Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
EC Red Bull Salzburg
3:4 (1:2, 2:0, 0:2) Stav série: 1:2
EC Villach SV
Pátek 18.03.2016, 19:40 • Volksgartenarena • Play-off EBEL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:40.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, zejména toho rakouského. Dnes je na programu další semifinále EBEL ligy a my budeme sledovat utkání mezi týmy EC Red Bull Salzburg a EC Villacher SV.
     
    EC Red Bull Salzburg

    Domácí Salcburk suverénně vyhrál základní část rakouské EBEL ligy a ve čtvrtfinále narazil na osmý Klagenfurt. Série ale už tak jasná nebyla, Klagenfurt dokázal favorita hodně potrápit a dotáhl to až do rozhodujícího sedmého zápasu. V něm Salcburk dokázal uspět a nakonec postoupil do semifinále. První utkání s Villachem vyhráli hokejisté Salcburku 2:1 po prodloužení a následně padli 0:2 ve Villach. Stav série je tedy nerozhodný 1:1. Dnes mají Salcburští znovu výhodu domácího prostředí a budou se snažit strhnout další bod pro sebe. Zda se jim to podaří, nám napoví až samotné utkání.
     
    EC Villacher SV

    Villach je rozhodně překvapením, že se dostal mezi čtyři nejlepší celky rakouské EBEL ligy. Jako sedmý celek dokázal vyřadit třetí Vídeň poměrem 4:1 na zápasy a sezóna pro něj rozhodně neskončila. Série s Vídní hosty nakopla a nyní zatápějí i Salcburku, se kterým, jak už bylo zmíněno, hrají zatím vyrovnanou partii. Dokáží zvítězit i dnes na ledě Red Bullu, nebo se znovu potvrdí pravidlo můj dům můj hrad a opět se budou radovat domácí?
     
    Vzájemná utkání

    Oba duely, které se zatím odehrály v semifinále, jsou vyrovnané. Nejprve zvítězil doma Salcburk a poté také Villach. Kdo dnes získá další bod v sérii a strhne vedení na svou stranu? To se dozvíme v pozdních večerních hodinách.

    Salzburg – Villach 2:1 po prodl.
    Villach – Salzburg 2:0
     
    Československá stopa v utkání

    Zdeněk Kutlák (SLZ)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
    Ve druhé sérii bojuje český účastník EBEL ligy Orli Znojmo.

     
    Úvodní sestavy:

    EC Red Bull Salzburg: Riksman (Gračnar) – Trattnig, Kutlák, Fahey, Connelly, Viveiros, Heinrich, Pallestrang, Wachter – Kristler, Komarek, Ledin – Hughes, Duncan, Sterling – Latusa, Walter, Welser – Hochkofler, Rauchenwald, Baltram

    EC Villacher SV: Lamoureux (Herzog) – McKiernan, Brunner, Weihager, Unterluggauer, Schlacher, Bacher, Kreuter, Alagič – Petrik, Schofield, Pance – Santorelli, Hunter, Kromp – Johner, McBride, Leiler – Nageler, Verlič, Platzer

    Rozhodčí: Manuel Nikolič, Kristijan Nikolič – Marton Nemeth, Elias Seewald.
     
    Ještě jednou přeji všem příznivcům ledního hokeje hezký večer a příjemný zážitek u sledování třetího semifinále série mezi týmy EC Red Bull Salzburg a EC Villacher SV v rámci rakouské EBEL ligy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté se hned po buly vrhli do útočného pásma, ale hra se bleskově přerušuje, neboť se Villach dopustil postavení mimo hru. Ta zůstane tedy ve středním pásmu.
     
    00:18
    Kristler si najel na levý kruh, odkud vyslal přízemní střelu. Hostující brankář Lamoureux si připisuje svůj první a úspěšný zákrok.
     
    00:59
    Santorelli vyšťoural puk v rohu kluziště v útočném pásmu, ale nakonec nenašel nikoho, komu by přihrál. Do další akce tak míří znovu domácí Red Bull.
     
    01:46
    Obránce Heinrich střílel ze střední vzdálenosti, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Nicméně domácí stále obléhají branku Villachu.
     
    02:33
    Po další akci Salzburgu pálil Latusa, ale ani on přesně nezamířil. Poté si puk převzala hostující obrana, která ho zaváží do útoku.
     
    02:45
    Lapačku Riksmana nyní prověřil Schofield, jenž pálil od modré čáry. Ale také domácí brankář byl pozorný a neinkasoval.
     
    03:15
    Ve velké šanci se ocitl Konstantin Komarek, jenž byl úplně sám v těsné blízkosti Lamoureuxe, ale nakonec mu bekhendová klička nevyšla a hosté si tak mohli oddychnout.
     
    04:16
    Domácí Hughes dostává dvě minuty za hákování a pro hosty je tu přesilová hra.
     
    04:24
    Slibně se rozvíjející akci hostujícího celku zmařilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma. Kdyby k ofsajdové pasti nedošlo, hosté by jeli dva na jednoho.
     
    04:51
    Síly na ledě se ale srovnají. Dvě minuty inkasuje Kreuter, když se provinil sekáním. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    05:57
    Villach právě vstřelil branku!
    Hosté se z pěkné akce ujímají vedení. Brunner našel na pravém kruhu úplně volného DUSTINA JOHNERA, který svou střelou švihem překonává domácího brankáře. Asistence: Nico Brunner.
    05:57 Dustin JOHNER - 0:1
     
    06:16
    Domácí hokejisté jsou už v plném počtu.
     
    06:51
    A také hosté jsou kompletní. Oba celky jsou tak v plném počtu.
     
    08:04
    Hosté jsou na koni a nyní se hnali do další akce. Domácí obrana však jejich snahu zmařila a do útoku se tak vydává Red Bull.
     
    08:42
    Nyní to zkoušeli před brankou hostí domácí hokejisté, ale střela Komarka skončila jen na pozorné lapačce Lamoureuxe.
     
    09:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ale záhy je srovnáno. Per Ledin našel najíždějícího MATHIASE TRATTNIGA, jenž se dostal od modré čáry až do blízkosti hostující branky, kde svou střelou dokázal najít skulinku u levé tyče brankáře Villachu. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Per Ledin, Konstantin Komarek.
    09:03 Mathias TRATTNIG - 1:1
     
    09:56
    Latusa dostává dvě minuty za podražení a nabízí tak hostům přesilovou hru.
     
    09:39
    Villach právě vstřelil branku!
    A hosté svou přesilovku bleskurychle využívají. McKiernan napálil puk nad branku Salzburgu, ten se odrazil od zadního mantinelu s pomocí lahve s pitím domácího brankáře zpět před branku a poté ho za pomoci hráčů domácích doklepl za brankovou čáru RICK SCHOFIELD. Hosté se tak opět ujímají vedení. To byl skutečně neuvěřitelný gól! Asistence: Ryan McKiernan, Žiga Pance.
    10:21 Rick SCHOFIELD - 1:2
     
    11:46
    Domácí jsou jako opaření a nyní jim nevychází vůbec nic. Naopak hosté hrají v klidu a znovu rozvíjejí další útočnou akci.
     
    12:37
    Hosté znovu operovali před domácí brankou, ale střela Krompa se neujala. Puk zamířil pouze vedle svatyně Riksmana.
     
    13:00
    Emoce na ledě planou a nyní se do potyčky zapojilo několik hráčů obou celků. Uvidíme, co na to rozhodčí tohoto utkání.
     
    13:00
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Connelly – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Latusa – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EC Villacher SV (Santorelli – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EC Villacher SV (Hunter – 2 min., hrubost).
     
    13:49
    Konstantin Komarek měl nyní dvě příležitosti ke skórování, ale nakonec jeho rána z mezikruží skončila na lapačce Lamoureuxe.
     
    14:43
    Žiga Pance pálil z pravé strany, ale Riksman včas sklapl betony a podržel svůj tým.
     
    14:52
    Hosté mají tlak před domácí brankou a snaží se ještě o další branku. Jenže obrana Salzburgu je pozorná a snahu hostí maří svými obrannými zákroky.
     
    15:00
    Potrestaným hráčům skončily tresty.
     
    16:16
    Komarek byl znovu před hostující klecí nebezpečný, jeho přízemní střela se otřela o levý beton Lamoureuxe. Ten raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:42
    Další trest pro domácí. Fahey inkasuje dvě minuty za faul loktem a hosté mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    17:29
    Domácí se dostali ke kotouči a vyhazují ho až před branku Villachu. Hosté tak musí zakládat svou útočnou akci z hloubi vlastního pásma.
     
    18:00
    Střela Kreutera skončila vedle domácí branky, kde se kotouče ujali opět domácí a ten tak letí zase až před hostující svatyni.
     
    18:42
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    18:46
    Santorelli si nabruslil k levé tyči domácí branky, ale jeho následná klička se nepovedla. Domácí se záhy znovu osvobozují.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:35
    Po střele Kristlera se zaskvěl hostující brankář, který hru nechá plynout a posílá puk na hokejky svých spoluhráčů. V první třetině se už zřejmě nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Viděli jsme tři branky, na domácí straně jednu a hosté vsítili dvě a zatím drží své těsné vedení na ledě velkého favorita. Domácí tak mají co dohánět. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně ve 20:35.
     
    Střely na branku: 12 – 12
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:45
    Domácí to zkoušeli před hostující svatyní, ale Ledin nezamířil přesně. Puk skončil jen těsně vedle branky Villachu.
     
    21:25
    Z prostoru mezi kruhy vyslal prudkou střelu Komarek, ale ani on se mezi tři tyče netrefil.
     
    22:01
    Další kombinace před brankou Villachu a v ní domácí hokejisté. Jenomže další střela končí na pozorném brankáři Lamoureuxovi.
     
    22:32
    Po vhazování ve středním pásmu se k puku dostali hokejisté Salzburgu, Kutlák však byl příliš rychlý a dopustil se postavení mimo hru.
     
    23:01
    Muž, který je dnes hodně aktivní, a sice Konstantin Komarek se dostal do další větší střelecké příležitosti, ale jeho táhlá střela končí opět na přesném Lamoureuxovi.
     
    23:29
    Další útočnou akci zakládají nyní hokejisté Salzburgu z hloubi vlastního pásma.
     
    23:56
    V tom útočném ale nic nevymysleli a okamžitě přišli o kotouč. Nyní jsou to hosté, kdo míří do rychlého protiútoku.
     
    24:32
    Brett Sterling vypálil od levého kruhu prudký projektil, jenže svou střelou nechal pouze vyniknout brankáře hostů.
     
    25:20
    Domácí Sazburg je stále velmi aktivní a snaží se vyrovnat. Zatím jsou však hosté proti a právě se znovu dostali ke kotouči, který zavážejí pryč od vlastní branky.
     
    26:06
    Kutlák si sjel do blízkosti hostující svatyně, kde poté okamžitě vystřelil. Ale také on ztroskotal na zákroku Lamoureuxe. Ten hodně drží svůj tým.
     
    26:35
    Domácí jdou do čtyř. Trattnig inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    26:48
    Po delší době byla k vidění také šance na straně Villachu. Žiga Pance se napřáhl na kruzích k mohutné střele, puk poslal ale do výstroje Riksmana.
     
    28:17
    Salzburg se zatím ve svém oslabení dobře brání a nyní posílá puk až před hostující branku. Domácí tak mohou vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    28:35
    Trattnig skáče na led a jeho tým je tak už kompletní. Salzburg znovu ubránil své oslabení.
     
    29:21
    Ryan Duncan pálil z pravého kruhu na Lamoureuxe, ale ten se opět zaskvěl svým přesným zákrokem. Stále tak domácím nepovoluje vyrovnat.
     
    30:03
    Zápas se nám přehoupl do své druhé poloviny a stále tak hosté drží své těsné vedení. Domácí jsou ale v tuto chvíli lepším celkem a k vyrovnání rozhodně nemají daleko.
     
    30:26
    Ledin vypálil z prostoru mezi kruhy, ale jeho táhlá střela nakonec skončila na hrudi Lamoureuxe.
     
    31:00
    Obrovská skrumáž před hostující brankou. V ní se však nikdo z domácích nedostal ke kotouči, aby ho dopravil do branky Villachu. Ten tak znovu o své vedení nepřichází.
     
    31:21
    Hosté se uhnízdili v pásmu Red Bullu, kde rozvíjejí svou útočnou akci. Nakonec se ale ke střele vůbec nedostali a přichází o kotouč.
     
    31:47
    Hostující Žiga Pance nyní dostává dvě minuty za hrubost a už sedí na trestné lavici. Přesilovka pro domácí tým, který má možnost srovnat.
     
    32:29
    Komarek hledal svou přihrávkou z pravého kruhu Ledina, ale ten kotouč nezachytil. Následně se hosté osvobozují a posílají černou gumu až před Riksmana.
     
    33:11
    Další vyhození kotouče až před domácí branku znamená osvobození hostujícího celku, který může jít střídat.
     
    33:45
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom v přesilové hře prosazují. Skákavý kotouč skončil po odrazu betonem Lamoureuxe u jeho levé tyče a pro BRETTA STERLINGA pak nebyl problém poslat ho do jeho branky. Salzburg se tak dočkal vyrovnání a nutno podotknout, že zaslouženého. Asistence: Andreas Kristler, Dominique Heinrich.
    33:45 Brett STERLING - 2:2
     
    35:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    No prosím. Domácí se ihned po vyrovnání dokonce ujímají vedení. Do úniku před branku Villachu se dostal ALEXANDER RAUCHENWALD, který svoji bekhendovou kličku dokázal dotáhnout do úspěšného konce. Salzburg se tak dostává poprvé v utkání do vedení. Asistence: Peter Hochkofler, Matthias Trattnig.
    35:04 Alexander RAUCHENWALD - 3:2
     
    36:14
    Vyloučení v týmu EC Villacher SV (McBride – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Sterling – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    36:59
    Vyloučení v týmu EC Villacher SV (Slacher – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Ledin – 2 min., hrubost).
     
    36:59
    Na ledě to jiskří a jsou z toho další dvě vyloučení. Uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    36:59
    Delší dobu se nehraje, na led nalétaly lahve od pití. Nyní musí dojít k jejich uklizení.
     
    36:59
    Na trestnou lavici putuje další domácí hráč a hosté tak budou hrát 4 na 3.
     
    37:36
    Domácí se osvobozují a puk míří až před hostující branku.
     
    38:04
    Red Bull se zatím dobře brání a nyní znovu vyhazuje kotouč do bezpečí. Hosté tak musejí spěchat pro puk do vlastního pásma.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Riksman – 2 min., sekání).
     
    38:59
    Domácí jsou ve čtyřech a začíná klasická přesilovka pro hosty.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Hosté se delší dobu drželi v pásmu domácích, ale ti se nakonec dokázali osvobodit. Druhá třetina pomalu končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhé dějství je u konce. Domácí ve druhé třetině dvěma brankami strhli vedení na svou stranu a do kabin se jim jde rozhodně lépe než tomu bylo v první části hry. Na ledě to jiskří, dochází k mnoha vyloučením, která hru kouskují. Třetí dějství, které začne přibližně ve 21:35, bude jistě ještě hodně zajímavé.
     
    Střely na branku: 28 – 24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Kutlák zachytil kotouč v obranném pásmu a okamžitě ho posílá až před Lamoureuxe. Pošetřil tak cenné vteřinky domácího oslabení, které se pomalu chýlí ke konci.
     
    40:39
    Puk znovu míří až před hostující branku a opět se oslabení Salzburgu krátí. Vypadá to, že ho domácí znovu ubrání.
     
    40:54
    Je to tak, domácí jsou už v plném počtu.
     
    41:18
    Jenže moc dlouho to Red Bullu nevydrželo. Kristler zasáhl soupeře vysokou holí a nyní už sedí na trestné lavici.
     
    41:44
    Hosté se hned jali do útoku, kde roztáhli přesilovkové rozestavení, ale nakonec přišli o puk, který poté míří až před jejich vlastní branku.
     
    42:09
    Welser se dostal ve vlastním oslabení až před hostující svatyni, ale po jeho střele se zaskvěl brankář Villachu. Ten následně podržel puk a přerušuje hru.
     
    42:53
    Domácí se osvobozují a mohou jít střídat. Své oslabení zatím zvládají velmi dobře, dostali se i do slibné šance.
     
    43:18
    Kristler skáče na led a jeho tým je kompletní. Po delší době tak bude Red Bull hrát v plném počtu hráčů.
     
    43:28
    Hned na to se dostali Salzburští do útoku, kde zblízka na Lamoureuxe pálil Komarek, brankář Villachu byl ale připraven a s ním i jeho lapačka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    45:02
    Domácí se snaží své těsné vedení pojistit, ale před brankou Villachu dobře zapracovala obrana, která snahu Salzburgu nepovolila.
     
    45:52
    Villach právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Žiga Pance objel branku domácích, kde z levého kruhu našel úplně volného RICKA SCHOFIELDA na druhé straně, pro kterého nebyl problém dopravit kotouč do odkryté branky. Znovu se začíná od začátku. Asistence: Žiga Pance.
    45:52 Rick SCHOFIELD - 3:3
     
    47:12
    Nyní ožili hosté, kteří dokázali srovnat s domácím krok a opět se ženou do dalšího útoku. V pásmu domácích však přišli o kotouč a na opačnou stranu míří domácí.
     
    48:47
    Marná snaha domácích před brankou Villachu. Tam zase úřadoval Lamoureux, který lapil prudkou střelu Zdeňka Kutláka.
     
    49:41
    Před brankou Villachu se zjevil Brian Fahey, který se snažil u levé tyče Lamoureuxovy svatyně doklepnout kotouč za jeho záda, brankář Villachu však natáhl svůj levý beton a podržel svůj tým!
     
    50:24
    Nyní zbytečně oslabuje svůj tým domácí Connelly, jenž se dopustil hry vysokou holí. Hosté mají šanci jít zpět do vedení.
     
    51:14
    Ve velké šanci ve vlastním oslabení se ocitl Matthias Trattnig, ale své sólo nakonec do úspěšného konce nedotáhl.
     
    51:44
    Domácí hrají velmi dobře svou početní nevýhodu a nyní se dokázali osvobodit. Puk poslali až před branku Villachu a mohou tak jít střídat.
     
    52:24
    Connelly skáče na led a Salzburg je tak kompletní.
     
    52:51
    V krátkém sledu po sobě se do další šance dostal obránce Trattnig, ale jeho táhlá střela skončila v lapačce Lamoureuxe. Bude se tak vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    53:49
    Oba celky stále útočí a snaží se strhnout vedení na svou stranu. Zatím jsou ale oba gólmani proti, a tak je stále stav nerozhodný.
     
    53:57
    Něco málo přes šest minut zbývá odehrát ze třetí třetiny. Strhne jeden z týmů vedení na svou stranu, nebo se dočkáme prodloužení či případných samostatných nájezdů?
     
    55:19
    Před hostující brankou číhal na přihrávku Komarek, ale jeho následná teč skončila pouze na lapačce hostujícího brankáře, který raději poté přerušuje hru.
     
    55:58
    Hosté zkoušeli před domácí brankou vsítit gól, měli menší tlak, ale nakonec se domácí dokázali ubránit a vyhazují kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    57:07
    Villach právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec svůj tlak přetavili ve vedoucí branku. GERHARD UNTERLUGGAUER se dostal k odraženému kotouči, který poté svou střelou švihem poslal do pravého růžku Riksmanovy svatyně. Tři minuty před vypršením třetí periody se tak Villach ujímá vedení. Asistence: Žiga Pance.
    57:07 Gerhard UNTERLUGGAUER - 3:4
     
    57:15
    A pro domácí může být ještě hůře. Trattnig inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a hosté mají další přesilovou hru.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:32
    Hosté nepouštějí puk ze svých hokejek a snaží se své těsné vedení uhájit. Už se příliš nikam neženou, i když mají přesilovou hru.
     
    59:15
    Trattnig je na ledě a domácí jsou už kompletní.
     
    59:30
    Půl minuty před koncem třetí periody odvolávají domácí trenéři Riksmana z branky a zkouší to se šesti bruslaři v poli.
     
    59:30
    Ještě si domácí berou oddechový čas.
     
    59:44
    Zatím se však domácím nedaří dostat se před brankáře Villachu a hosté tak poté vyhazují puk do středního pásma.
     
    59:55
    Vypadá to, že hosté své vedení uhájí, do konce už zbývá pouhých pět vteřin.
     
    Konec zápasu.
     
    Parádní zápas se spoustou branek končí, hosté se těsně před koncem dostali do vedení, které nakonec udrželi a v sérii se tak ujímají vedení 2:1 na zápasy. Domácí favorit se tak znovu trápí a bude muset bojovat o srovnání nepříznivého stavu tohoto semifinále.
     
    Střely na branku: 40 – 36
     
    Československá stopa v utkání

    Zdeněk Kutlák (SLZ) – 0+0
    Domácí hokejisté prohráli třetí semifinále, a v sérii se tak vedení 2:1 na zápasy ujali hosté z Villachu.

     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (22:11:58)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Trattnig (Ledin, Komarek), 34. Sterling (Kristler, Heinrich), 36. Rauchenwald (Hochkofler, Trattnig) – 6. Johner (Brunner), 10. Schofield (McKiernan, Pance), 46. Schofield (Pance), 58. Unterluggauer (Pance)


    EC Red Bull Salzburg: Riksman (Gračnar) – Trattnig, Kutlák, Fahey, Connelly, Viveiros, Heinrich, Pallestrang, Wachter – Kristler, Komarek, Ledin – Hughes, Duncan, Sterling – Latusa, Walter, Welser – Hochkofler, Rauchenwald, Baltram
    EC Villach SV: Lamoureux (Herzog) – McKiernan, Brunner, Weihager, Unterluggauer, Schlacher, Bacher, Kreuter, Alagič – Petrik, Schofield, Pance – Santorelli, Hunter, Kromp – Johner, McBride, Leiler – Nageler, Verlič, Platzer

    Rozhodčí: Manuel Nikolič, Kristijan Nikolič – Marton Nemeth, Elias Seewald
    Salzburg 4 2 Villach
    #1 Neděle 13.03.2016 • 17:40
    Salzburg - Villach 2:1 po prodl.
    #2 Úterý 15.03.2016 • 19:40
    Villach - Salzburg 2:0
    #3 Pátek 18.03.2016 • 19:40
    Salzburg - Villach 3:4
    #4 Neděle 20.03.2016 • 20:15
    Villach - Salzburg 1:2 po prodl.
    #5 Úterý 22.03.2016 • 19:40
    Salzburg - Villach 2:1
    #6 Čtvrtek 24.03.2016 • 19:40
    Villach - Salzburg 1:2
    bahis siteleri