. Ještě šance maximálně na jednu střelu z dálky.
     
    90+3
    Rozhodčí utkání usoudil, že rozehrávka bude patři Atalantě, tak se tak po dlouhé době přesune na polovinu soupeře a odkopne míč směrem k brance.
     
    90+2
    Dlouhá střela jednoho z obránců Verony, která ale i bez teče skončila daleko nad brankou. Hellas se teď především snaží být daleko od svého zařízení
     
    90+1
    Nastaveny jsou čtyři minuty, takže ještě obě strany mají šanci něco udělat s výsledkem. Zároveň hostující Pinilla inkasuje žlutou kartu za svůj zákrok
     
    90
    Běží poslední minuta základního času utkání a my se za chvíli dozvíme, kolik minut rozhodčí ještě nastaví.
     
    89
    Diamanti sražený před svou brankou, ale bude z toho jen rozehrávka pro Atalantu. Verona si věří a jen to dokazuje dalším střeleckým pokusem na branku v závěru utkání.
     
    88
    Migliacco ve sporném zákroku a to už se nelíbí domácím mužům, kteří brání svého spoluhráče. Je jisté, že nějaké minutky navíc budou nastaveny.
     
    88
    Ještě jeden faul na domácího fotbalistu Helandera, ten také dnes není ve střetu poprvé. Ani teď ale nebude rozhodčí kartovat útočníka Atalanty.
     
    87
    Vhazování pro Bergamasca Calcio nepovedené. Jde znát, že hosté jsou nyní hodně nervózní, navíc se s míčem drží jen kolem své klece.
     
    86
    Už se hraje 86. minuta zápasu a Atalanta tuší, že jestli chce ještě něco udělat s výsledkem, bude muset začít také malinko riskovat.
    83. Giampaolo PAZZINI - 2:1
     
    83
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Jestli byl výkřik na stadionu ve Veroně nyní opravdu obrovský, tak to rozhodně není přehnané tvrzení, protože Hellas se tímto zásahem přibližují ke své první výhře této sezóny. Velmi dobrou akci sehráli domácí fotbalisté ve vápně, kde si rozebrali soupeře a dokázali si najít cestu do zakončení. GIAMPAOLO PAZZINI si pak krásně nabral míč na kopačku a poslal jej do sítě. Ukázková fotbalová akce.
     
    83
    Rozhodčí se činí, rozdává žlutou kartu pro Migliaccia, který fauloval nepříjemně soupeře.
     
    82
    Pinilla přichází z hostující strany na hřiště, vystřídá tak doposud hrajícího spoluhráče Borielleho. Uvidíme, kolik čerstvých sil ještě kádry na hřiště pošlou.
     
    82
    Přestřelený míč od Toniho, který letěl až příliš vysoko nad branku.
     
    81
    Verona se snaží odkopnout míč tak, aby se mohla třeba snažit i o zakončení, ale domácímu celku nyní chybí i malinko štěstíčka.

    Martin Schwarz

    Branky: 42. Siligardi, 83. Pazzini – 30. Conti

    Karty:   15. Albertazzi (VRN), 45+2. Ionita (VRN) – 20. Dramé (ABC), 43. de Roon (ABC), 83. Migliaccio (ABC), 90+1. Pinilla (ABC)   54. Dramé (ABC)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 21:20.
    Hellas Verona: Gollini – Pisano, Moras, Helander, Albertazzi (68. Rômulo) – Wszolek, Ionita (78. Coppola), Marrone, Siligardi (46. Emanuelson) – Toni, Pazzini.
    Náhradníci: Marcone, Coppola – Emanuelson, Bianchetti, Greco, Rômulo, Samir, Janković.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, A. Masiello, Cherubin – Conti (69. Raimondi), Migliaccio, de Roon, Dramé – Diamanti, Borriello (82. Pinilla), A. Gómez (76. Brivio).
    Náhradníci: Bassi, Radunović – Gakpé, Brivio, Kurtić, Monachello, Pinilla, Djimsiti, Raimondi, D'Alessandro, Freuler.

    Rozhodčí: Di Bello – Tonolini, Troia
    bahis siteleri