Malaga – Las Palmas 4:1 (kon.) | Espanyol – Eibar 4:2 (kon.) | Gijón – Villarreal 2:0 (kon.)
Real Betis – Getafe 2:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Levante 3:1 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
4:2 (2:0)
SD Eibar
Neděle 15.05.2016, 19:00Španělská LaLiga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešní večer vše! Užijte si poslední chvíle víkendu a u další textového přenosu zase brzy na shledanou! (20:59:39)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 10:14.
     
    Je za námi poslední kolo španělské Primera Division! V zápase mezi domácím Espanyolem Barcelona a hostujícím celkem SD Eibar jsme viděli velmi atraktivní fotbal, který okořenilo 6 branek! Ve druhém poločase se Eibar snažil vrátit do hry, k čemuž mu posloužila penalta, kterou v 57. minutě proměnil Bastón, pro kterého to byl 18. zásah v sezóně. Espanyol však zásluhou Asensia a Morena zvýšil na 4:1 a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. V závěru korigoval brankou na 4:2 Enrich, který tak dal výsledku konečnou podobu.

    Espanyol díky tomuto vítězství přeskočil Eibar v tabulce a končí prozatím na 12. místě, Eibar je 13. Vše může změnit pouze Betis Sevilla, který v případě výhry přeskočí oba dnešní soky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bastón se nerozpakoval a vlétl s míčem do vápna Espanyolu. Tam se po lehkém kontaktu s jedním z obránců poroučel k zemi, rozhodčí však tentokráte penaltu nenařídil. Za protesty dostal žlutou hostující Escalante.
    90. Sergi ENRICH - 4:2
     
    90
    Eibar právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdávají ani v posledních minutách! Keko zahrál roh, ze kterého se míč dostal do vřavy, kde se odrazil od několika hráčů. Posledním z nich byl SERGIO ENRICH, který hlavou zakončuje do prázdné brány! Stav 4:2 pro Espanyol.
     
    89
    Adrián s Escalantem dokázali kombinovat ve středu hřiště na jeden dotyk, daleko se však nedostali. Jejich kombinaci překazil velmi dobrý zákrok vracejícího se Duarteho.
     
    87
    Centr Eibaru zahrával z pravé strany Keko, jeho centr mířil do vřavy před brankou Espanyolu, ale rozhodčí Melero pískl faul Inujovi z Eibaru.
     
    86
    Z pravé strany poslal centr do vápna Pérez. Za jeho míčem se hnal nováček na hřišti Sylla, ale k míči se nedokázal dostat dřív než brankář Irureta.
     
    85
    Rober Correa dostal žlutou kartu za faul u levého rohového praporku, kde zbytečně fauloval jednoho z hostujících borců.
     
    84
    Domácí fotbalisté se snažili probít do vápna středem hřiště, těsně před vápnem však dokázal Syllu zastavit obránce dos Santos.
     
    83
    Poslední střídání v dnešním zápase. V řadách Espanyolu odešel Moreno, kterého vyprovází obrovský potlesk. Na hřišti jej vystřídal Mamadou Sylla.
     
    82
    Dlouhý nákop se snažil dostihnout útočník Espanyolu Pérez, brankář Irureta však velmi dobře vyběhl a Pérezovu šanci dokázal včas přerušit.
     
    81
    Hosté se nechtějí spokojit s dosavadním výsledkem a snaží se přidat alespoň nějakou branku ke snížení rozdílu. Centr z pravé strany vyslal Keko, nenašel však nikoho z hráčů Eibaru ve vápně.
     
    80
    Na pravé straně se dokázal ke střele probojovat domácí Pérez, jeho střelu však bez větších potíží dokázal pokrýt Pau López.
     
    79
    Další střídání v řadách Espanyolu, ze hry je stažen Diop a nahražen je Sevillou.
     
    78
    Hostující hráči už vypadají velmi rezignovaně, čtvrtá branka je dostala do kolen. Fanoušci Espanyolu skandují a děkují svým příznivcům za dnešní výkon.
    76. Gerard MORENO - 4:1

    Jakub Hataš

    Branky: 13. G. Moreno (V. Sánchez), 32. Asensio (G. Moreno), 66. Asensio, 76. G. Moreno (Asensio) – 57. Bastón (pen.), 90. Enrich (Bastón)

    Karty:   44. V. Sánchez (ESB), 57. Roco (ESB), 60. H. Pérez (ESB), 85. R. Correa (ESB) – 20. Bastón (EIB), 30. dos Santos (EIB), 90+2. Escalante (EIB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 10:14.
    Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López (C) (41. R. Correa), Álvaro González, Roco, R. Duarte – V. Sánchez, Ó. Duarte, Diop (79. Sevilla) – H. Pérez, G. Moreno (83. Sylla), Asensio.
    Náhradníci: Arlauskis – R. Correa, V. Álvarez, Sevilla, Montañés, Jordán, Sylla.

    SD Eibar: Irureta – Ekiza (46. Capa), dos Santos, Ansotegi, Juncà – Keko, Dani García (C) (70. Escalante), Adrián González, Luna (68. Inuj) – Enrich, Bastón.
    Náhradníci: Riesgo – Pantić, Escalante, Capa, Inuj, Berjón, Jota.

    Rozhodčí: Mario Melero – Torre, Martinez. (vš. Španělsko)
    bahis siteleri