Plzeň – Příbram 5:2 (kon.) | Teplice – Brno 0:1 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
Třinec – Jablonec 0:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:0 (0:0)
FK Jablonec
Neděle 14.08.2016, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek neděle a někdy příště se těším, na počtenou! (15:54:05)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Ve čtvrtém kole se Třinečtí už potřetí v sezoně utkají s pražským soupeřem, a sice v neděli 21. srpna ve 14:00 na půdě Bohemians 1905. Jablonec bude v pondělí 22. srpna od 14:00 hostit doma pražskou Spartu.
     
    Utkání končí bezbrankovou remízou, Jablonec poprvé v sezoně ztratil dva body, Třinečtí získali vůbec svůj první bod. Do druhého poločasu nastoupili se dvěma změnami a právě střídající Pleva měl hned na kopačce obrovskou šanci. Repáň ale jeho střelu vyrazil. Slezané nevyužili ani svou další příležitost, to když střílel Králíček těsně nad horní tyč.

    Závěr utkání patřil Jablonci. Pleštil nejdříve obešel dva obránce, ale nechal vyniknout brankáře Bocka. V největší šanci Severočechů potom šest minut před koncem střílel do tyčky Schön. Třinečtí junioři přežili ještě několik skrumáží před Bockem a dokráčeli k zisku bodu.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Melecký prošel přes Štěpánka, pak ale jeho přihrávku ze šestnáctky odklidil Tichý. Na druhé straně bojuje jablonecký Schön proti přesile.
     
    90
    Žyla nedokázal v souboji se Schönem vybojovat rohový kop a utkání už se chýlí ke konci. Rozhodčí Machálek nastavuje také ve druhé půli jednu minutu.
     
    89
    Soukup pronikl po levé straně přes Plevu až do pokutového území, jenže pak přihrál přesně na nohu bránícího Pustky. Třinec míří do brejku.
     
    88
    Pleva skluzem přibrzdil Schöna, ale nezastavil ho úplně. Skákavý centr zvládl odvrátit Pustka a o míč bojuje s hostující obranou Lasota.
     
    87
    Dnešní utkání sleduje v Třinci 66 diváků. Ti naposled viděli Schöna, kterak si z ofsajdu nabíhá na Jelínkův pas. Tři minuty před koncem vykopává Bocek.
     
    86
    Pustka ztratil balon mezi šestnáctkou a půlícím kruhem a musel se spolehnout na Bocka, že vytěsní Jelínkovu dalekonosnou střelu. Tak se skutečně stalo a dorážka Vencbauera už zamířila nad bránu.
     
    85
    Lanc prošel na střed hřiště a přihrál Lasotovi. Ten šikovně prostrčil na Latochu, jenž už byl sám před brankou, avšak kvůli ofsajdu nemohl zakončovat.
     
    84
    Šest minut před koncem mohl Schön výrazně přiblížit Jablonec ke třem bodům! Našel si odražený míč, octl se za zády třinecké obrany, ale nastřelil pouze pravou tyčku!
     
    83
    Čtvrté střídání v třineckém týmu. Václav Bujok má pro dnešek odpracováno, v závěrečných minutách se představí Radovan Melecký.
     
    82
    Schönův roh mířil na zadní tyč, kam si nabíhal Jelínek. Ještě před ním ale přizvedl balon hlavou Latocha. O něco později vystřelil Hlůže, a to znovu hodně nepřesně. Podruhé v krátkém časovém sledu přestřelil Hlůže přilehlou sociální budovu třineckého klubu.
     
    81
    Schön obešel Lance s Bujokem a vypálil. Bocek vyrazil štiplavou střelu k Vencbauerovi, jehož centr odhlavičkoval Avdić pouze na rohový kop.
     
    80
    Jelínkův nákop skončil na hlavě Bujoka, kterému se pak rozehrávka vůbec nepovedla. Lanc potom zablokoval střelu Jelínka, Hlůže pálil vysoko nad bránu.
     
    79
    Severočeši zůstali nastěhovaní před brankou a Hlůže měl na kopačce další dobrou možnost. Udělil však balonu až příliš mnoho razance.

    Ondřej Zoubek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   76. Tichý (JAB)


    FK Třinec: Bocek – Bujok (83. Melecký), Lanc (C), Avdić, Pilch (62. Puczok) – Latocha, Pustka, Tobiáš (46. Králíček), Žyla – Lasota, Dedič (46. Pleva).
    Trenér: Lubomír Adler.

    Náhradníci: Kubik – Reintam, Králíček, Pieter, Puczok, Pleva, Melecký.

    FK Jablonec: Repáň – Štěpánek, Tichý (C), Šedý, Soukup – Díl (77. Jelínek), Kubista (20. Hlůže), Palatický (74. Schön), Žemba – Vitkovič (67. Pleštil), Vencbauer. Trenér: Pavel Drsek.
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Jelínek, Pleštil, Schön, Petržilka.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

    Diváci: 66
    ocianews.com