Vladivostok – Viťaz 5:4 (kon.) | Novokuzněck – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.)
Omsk – Barys 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 2:7 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:1 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 4:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:4 (3:1, 1:0, 1:3)
HC Viťaz Moskevská oblast
Sobota 27.08.2016, 11:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (14:06:56)
     
    Střely na branku: 34 – 34
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (CEC) – 0+2, 4 střely, čas na ledě 23:05
    Roman Horák (CEC) 0+1, 1 střela, čas na ledě 15:14
     
    Je dobojováno! Admiral Vladivostok nakonec uhájil vedení a poráží HC Viťaz 5:4! Hosté přitom vstoupili do zápasu lépe a po jedenácti minutách se zásahem Makejeva dostali do vedení! Vladivostok ale našel rychlou odpověď a dvěma slepenými brankami Ivanova a Kuzněcova otočil vývoj zápasu. Ještě před přestávkou domácí navýšili vedení na 3:1! Přesilovou hru totiž zužitkoval Lugin! Ve druhé třetině se hrálo o něco volněji. Jediný zásah prostřední periody zaznamenal Tkačjov! Do třetí třetiny ale vstoupil Viťaz jako rychlá voda a Kopejkin s Afinogenovem dostali Viťaz zpět do zápasu. Hosté poté byli aktivnější, ale Sajustov vrátil Vladivostoku dvoubrankové vedení! Minutu před koncem už pouze snížil Kopejkin!
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Hosté power-play nevyužili! Do konce utkání zbývají tři sekundy a trenér Viťazu si bere oddechový čas! Hosté mají čas na jedno zakončení!
     
    59:11
    Harri Säteri zůstává na střídačce! Hosté mají necelou minutu hry na vyrovnání!
    58:52 Alexej KOPEJKIN - 5:4
     
    58:52
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Hosté rychle využívají přesilovou hru! Aaltonen s Jeřábkem si vyměnili kotouč a český obránce našel ALEXEJE KOPEJKINA, který vrátil Viťaz do hry! Asistence: Jakub Jeřábek, Miro Aaltonen.
     
    58:38
    Hosté zkoušejí štěstí v šesti! Brankář Harri Säteri zůstává na střídačce!
     
    58:38
    Hosté si ještě zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za vysokou hůl si odsedí Andrej Koněv!
     
    57:06
    Hosté stále bojují, ale obrana Vladivostoku pracuje opravdu na výbornou. Navíc se hraje dlouhou dobu bez přerušení. Hostům rychle utíká čas.
     
    56:02
    Hosté se znovu prodrali do útoku, jenže domácí brankář Nikita Serebrjakov při rozkleku vyhodil branku z jejího postavení. Vhazovat se bude před brankou Admiralu.
     
    55:28
    Vladimir Tkačjov našel Kuzněcova, jež se sice obtočil kolem zaskočeného obránce, ale kvůli nedostatku sil už nedokázal vypálit.
    54:29 Dmitrij SAJUSTOV - 5:3
     
    54:29
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Velká rána pro hostující celek! Vladivostok totiž přidává pátou branku! O otupení narůstajícího tlaku hostů se postaral DMITRIJ SAJUSTOV! Nutno uznat, že to byl nádherný gól! Asistence: Robert Sabolič.
     
    54:12
    Oba hráči si tedy odpykají pětiminutové tresty. Viťaz mezitím pokračuje v dobývání domácí svatyně. Obrana Vladivostoku zatím odolává.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexej Semjonov – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Samvel Mnacjan – 5 min., bitka).
     
    53:12
    Bitka! Alexej Semjonov se pustil do Samvela Mnacjana! Uvidíme, jaké tresty hlavní rozhodčí oběma rváčům udělí!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. Ivanov (Glazkov), 12. Kuzněcov (Sigarjov, Tkačjov), 20. Lugin (Blum, Tkačjov), 23. Tkačjov (Blum), 55. Sajustov (Sabolič) – 11. Makejev (Jeřábek), 41. Kopejkin (Aaltonen), 46. Afinogenov (Makejev, Horák), 59. Kopejkin (Jeřábek, Aaltonen)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Bobkov) – Blum, Gavrilenko, Koněv, Glazkov, Mnacjan, Skutar – Sigarjov, Tkačjov, Kuzněcov – Gorškov, Kazakov, Sajustov – Lugin, Makarenko, Sabolič – A. Jakovlev, Barbašev, Alexandrov – Ivanov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Katičev, Jeřábek, Golovkov, Semjonov, Gimajev, Davidov – Afinogenov, Horák, Makejev – Kopejkin, Kempe, Aaltonen – Šitikov, Soloduchin, Drugov – Stěpanov, Kokšarov, Vyglazov.

    Rozhodčí: Komarov, Levrentějev – Michel, Střelcov

    Diváci: 5019
    thejrc.org