Empoli – Fiorentina 2:0 (kon.) | Turín – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Sampdoria – Udinese 2:0 (kon.) | Palermo – Lazio 0:3 (kon.)
konec
Turín FC
2:1 (1:0)
Atalanta Bergamo
Neděle 10.04.2016, 15:00 • Stadio Olimpico di Torino, Turín • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas tedy máme za sebou a musím konstatovat, že to nakonec byl napínavý souboj. Domácí šli ihned po pauze rychle do vedení, když se krásně prosadil López, ovšem na konci zápasu dokázal z přímáku snížit Cigarini. Ale i díky druhé žluté kartě pro de Roona se už hosté nezmohli na žádný tlak a v Turíně tak prohráli 2:1. Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný zbytek neděle. (16:53:50)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Běží poslední minuta hrací doby a domácí si už zápas hlídají, v deseti dohrávající Atalanta ani nemá nárok na pořádný tlak.
     
    90+3
    Ke střele se nakonec odhodlal Vives, ovšem jeho pokus mířil pouze doprostřed brány a Sportiello ho tak dokázal v klidu krýt.
     
    90+1
    Tak de Roon dnes nakonec nedohraje – protože před vápnem složil unikajícího Perese a za svůj zákrok viděl druhou žlutou, takže červenou. Navíc je tu nebezpečný přímák pro domácí.
     
    90+1
    Nastaveny nad rámec hrací doby jsou nakonec čtyři minuty, které se rozhodl přidat sudí Di Bello.
     
    90
    Ani další snaha o uklidnění situace domácím nevyšla, takže přichází další útok Atalanty – ta se bude ještě snažit vydolovat ze zápasu alespoň bod.
     
    88
    Zápas se chýlí ke konci a hosté stále drží míč, do žádné větší šance se ale ještě nedostali a na vyrovnání se budou muset nadřít tak ještě o něco více.
     
    86
    O chvíli později fauloval Vives, takže hosté budou mít k dispozici další přímák – že by se opakovala situace z před mála minut a hosté dokázali srovnat krok? Přímák je ale z podstatně větší vzdálenosti.
     
    84
    Domácí se snaží hru opět dostat pod kontrolu, moc se jim to ale nedaří a hosté jsou jako utržení ze řetězu – čeká nás ještě zajímavý závěr.
    82. Luca CIGARINI - 2:1
     
    82
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec dokázali hosté zápas zdramatizovat, protože LUCA CIGARINI parádně kopl nařízenou standardku! Svoji střelu umístil přesně k tyči a gólman Padelli si může nechat zajít chuť na čisté konto, protože střela pro něj byla zcela nechytatelná.
     
    81
    Bruno Peres je mezitím dalším hráčem, který dostal žlutou kartu, když pár metrů před vápnem složil Cigariniho – navíc bude následovat nebezpečný přímák.
     
    79
    Do dobré šance se už už dostával Borriello, ovšem nakonec byl v ofsajdu, takže jeho souboj proti Padellimu už se ukázal být jako zbytečný.
     
    77
    Baselli složil až moc tvrdě podél čáry unikajícího Cigariniho a sudí mu za to také ukázal žlutou, které začínají s konce zápasu přibývat.
     
    75
    Stále se hraje ve středu pole a hru mají domácí už více pod kontrolou, Martíneze pak musel faulovat ve Masiello, aby zabránil úniku a to sudí ocenil žlutou kartou.
     
    74
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Marco Borriello.
     
    73
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Josef Martínez.
     
    72
    Ani teď to domácímu celku dopředu nevyšlo a o míč tak přišel, ve druhé půli sledujeme až na úvodní vteřiny nudný fotbal bez zápalu a i přesnosti.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 35. Peres (Acquah), 46. Maxi López (Peres) – 82. Cigarini

    Karty:   77. Baselli (TUI), 81. Peres (TUI) – 24. Stendardo (ABC), 42. de Roon (ABC), 75. A. Masiello (ABC)   90+1. de Roon (ABC)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:18.
    Turín FC: D. Padelli – Bovo, Glik, Moretti – Peres, Acquah (46. Benassi), Vives, Obi (57. Baselli), Molinaro – Belotti (73. Josef Martínez), Maxi López.
    Náhradníci: Castellazzi, Ichazo – Zappacosta, Farnerud, Gazzi, Benassi, Baselli, Josef Martínez, Maksimović, S. Gastón.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Stendardo, Paletta, Dramé – Cigarini, de Roon – Conti (46. D'Alessandro), Kurtić (69. Gakpé), A. Gómez (74. Borriello) – Pinilla.
    Náhradníci: Radunović – Tolói, Bellini, D'Alessandro, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Borriello, Brivio, Cherubin, Monachello, Raimondi.

    Rozhodčí: Di Bello – Tasso, Gori
    bahis siteleri