Česko – Voskresensk 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
4:5 (1:2, 0:2, 3:0)
Chimik Voskresensk
Neděle 10.04.2016, 12:30 • Patinoire des Vernets, Ženeva • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Chimik Voskresensk.
    Rozhodující pokus proměnila VALERIJA DRYNDINOVÁ.
     
    37:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, VYROVNÁVÁME FINÁLE na 4:4!! Anna Kotounová projela po levé straně jako nůž máslem a v přečíslení nádherně vybídla ke skórování BARBORU MACHALOVOU, která sama před gólmankou nezaváhala a místo ztraceného zápasu jedeme zase od nuly! Asistence: Anna Kotounová, Sára Čajanová.
     
    36:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gooool!! Najednou to v přesilovkách jde a Ruskám se přibližujeme na rozdíl jediné branky!! Daniela Pejšová nahodila puk od modré čáry a Tereza Mazancová ho tečovala do brankoviště. Tam ho dorazila za čáru NIKOLA DÝCKOVÁ a je to 3:4! Jedeme dál! Asistence: Daniela Pejšová, Gabriela Horáková.
     
    33:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně! Naše šance na obrat ještě pořád žije! Češky ze všech sil udržely útočné pásmo a Kaltounková pak z levé strany poslala puk napříč pásmem na BARBORU MACHALOVOU, která nedala Alpatovové šanci – 2:4! Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    29:59
    Voskresensk právě vstřelil branku!
    A vteřinu před koncem druhé třetiny další. To je neskutečné. Přitom už to vypadalo, že máme hru pod kontrolou, jenže pak přišel další námaz pro medvědici OXANU MITROFANOVOVOU, která nakonec dotlačila puk za čáru – 1:4. Bez asistence.
     
    29:06
    Voskresensk právě vstřelil branku!
    Tohle je bohužel jen a pouze trest za to, že jsme ve druhé třetině nedokázali dát gól ani v prakticky neustálé dvojnásobné přesilovce. Po chybě na útočné modré čáře se k puku dostala OXANA MITROFANOVOVÁ, na Švejdovou uháněla sama a zakončila nechytatelně do růžku – 1:3. Bez asistence.
     
    12:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně! Dvě a půl minuty před koncem první třetiny střílíme kontaktní gól! Od začátku si ho vybojovala NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která se prohnala do pásma a z mezikruží napoprvé minula. Potom ale Mazancová objela branku a naší kapitánce naservírovala puk do mezikruží, odkud se Mlýnková nemýlila – 1:2! Asistence: Tereza Mazancová, Adéla Škrdlová.
     
    05:44
    Voskresensk právě vstřelil branku!
    Černý úvod českého týmu bohužel pokračuje, ale je to pořád jenom začátek zápasu. Voskresensk se probil do předbrankového prostoru, kde se po puku natahovala Budanovová. Co se nepovedlo jí, to dokonala z dorážky mezi betony VARVARA BORISKOVOVÁ – 0:2. Asistence: Aleksandra Budanovová, Oxana Mitrofanová.
     
    02:33
    Voskresensk právě vstřelil branku!
    Jenže ta samá situace se bohužel opakovala vzápětí, a to už kapitulujeme. Naši defenzívu přebruslila ANNA LOPUCHOVOVÁ a sama před Švejdovou poslala puk do jejího vzdálenějšího růžku – 0:1. Asistence: Anastasija Golovkinová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Mlýnková (Mazancová, Škrdlová), 34. Machalová (Kaltounková, Čajanová), 37. Dýcková (Pejšová, Horáková), 38. Machalová (Kotounová, Čajanová) – 3. Lopuchovová (Golovkinová), 6. Boriskovová (Budanovová, Mitrofanovová), 30. Mitrofanovová, 30. Mitrofanovová, rozh. náj. Dryndinová

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Savoninová (VOS)
    0:0   Dýcková (CZE)
    2. série:
    0:0   Škalevová (VOS)
    0:0   Mlýnková (CZE)
    3. série:
    0:0   Boriskovová (VOS)
    0:0   Kaltounková (CZE)
    4. série:
    0:0   Pejšová (CZE)
    0:0   Budanovová (VOS)
    5. série:
    0:0   Čajanová (CZE)
    0:0   Golovkinová (VOS)
    6. série:
    0:0   Machalová (CZE)
    0:1   Dryndinová (VOS)


    Česko: Švejdová (31.–45. Štumbaurová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Mazancová – Kaltounková, Machalová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    Chimik Voskresensk: Alpatovová (Bražnikovová) – Boriskovová, Budanovová, Mitrofanovová, Savoninová, Lopuchová, Čerepanovová, Novikovová, Caralungová, Korkinová, Golovkinová, Dryndinová, Leuškinová, Škalevová, Morozovová, Šabalinová, Poliščuková, Gončarovová, Kirjušonkovová.
    bahis siteleri