Sparta – Třinec 5:2 (kon.) | Salzburg – Kloten 3:2 (kon.) | Mannheim – Eisbären 8:0 (kon.)
Davos – Okanagan 6:4 (kon.) | Rögle BK – Zürich 3:5 (kon.) | Třinec – Kloten 9:2 (kon.)
Sparta – Salzburg 1:8 (kon.)
konec
HC Davos
6:4 (3:1, 0:2, 3:1)
Okanagan Hockey Academy
Neděle 10.04.2016, 10:30Memoriál Jana Marka • O 7. - 8. místo
Partner:
     
    59:43
    Davos právě vstřelil branku!
    O vítězi zápasu o 7. místo je definitivně rozhodnuto! Gian-Marco Wetter našel před prázdnou brankou FADRIHO RIATSCHE, jenž uzavírá gólový účet utkání a zároveň dokonává svůj hattrick! Asistence: Gian-Marco Wetter.
     
    56:00
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu hodně rychlé! RAMON TANNER nic nevymýšlel a dělovkou od modré čáry posílá svůj tým do vedení 5:4!
     
    53:52
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost hráčů a rodičů hokejistů Okanaganu! MATTHIAS NEUBAER byl v útočném pásmu zcela osamocen, přesto dokázal skórovat, když jeho skrytá střela zápěstím propadla Allenspachovi mezi rukou a tělem až do branky!
     
    51:53
    Davos právě vstřelil branku!
    Po několika přihrávkách na jeden dotek to byl zřejmě FADRI RIATSCH, kdo z mezikruží střelou z první propálil brankáře Okanaganu a vrací tak Davosu vedení!
     
    37:13
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale záhy mohou radovat! V nepřehledné situaci před Kortinem se zorientoval nejlépe MAX CANTER, jemuž se nadvakrát podařilo převalit kotouč přes beton domácího brankáře!
     
    22:21
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku!
    Moc pěkný gól! Andrej Bartaševič našel přihrávkou od modré čáry u pravé tyčky číhajícího CHRISTIANA STRAMBOLIDISE, který střelou z první snižuje na 2:3! Asistence: Andrej Bartaševič.
     
    18:39
    Davos právě vstřelil branku!
    Švýcaři ale přece jenom odskakují do dvoubrankového vedení! Dělovka Gianni Stifflera propadla Razovi přes vyrážečku za jeho záda, kde ji s největší pravděpodobností dorazil za brankovou čáru FADRI RIATSCH. Asistence: Gianni Stiffler.
     
    13:00
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce! Hokejisté Davosu jeli v přečíslení dva na jednoho. Puk si nevyměnili klasicky jen jednou, ale hned dvakrát a nakonec do prázdné klece celou akci zakončil BENJAMIN BAUMGARTNER. Asistence: Lorenzo Glarner.
     
    06:12
    Davos právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce ale domácí hokejisté záhy srovnávají stav! CARLO PINGEON nabral dobrou rychlost ve středním pásmu a následně poslal takovou skrytou střelu přes obránce. Na tu Raz příliš neviděl, a tak svou vyrážečku vytasil příliš pozdě.
     
    04:17
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku!
    Kanaďané jdou vzhledem k tomu, jak vypada hra v úvodních minutách utkání, trochu překvapivě do vedení. Mezi kruhy zůstal osamocený KIRILL KUROČKIN, který vypálil zápěstím přesně nad Kortinovu lapačku!

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 7. Pingeon, 13. Baumgartner (Glarner), 19. Riatsch (Stiffler), 52. Riatsch, 56. Tanner, 60. Riatsch (Wetter) – 5. Kuročkin, 23. Strambolidis (Bartaševič), 38. Cantor, 54. Neubaer


    HC Davos: Kortin (41. Allenspach) – Barandun, Noggler, Pleisch, Rauter, Zanini, Hofmann, Pilgram – Baumgartner, Glarner, Heini, Luthi, Pingeon, Riatsch, Spinell, Stiffler, Tanner, Wetter, Zinsli, Misani, Camichel.
    Okanagan Hockey Academy: Raz (21. Reisinger) – Shornikov, Bartaševič, Broderick, Mostovoy, De Scheper, Ilenčik, Kosukhin – Prosenz, Bardh, Cantor, Koudelka, Kuročkin, Romrig, Rodin, Stupak, Luisetti, Neubaer, Stambolidis, Rosenberger, Wimmer.
    bahis siteleri