Zlaté Moravce – Senica 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Trenčín 2:3 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 1:0 (kon.)
Žilina – Myjava 1:0 (kon.) | Ružomberok – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Trnava – Prešov 2:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:3 (0:2)
AS Trenčín
sk Sobota 13.08.2016, 19:00Niké liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 5. kola Fortuna ligy medzi DC DAC Dunajskou Stredou a AS Trenčínom, , po výsledku 3:2 v prospech hostí sa z troch bodov teší Trenčín. Za hostí sa postupne presadili Lawrence, Janga a Bala, za domácich znížil na 1:3 aj 2:3 skúsený Ákos Szarka.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:52:08)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Bežia posledné sekundy, zrejme sa už nič neudeje.
     
    90+5
    Žltú kartu dostáva Valērijs Šabala (FC DAC Dunajská Streda).
     
    90+4
    Napokon tam prišlo k zakončeniu domáceho futbalistu, avšak lopta tentokrát priestor troch žrdí nezasiahla. Chovan sa s odkopom neponáhľa.
     
    90+4
    Rohový kop pre FC DAC, do pokutového územia smeruje aj Tofiloski!
     
    90+3
    A momentálne prebieha už 3. minúta nadstaveného času. Lopta je teraz na polovici FC DAC, čo hosťujúcemu Trenčínu vyhovuje.
     
    90+2
    Prvá minúta ubehla veľmi rýchlo, Ákos Szarka počas nej nezvládol ideálnu pozíciu a nohu Erika Pačindu nenašiel.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude 5 minút!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Jeffrey Ket (AS Trenčín).
     
    90
    Futbalisti FC DAC sa ešte budú spoliehať na nadstavený čas.
     
    89
    Bežia posledné 2 minúty zápasu, loptu teraz Trenčín drží veľmi ďaleko od Chovanovej brány. To je pre ďalší priebeh zápasu skutočne podstatný detail.
     
    88
    Lopta teraz od rohovej zástavky zamierila priamo na hlavu Kwina, ktorý teraz zakončenie nezvládol podľa svojich predstáv a svoju strelu poslal len mimo priestor troch žrdí!
     
    87
    Rohový kop v prospech domácich.
     
    86
    Tak záver zápasu je ešte poriadne zdramatizovaný, budeme zvedaví na to, či sa Dunajskej Strede podarí uchmatnúť nejaký ten bod.
     
    85
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Denis Jančo, prichádza Peter Kleščík.
     
    84
    Dunajská Streda dala gól!
    Chovan síce odhadol smer, ktorým lopra bude putovať, avšak ÁKOS SZARKA to zakončil skutočne parádne a strelou k žrdi nedal gólmanovi šancu na zákrok.
     
    84
    Tak sa na to pozrime, zápas ešte môže byť poriadne zdramatizovaný! Nasleduje totiž penalta Szarku!
     
    83
    Bola nariadená penalta v prospech domácich!
     
    82
    Dunajská Streda dala gól!
    Avšak to už neplatí. Kto iný, ako ÁKOS SZARKA sa pritom o tento fakt mohol postarať. Dunajská Streda tak konečne prekonala doposiaľ stopercentného Chovana, ktorý držal Trenčín vysoko nad vodou.
     
    82
    Erik Pačinda to skúšal krížnou strelou k vzdialenejšej žrdi, avšak s loptou letiacou tesne nad sebou nemal Chovan najmenší problém. Gólman hostí tak stále ostáva bez inkasovaného gólu.
     
    81
    Začalo sa posledných 10 minút dnešného zápasu, predpokladáme, že zápas sa bude už len dohrávať a významnejších momentov sa už nedočkáme.
     
    80
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Samuel Kalu, prichádza Erik Mikeš.
     
    79
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Jakub Brašeň, prichádza Yves Simon Pambou.
     
    78
    Janga sa ešte snažil avizovať, že lopta preťala bránkovú čiaru a v hre sa tak pokračovať nemalo, avšak celkom zbytočné. Bolo evidentné, že hrací predmet ihrisko neopustil.
     
    77
    Kalu už späť v hre, tentokrát svojím dlhým centrom našiel Jangu, avšak útočník v službách AS sa v osobnom súboji s Kwinom nepresadil.
     
    76
    Ošetrovaným hráčom bol Kalu, ktorý teraz v sprievode lekárov odchádza za postrannú čiaru.
     
    75
    Nám sa medzičasom začalo posledných 15 minút zápasu, budeme zvedaví na to, ktorý z celkov si z tejto časti hry ukrojí väčší kus.
     
    74
    Na trávniku ostal ležať jeden z hostí, ktorý bude musieť byť ošetrený.
     
    73
    Martin Ševela si za takéhoto stavu môže dovoliť zaujímavé kombinácie a ťahy, predpokladá sa totiž, že v obranných radoch utiahnutá Dunajská Streda už stav zápasu výrazne nezmení.
     
    72
    Bala pridal tretí gól v zápase a prakticky okamžite opustil hraciu plochu. Na trávniku sa predstaví aj najnovšia posila Johnson, 22-ročný krídelník z Holandska.
     
    71
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Aliko Bala, prichádza Leonard Chisom Johnson.
     
    71
    Myslím, že teraz už môžeme v pokoji vravieť o výhre Trenčína. Zdá sa tak, že úradujúci majster si do tabuľky pripíše dôležité tri body, ktoré ho posunú v tabuľke smerom nahor.
     
    70
    Trenčín dal gól!
    Tlak Trenčína bol už ale príliš veľký na to, aby ho futbalisti Dunajskej Stredy dokázali ustáť. Gólovo sa presadil aj ALIKO BALA.
     
    69
    Jančo teraz mal dostatok priestoru na to, aby Jangu našiel v ideálnej pozícii, napokon ale lopta smerovala len do priestoru, kde nik nestál.
     
    68
    Mohlo byť však vymaľované. Ak chcú domáci futbalisti pomýšľať na bodový zisk, na podobné situácie si rozhodne budú musieť dávať väčší pozor.
     
    67
    A toto bolo poriadne nebezpečné! Samuel Kalu teraz loptu parádne zaviezol do pokutového územia, kde to skúšal prízemnou strelou k bližšej žrdi. Tofiloski si ešte na loptu siahol a vytlačil ju do konštrukcie brány.
     
    66
    Erik Pačinda teraz šikovným oblúčikom vysunul skúseného Szarku, ktorý si padajúcu loptu v pohybe dokázal spracovať, avšak napokon to bolo zbytočné. Pískal sa totiž tesný ofsajd.
     
    65
    Do konca riadnej hracej doby ostáva približne 25 minút.
     
    64
    Striedajúci Vida si teraz loptu posunul na silnejšie pravačku a napokon sa sám rozhodol zakončiť, avšak jeho rana z netypickej pozície nepatrila k tým presným a skončila mimo priestoru troch žrdí.
     
    63
    Navyše sa teraz pre hostí črtala zaujímavá príležitosť na strelenie aj tretieho gólu, avšak v tomto prípade sa na ľavej strane musel pískať tesný ofsajd.
     
    62
    Hostia tak dokázali, že hoci by im to vyhovovalo, rozhodne nemajú záujem zápas nijakým spôsobom pribrzďovať. A to je len dobre.
     
    61
    Chovan teraz čakal na moment, kedy si jeho spoluhráč zaviaže šnúrky na kopačkách. Napokon nemuselo prísť ani k napomínaniu, celá situácia totiž trvala len niekoľko sekúnd.
     
    60
    Po hodine hre to strelou z ľavej strany ihriska skúšal Erik Pačinda, avšak táto rana bola včas zblokovaná obranou hostí. Gól z tejto situácie padnúť nemohol
     
    59
    Futbalistov FC DAC navyše teraz zastavil zbytočný útočný faul Ákosa Szarku, ktorý musel loptu odovzdať súperovi. Podobné situácie sledujeme dnes pomerne často.
     
    58
    Dunajská Streda sa usadila pred pokutovým územím svojho súpera, avšak pozorne rozostavené obranné rady Trenčína nedovoľujú domácim skórovať.
     
    57
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Róbert Polievka, prichádza Kristopher Vida.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Ákos Szarka (FC DAC Dunajská Streda).
     
    56
    Pačinda zahrával štandardnú situáciu, Chovan proti jeho centru nebezpečne vyštartoval. Avšak loptu vyboxoval len k domácim, ktorí ešte zakončili. Našťastie pre Trenčín bolo toto zakončenie poriadne nepresné.
     
    55
    Z druhého polčasu ubehlo už 10 minút, gól počas nich nepadol. Tento fakt vyhovuje neporovnateľne viac Trenčínu, ktorý stále vedie o dva góly a postupne mieri k trom bodom.
     
    54
    Lopta teraz dopadla do priestoru, kde stál Lawrence, avšak samotný Lawrence si napokon v pokutovom území nedokázal obhodiť Pačindu a o loptu tak prišiel.
     
    53
    Dnešné stretnutie sleduje 1612 divákov.
     
    52
    Štandardka aj pre FC DAC, tak hostia dnes Szarku absolútne nešetria. Našťastie sa to zaobišlo bez zranení na oboch stranách a Németh je tak jediným striedaným hráčom.
     
    51
    Janga bol v tejto chvíli zastavený nedovoleným spôsobom, Trenčania budú zahrávať štandardnú situáciu neďaleko stredového kruhu.
     
    50
    Bala sa snažil odcentrovať z ľavej strany, avšak veľmi pozorne pred ním zahral Tomáš Huk, niekdajší hráč FC VSS Košice, od ktorého sa lopta odrazila za postrannú čiaru.
     
    49
    Denis Jančo vyslal tentokrát dlhý center, ktorý preletel ponad hlavy Trenčanov a skončil až pri Szarkovi, ktorý skúsene odhlavičkoval.
     
    49
    Domáci loptu odvrátili opäť za bránkovú čiaru, celá situácia sa zopakuje.
     
    49
    Rohová kop pre Trenčín.
     
    48
    Trenčania sa s loptou dostali za stredový kruh, odkiaľ okamžite vyslali center na Kwina. Avšak táto prihrávka bola nepresná.
     
    47
    Platí to aj v týchto sekundách, kedy to hostia zahrali na istotu a loptu poslali až k bráne Chovana, ktorý im s rozohrávkou trochu pomohol.
     
    46
    Druhý polčas začal úvodným výkopom Trenčín, od ktorého možno očakávať, že sa v záverečnej časti zápasu bude sústrediť primárne na pozorné bránenie.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa prvý polčas zápasu medzi Dunajskou Stredou a Trenčínom, po 45 minútach hry môžu byť hostia neporovnateľne spokojnejší. Už po 3 minútach totiž hostia viedli pomerom 2:0, pričom tento výsledok stále platí.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:01.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Čaká sa už len na hvizd hlavného arbitra, s najväčšou pravdepodobnosťou sa do prestávky nič podstatné neudeje.
     
    45+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    45+1
    Domáci ešte zahrávali rohový kop, loptu si k rohovej zástavky postavil tradičný exekútor Erik Pačinda. Aj v tomto prípade sme videli krátky center k bližšej žrdi, aj v tomto prípade si s ním hostia poradili.
     
    45
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    45
    Tak napokon sme ešte videli vynútené striedanie Németha, s ktorým to bude zrejme o čosi horšie. Nuž, nám ostáva len veriť, že nešťastný moment nevyradí domáceho futbalistu na dlhší čad.
     
    44
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Zsolt Németh, prichádza János Szépe.
     
    44
    Zsolt Németh už v sprievode lekárskeho tímu odišiel za postrannú čiaru, kde bude pokračovať jeho ošetrenie. Ak sa aj Németh ešte do hry zapojí, v prvom polčase sa tak zrejme nestane.
     
    43
    Stále sledujeme ošetrovanie domáceho futbalistu, ktoré teraz poriadne ukrojilo z hracieho času.
     
    42
    Na trávniku teraz ostal ležať domáci Németh, ktorý bude musieť byť ošetrovaný. Toto zranenie bude mať zrejme niečo spoločné s ľavou nohou Németha, za ktorú sa teraz domáci hráč drží.
     
    41
    Hostia z Trenčína inkasujú v rámci jedného polčasu aj tretiu žltú kartu, nuž, na podobné situácie si budú musieť dávať hostia pozor, v opačnom prípade v plnom počte dohrávať nemusia.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Samuel Kalu (AS Trenčín).
     
    40
    Beží 40. minúta zápasu, zdá sa, že gólu sa už v prvom polčase nedočkáme.
     
    39
    Ákos Szarka sa dostal na hranici malého vápna k voľnej lopte a v záklone sa ešte rozhodol zakončiť, avšak táto rana bola veľmi, veľmi nepresná a atakovať mohla akurát tak svetelný stožiar.
     
    38
    Polievkov center bol včas odvrátený obranou Trenčína, lopta napokon do pokutového územia neprepadla.
     
    37
    Dunajská Streda sa s loptou presunula do protiútoku, avšak pred šestnástkou Trenčína si Szarka počínal len nedovoleným spôsobom.
     
    36
    Samuel Kalu si teraz individuálnou akciou získal srdcia priaznivcov Trenčína, avšak pri kontakte s obranou to Kalu riešil len ďalekonosnou strelou, ktorá Tofiloskemu problémy robiť rozhodne nemohla.
     
    35
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 10 minút.
     
    34
    Martin Šulek pomerne dlho krútil loptu vo svojich rukách, Trenčín sa s rozohrávkou skutočne neponáhľa. Napokon, hosťom bude vyhovovať, ak sa im do šatne podarí odísť bez inkasovaného gólu.
     
    33
    Domáci sa teraz postupnými prihrávkami dostali do zakončenia, Kwin ešte prihrával lepšie postavenému spoluhráčovi, ktorý krížnou strelou k vzdialenejšej žrdi priestor brány nezasiahol.
     
    33
    Pačinda v tejto chvíli vybojoval roh pre FC DAC.
     
    32
    Toto rozhodnutie poriadne rozhorčilo priaznivcov Dunajskej Stredy, ktorí teraz museli byť upozornení aj miestnym hlásateľom. Snáď sa už podobným prejavom budú vyvarovať.
     
    31
    Zbytočne sa teraz domáci tešili z vyrovnávajúceho gólu, ktorý sa podarilo streliť Michalíkovi, tento padol len z ofsajdovej pozície. Trenčín tak stále vedie o dva góly.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Aldo Baéz (AS Trenčín).
     
    30
    Prvá tretina zápasu je už minulosťou, neporovnateľne spokojnejší s ňou môžu byť hosťujúci Trenčania, ktorí už po 3 minútach viedli 2:0. Tento fakt pritom platí aj teraz.
     
    29
    Trenčín v protiútoku neuspel, Janga musel loptu vhodiť do hry spoza postrannej čiary.
     
    28
    Pačinda teraz z pravej strany vyslal nízky center, ktorý dopadol k bližšej žrdi, avšak tam si dala defenzíva Trenčína pozor a loptu včas poslala hlavou do bezpečnej zóny.
     
    28
    Žltú kartu dostáva Noe Achille Amban Kwin (FC DAC Dunajská Streda).
     
    27
    Na Szárku teraz smerovala dlhá prihrávka, da Silva musel loptu odvrátiť aspoň na rohový kop.
     
    26
    V strede poľa sme videli pomerne veľa nepresností, či už na strane Dunajskej Stredy, alebo Trenčína. Spoza postrannej čiary vhodí loptu späť do hry domáci Polievka.
     
    25
    Do konca prvého polčasu ostáva približne ešte 25 minút, stále pritom platí stav z 3. minúty. Trenčania tak vedú pomerom 2:0 a sú na najlepšej ceste za bodovým zápisom.
     
    24
    Hostia to ale zahrali najhorším možným spôsobom, Baéz slabučkou prihrávkou po zemi loptu len odovzdal súperovi.
     
    24
    Rohový kop v prospech Trenčína.
     
    23
    Sledovali sme viacero prerušení v hre, tie prišli po drobných fauloch v strede poľa. Takéto zákroky sa kartovo trestať nemuseli, pokračujeme v hre 11 proti 11.
     
    22
    Zápas v tejto chvíli mierne stratil na tempe. Dunajská Streda sa snaží dobehnúť tie zameškané minúty z úvodu stretnutia, avšak proti pozornej defenzíve Trenčína to má len veľmi ťažké.
     
    21
    Šabala si teraz dokázal zaujímavým spôsobom loptu sklepnúť na ľavačku, ktorou následne spoza hranice vápna vypálil, nanešťastie pre domácich ale táto lopta smerovala len priamo na Chovana.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Rafael Vieira (AS Trenčín).
     
    20
    Zo zápasu ubehlo už 20 minút.
     
    19
    Center smeroval tesne k hranici bránkovej čiary, avšak tam si dali hostia dostatočný pozor a strelenie kontaktného gólu nepripustili.
     
    18
    Rohový kop v prospech FC DAC.
     
    17
    Polievka si pýtal loptu, nedostal ju. Naopak, prihrávka smerovala na Szarku, ktorý to skúsil krížnou strelou po zemi, avšak lopta priestor troch žrdi nezasiahla. Ťažko povedať, ako by to skončilo, ak by prihrávka smerovala na úplne voľného Polievku.
     
    16
    Trenčín zahrával ešte priamy voľný kop, tentokrát to hostia skúsili akousi strieľanou prihrávkou, avšak tá letela vysoko nad Tofiloskeho bránou. Napriek tomu ale celú situáciu skúsený gólman z Macedónska pozorne sledoval.
     
    15
    Bala teraz loptu parádnym spôsobom zaviezol cez polovicu ihriska až pred pokutové územie súpera, kde sa ešte prízemnou prihrávkou snažil vysunúť svojich spoluhráčov, nanešťastie pre Trenčín ale v dráhe lopty nestál nik.
     
    14
    Smerom dopredu to skúšala aj Dunajská Streda. Tá tentokrát zvolila dlhý center od stredového kruhu, avšak lopta dopadla len priamo na hlavy hostí.
     
    13
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku, kde sa Trenčín s loptou presunul na svoju útočnú polovicu, avšak tam do Lawrence nevyriešil úplne ideálne a svoju kolmicu poslal len za postrannú čiaru.
     
    12
    Domáci fanúšikovia si ešte pýtali pokutový kop, avšak ten sa pískať v žiadnom prípade nemohol. Chovan stál totiž od Szarkovej nohy príliš ďaleko na to, aby bol schopný ju zasiahnuť.
     
    11
    Szarka sa teraz vydal na útočný výpad, najskôr sa zbavil dvojice obrancov, aby následne si v šprintérskom súboji s Chovanom loptu odkopol príliš ďaleko. Szarka navyše stratil stabilitu a všetko to bolo bez strely.
     
    11
    Bala si teraz nedal pozor na napádajúceho Németha, ktorý mu loptu odkopol priamo z kopačky, našťastie pre Trenčín ale priestor pred šestnástkou ešte istila pozorná defenzíva AS.
     
    10
    Zo zápasu ubehlo 10 minút, Trenčín bol za tento čas jednoznačne aktívnejším tímom. Domáci celok sa s loptou nedokáže dostať ani len za stredový kruh, čo je problém.
     
    9
    Center od rohovej zástavky bol ale príliš nízky na to, aby prepadol na vzdialenejšiu žrď, kde sa hostia sústreďovali. Loptu tak do svojej moci získal poľahky Tofiloski.
     
    8
    Rohový kop pre Trenčín.
     
    7
    Zápas nemá absolútne žiadne tempo a nebyť dvoch exportných gólov, diváci na štadióne v Senci by už zrejme pískali. My budeme zvedaví predovšetkým na to, ako na neľahký fakt rýchlo inkasovaných gólov zareaguje FC DAC.
     
    6
    Šabala sa teraz snažil svojím pohybom zneistiť Chovana v bráne Trenčína, avšak to sa mu nepodarilo. Gólman hostí loptu bude odkopávať od vlastnej svätyne.
     
    5
    V zápase môžeme opäť pokračovať.
     
    3
    Trenčín dal gól!
    Vážení športoví priatelia, úvod Trenčína azda ani nepotrebuje komentár. Kalu si teraz vytiahol Tofiloskeho z brány a popri jeho tele zakončil, gól napokon pripísaný RANGELOVI JANGOVI.
     
    2
    Nuž, tak takýto úvod nečakal azda nik. Na tabuli aktuálne svieti druhá minúta, pri lopte je opäť Dunajská Streda. Uvidíme, čo žlto-modrí vymyslia.
     
    1
    Trenčín dal gól!
    Neskutočné! Hráči FC DAC sa stiahli na vlastnú polovicu, kde ale pristúpili k bráneniu absolútne nezodpovedne. To využil JAMES ALEXANDER LAWRENCE, ktorý exportným gólom nedal Tofiloskemu šancu na zákrok. .
     
    1
    Zápas v Senci sa začal, o úvodný výkop sa postarali futbalisti Dunajskej Stredy, ktorá je vnímaná ako domáci celok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Tofiloski – Huk, Michalík (C), Kwin Kwin, Pačinda – Polievka, Nagy, Brašeň, Szarka – Šabala, Németh.
    Náhradníci: Milošovič – Szépe, Almási, Ljubicić, K. Vida, Sandal, Pambou.

    AS Trenčín: Chovan – Ket, Šulek, Bala, Lawrence – Janga, Holúbek (C), Kalu, Baéz – Jančo, Vieira.
    Náhradníci: Šemrinec – Diks, Mikeš, Kleščík, Halgoš, Johnson, Čong.

    Rozhodca: Vnuk – Slyško, Benko – Kružliak.
     
    Vážení priaznivci futbalu, vítam vás pri priamom prenose z 5. kola najvyššej futbalovej súťaže Slovenska, Fortuna ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú FC DAC Dunajská Streda a AS Trenčín.

    FC DAC Dunajská Streda úvod sezóny absolútne nezvláda. Dunajskostredčania majú na svojom konte už 4 odohrané zápasy, avšak doposiaľ sa z výhry netešili. Aj preto patrí FC DAC len 11. priečka tabuľky, keď v postavení horšie je na tom už len nováčik z Prešova. Na konte žlto-modrých pritom svieti jediný bod za remízu a nepriaznivé skóre 5:8. Ak sa chce Dunajská Streda odo dna odlepiť, v zápase s Trenčínom musí podať dobrý výkon a bodovať.

    Posledné 3 zápasy Dunajskej Stredy:

    FC Spartak Trnava – FC DAC Dunajská Streda 2:1
    FC DAC Dunajská Streda – Spartak Myjava 0:1
    ŠK Slovan Bratislava – FC DAC Dunajská Streda 3:2

    AS Trenčín nemôže byť s úvodom sezóny absolútne spokojný. Úradujúci majster, ako aj súčasný držiteľ Slovnaft cupu, sa síce v ostatných týždňoch sústredil na Ligu majstrov , respektíve Európsku ligu UEFA, avšak domácu súťaž absolútne podcenil. Aj preto patrí Trenčanom len priebežná 10. priečka tabuľky, po jedinej výhre si AS na svoje konto pripísal 3 body. Skóre Trenčína činí pomer 4:6.

    Posledné 3 zápasy Trenčína:

    AS Trenčín – FK Senica 3:0
    FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín 3:0
    AS Trenčín – ŽP Šport Podbrezová 0:1
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 82. Szarka, 84. Szarka (pen.) – 1. Lawrence, 3. Janga, 70. Bala

    Karty:   28. Kwin Kwin (DUN), 57. Szarka (DUN), 90+5. Šabala (DUN) – 20. Vieira (TRE), 30. Baéz (TRE), 40. Kalu (TRE), 90. Ket (TRE)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Huk, Michalík (C), Kwin Kwin, Pačinda – Polievka (57. K. Vida), Nagy, Brašeň (79. Pambou), Szarka – Šabala, Németh (44. Szépe).
    Náhradníci: Milošovič – Szépe, Almási, Ljubicić, K. Vida, Sandal, Pambou.

    AS Trenčín: Chovan – Ket, Šulek, Bala (71. Johnson), Lawrence – Janga, Holúbek (C), Kalu (80. Mikeš), Baéz – Jančo (85. Kleščík), Vieira.
    Náhradníci: Šemrinec – Diks, Mikeš, Kleščík, Halgoš, Johnson, Čong.

    Rozhodčí: Vnuk – Slyško, Benko – Kružliak
    bahis siteleri