Frosinone – Bologna 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Fiorentina – Carpi FC 2:1 (kon.)
Inter – Chievo 1:0 (kon.) | Juventus – Janov 1:0 (kon.) | Palermo – AC Milán 0:2 (kon.)
Lazio – Neapol 0:2 (kon.) | Sampdoria – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Udinese 1:1 (kon.)
konec
UC Sampdoria
2:2 (0:0)
Turín FC
Středa 03.02.2016, 20:45 • Stadio Luigi Ferrasis • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek středeční večera a dobrou noc. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (22:55:58)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:21.
     
    Neuvěřitelné utkání je u konce! Hosté dvakrát dokázali dohnat jednobrankovu ztrátu a zaslouženě si odvážejí z Janov alespoň bod za remízu 2:2!

    Domácí poslal do vedení v 66. minutě Muriel, který se trefil přesně hlavou po centru ze strany. Vyrovnání zařídil hned šest minut Belotti, který využil zmatků v obraně domácích a za malého vápna mířil přesně pod břevno! Vedení domácích vrátil opět šest minut před koncem Soriano, jenž se do míče opřel z dálky a jeho pokus obstřelem zapadl přesně na zadní tyč. V poslední vteřině nastaveného času však přišlo vyrovnání, kdy se po druhém centru Immobileho trefil přesně do šibenice hlavou znovu Belotti.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Andrea BELOTTI - 2:2
     
    90+4
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Hosté přeci jen s koncem utkání vyrovnávají a z dnešního utkání si odnášejí alespoň bod! Téměř v totožné akci jako při první brance Turína. Ciro Immobile poslal z hranice vápna krásný centr přesně na hlavu ANDREA BELLOTIHO, jenž povedenou hlavičkou do šibenice vyrovnává na konečných 2:2!
     
    90+3
    Domácí i nadále šetří čas ve středu hřiště, hostům se šance na vyrovnání stále vzdaluje.
     
    90+2
    Muriel dobře stopoval dlouhý nákop na vlastní osobu, nicméně svůj důraz v souboji přehnal a svého strážce na půli hřiště fauloval.
     
    90+1
    Daniele Baselli ještě uviděl žlutou kartu za protesty směrem k hlavnímu arbitrovi.
     
    90
    Budou se nastavovat čtyři minuty nad rámec druhého poločasu!
     
    89
    Hostům už příliš mnoho času na vyrovnání nezbývá, stále se však nemůžou usadit na polovině svého soupeře.
     
    88
    A dokonce přišla šance na pojistku! Soriano dostal prostor na hranici vápna, kde s míčem otočil, ale jeho pokus do protipohybu brankáře těsně minul levou tyč svatyně hostí!
     
    88
    Domácí nyní drží míč na útočné polovině a pohodlnou kombinací šetří cenné vteřinky.
     
    86
    Ten se sice Gastonu Silvovi podařil, nicméně Turínští se o šanci připravili sami, kdy jeden z obránců při náběhu fauloval svého strážce.
     
    85
    Rohový kop pro hostující celek.
    84. Roberto SORIANO - 2:1
     
    84
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou! Po zcela nenápadné akci, která začala vhozeným autem, se míč dostal na střed útočné poloviny k ROBERTU SORIANOVI, jenž kus za vápnem napřáhl a skvělým obstřelem na vzdálenější tyč překonal Padelliho podruhé v dnešním utkání – 2:1!
     
    83
    Po delší kombinaci se za míčem dopředu rozběhl hostující Baselli, jemuž ale míč na malou chvíli utekl a poté se již prezentoval útočným faulem.
     
    81
    Quagliarella se hned na úvod prezentoval pěkným přízemním centrem, nicméně ten si cestu k naběhnutému Sorianovi nenašel.

    Daniel Kinc

    Branky: 66. Muriel (Dodô), 84. R. Soriano (Muriel) – 72. Belotti (Immobile), 90+4. Belotti (Immobile)

    Karty:   45+1. C. J. Correa (SMD), 45+2. Diakité (SMD), 76. Ranocchia (SMD) – 31. Gazzi (TUI), 49. Glik (TUI), 90+1. Baselli (TUI)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:21.
    UC Sampdoria: Viviano – Cassani, Ranocchia, N. Moisander – Sala (25. Diakité, 46. Christodulopulos), Ivan, Palombo (C), Dodô – R. Soriano, C. J. Correa (79. Quagliarella) – Muriel.
    Náhradníci: Puggioni, Brignoli – R. Álvarez, É. Barreto, Cassano, Christodulopulos, Krstičić, Pereira, Alejandro Rodríguez, Škriniar, Quagliarella, Diakité.

    Turín FC: D. Padelli – Maksimović, Glik (C), Moretti – Zappacosta, Acquah (46. Baselli), Gazzi, Benassi (71. Maxi López), S. Gastón – Belotti, Josef Martínez (63. Immobile).
    Náhradníci: Castellazzi, Ichazo – Avelar, Baselli, Farnerud, Immobile, Vives, Peres, Obi, Molinaro, Maxi López, P. Jansson.

    Rozhodčí: Marco Guida
    thejrc.org