Barcelona – Sevilla 2:0 (po pr.)
po prodl.
FC Barcelona
2:0 (0:0)
Sevilla FC
Neděle 22.05.2016, 21:30 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • Španělský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (00:22:34)
     
    Andres Iniesta právě převzal trofej pro vítěze Copa del Rey pro sezónu 2015/2016! Na pódiu propukla obrovská radost! Fotbalisté Barcelony budou určitě bujaře slavit a oslavy triumfu v domácím poháru budou určitě pokračovat i po příletu do slunné Barcelony!
     
    Ještě před fotbalisty Barcelony si ale památku na dnešní utkání odnesou všichni rozhodčí!
     
    Fotbalisté Sevilly nyní přebírají medaile za druhé místo! Barcelonští už se oblékli do mistrovských triček a za malou chvíli převezmou trofej pro vítěze Copa del Rey!
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 12:11. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:31.
     
    Je dobojováno! Barcelona nakonec poráží Sevillu 2:0 v prodloužení a získává další trofej! Utkání se pro Katalánce nevyvíjelo vůbec dobře! Už v prvním poločase totiž Barcelona přišla o Mascherana, který dostal červenou kartu! Sevilla byla po celou dobu druhé půle lepším týmem, ale branku vsítit nedokázala. Nejblíže gólu byl Banega, který orazítkoval tyč! V závěru druhého poločasu se sám na branku hnal Neymar, jehož za cenu červené karty zastavil Banega! V prodloužení už Barcelona kralovala! V 97. minutě poslal Katalánce do vedení Jordi Alba a po červené kartě Carrica v nastaveném čase přidal Neymar definitivní pojistku!
     
    120+5
    Konec zápasu.
     
    120+4
    Sevilla se pokusila alespoň o čestný zásah. Dlouhý míč směřoval na Gameira, který byl ale dobře pokryt a k balónu se vůbec nedostal. Ter Stegen bude rozehrávat.
    120+2. NEYMAR - 2:0
     
    120+2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Barcelona potvrzuje zisk dalšího titulu! Po celý zápas aktivní NEYMAR se přeci jen dočkal branky! Lionel Messi v pokutovém území vymyslel přihrávku za obránce, na kterou si sběhl Neymar a placírkou umístil míč ke vzdálenější tyči!
    120+1. Červená karta po 2. žluté
     
    120+1
    A pozor! Další komplikace pro Sevillu! Carrico se nejprve dopustil faulu, za který uviděl žlutou kartu, ale poté se ještě vydal protestovat. Rozhodčí jeho řeči odměnil další žlutou kartou a poslal Carrica do sprch!
     
    120
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    120
    Poslední střídání na straně Katalánců! Ze hřiště odchází střelec jediné branky Jordi Alba, nahrazuje jej Sergi Roberto!
     
    119
    Další komplikace pro Sevillu! Neymar se chytře natlačil před Ramiho, který si v souboji pomohl rukama a rozhodčí mu odpískal nedovolený zákrok. Barcelona nasbírá další cenné vteřinky!
     
    118
    Coke se uvolnil u postranní čáry, nasadil jesličky Albovi, ale jeho centr do pokutového území neprošel. Jeden z obránců Barcelony míč zastavil a okamžitě jej poslal na Messiho.
     
    117
    Barcelona s rozehrávkou přímého kopu nikterak nespěchala. Katalánci ušetřili dobrých třicet sekund. Iniesta si poté poradil s obráncem, krásným centrem našel Neymara, který nikým neatakován trefil pouze připraveného brankáře!
     
    116
    Neymar se od rohového praporku probíjel do pokutového území. K šikovnému fotbalistovi přistoupila hned trojice hráčů Sevilly, který vzala Neymara do kleští a připravila jej o míč.
     
    115
    Ter Stegen hledal dlouhým výkopem Neymara. Brazilec ale míč nezpracoval, balón propadl až ke stoperům Sevilly, kteří okamžitě rozjíždějí další akci svého celku. Seville se rychle krátí čas!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 97. Alba, 120+2. Neymar

    Karty:   87. Alba (BAR), 89. Neymar (BAR), 90. Iniesta (BAR), 90. Alves (BAR) – 73. Rami (SEV), 75. Vitolo (SEV), 90+5. Iborra (SEV), 92. Krychowiak (SEV), 102. Konopljanka (SEV), 104. Escudero (SEV), 114. Gameiro (SEV)   120+1. Carrico (SEV)   36. Mascherano (BAR) – 90+2. Banega (SEV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 12:11. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:31.
    FC Barcelona: ter Stegen – Alves, Piqué, Mascherano, Alba (120. Roberto) – Rakitić (46. Mathieu), Busquets, Iniesta – Messi, Suárez (57. Rafinha), Neymar
    Náhradníci: Bravo, Mathieu, Roberto, Munir, Rafinha, Vidal, Turan

    Sevilla FC: Rico – Mariano (79. Konopljanka), Carrico, Rami, Escudero – Krychowiak, Iborra (106. Llorente) – Coke, Banega, Vitolo – Gameiro
    Náhradníci: Cristofóro, Konopljanka, Llorente, Muňoz, Pareja, Reyes, Soria

    Rozhodčí: Grande – Jimenéz, Fernandéz
    bahis siteleri