Hertha – Freiburg 2:1 (kon.) | Hoffenheim – RB Lipsko 2:2 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:2 (0:0)
RB Lipsko
Neděle 28.08.2016, 17:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Marcel SABITZER - 2:2
     
    90
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Benno Schmitz dostal na pravém křídle přihrávku do běhu a nádherným diagonálním centrem našel na vzdálenější levé tyči nabíhajícího MARCELA SABITZERA, který míč ve skluzu levou nohou usměrnil do prázdné brány a vyrovnal na 2:2. Asistence: Benno Schmitz.
     
    86
    Střídání v týmu RasenBallsport Lipsko: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Massimo Bruno.
    83. Mark UTH - 2:1
     
    83
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Kapitán Hoffenheimu Sebastian Rudy se zmocnil po nepřesné přihrávce Lipska míče a středem hřiště si to namířil směrem k bráně, kde míč přenechal krásnou kolmou přihrávkou MARKOVI UTHOVI. Ten následně levačkou z levé strany šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která se od ruky Pétera Gulácsiho odrazila k levé tyči. Asistence: Sebastian Rudy.
     
    82
    Střídání v týmu RasenBallsport Lipsko: ze hřiště odchází Yussuf Poulsen, přichází Davie Selke.
     
    79
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Andrej Kramarić, přichází Marco Terrazzino.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Diego Demme (RasenBallsport Lipsko).
     
    74
    Žlutou kartu dostává Stefan Ilsanker (RasenBallsport Lipsko).
     
    73
    Lipsko rozehrálo rohový kop a Lukas Rupp mohl vstřelit po odrazu míče od jednoho z obránců Hoffenheimu na přední tyči gól, jenže Oliver Baumann předvedl neuvěřitelný zákrok, když levou nohou míč vyrazil mimo!
     
    67
    Fabian Schär schytal ve středu hrací plochy tvrdé nakopnutí od jednoho z hostujících hráčů, který se před ním snažil míč razantně odkopnout, a zůstává ležet na hrací ploše.
     
    65
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Lukas Rupp, přichází Nadiem Amiri.
     
    63
    Střídání v týmu RasenBallsport Lipsko: ze hřiště odchází Marvin Compper, přichází Emil Forsberg.
    58. Dominik KAISER - 1:1
     
    58
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Diego Demme skvěle odcentroval z pravého křídla a na přední tyči našel nabíhajícího DOMINIKA KAISERA, který nádhernou patičkou ze vzduchu míč usměrnil pod nohy padajícího Olivera Baumanna. Asistence: Diego Demme.
    55. Lukas RUPP - 1:0
     
    55
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Kapitán Sebastian Rudy rozehrál na levé straně hřiště rohový kop a na hranici šestnáctky se dostal k odvrácenému míči LUKAS RUPP, který ho parádní střelou napálil těsně nad zemí k pravé tyči a před brankářem Péterem Gulácsim ho ještě jemně tečoval jeden z jeho spoluhráčů.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Marvin Compper (RasenBallsport Lipsko).
     
    51
    Žlutou kartu dostává Fabian Schär (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    46
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kevin Vogt, přichází Pirmin Schwegler.
     
    43
    Dominik Kaiser je dnes hodně aktivní a zpoza šestnáctky pravačkou napřáhl ke krásné technické střele, která sice mířila přesně do pravého horního rohu brány, jenže postrádala razanci a brankář Oliver Baumann ji s mírnými problémy zneškodnil.
    42. Nová posila Lipska ze Stuttgartu se ukázala v plné kráse.
     
    42
    Timo Werner se jako Pendolino prohnal na pravé straně šestnáctky kolem svého protihráče a z ostrého úhlu přízemní střelou mířil ke vzdálenější levé tyči, Oliver Baumann ale vytáhl fantastický zákrok a nataženou pravou rukou vleže míč vyrazil na rohový kop!
     
    34
    Kapitán Dominik Kaiser se dostal na pravé straně pokutového území po obrovské chybě domácí obrany ke střele šajtlí, jeho následný přízemní pokus se ale stočil vedle vzdálenější levé tyče!
    30. Velmi nebezpečná hlavička hostujícího Yussufa Poulsena.
     
    30
    Yussuf Poulsen si na levé straně šestnáctky naběhl na diagonální centr svého spoluhráče a přesnou hlavičkou ve výskoku mířil k levé tyči, jenže brankář Oliver Baumann vytáhl úžasný tygří skok a jeho pokus vytáhl na rohový kop!
     
    24
    Hned dva fotbalisté Hoffenheimu při předchozí zablokované střele Yussufa Poulsena zahráli v pokutovém území rukou, jenže penalta se k nelibosti hráčů Lipska nepískala.
     
    22
    Žlutou kartu dostává Kevin Vogt (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    20
    Žlutou kartu dostává Willi Orban (RasenBallsport Lipsko).
     
    12
    Lukas Rupp na levém křídle kolmou přihrávkou našel rozeběhnutého Benna Schmitze, který se sice ocitl na brankové čáře ze střeleckého úhlu, nádhernou zpětnou přihrávkou ovšem našel Dominika Kaisera, který se snažil z první zamířit k levé tyči, trefil ovšem pouze hruď fantastického Olivera Baumanna!
     
    6
    Timo Werner, nová posila Lipska ze Stuttgartu, se málem uvedl po necelých šesti minutách gólem, jeho střela zpoza šestnáctky ale zamířila těsně nad.
     
    4
    Rohový kop Hoffenheimu nic nepřinesl a na opačné straně se dostalo do šance Lipsko. Oliver Baumann si nejprve musel poradit z tvrdou střelou jednoho z hostujících hráčů z levé strany šestnáctky, kterou úspěšně vyrazil, a následná dorážka z hranice pokutového území zamířila těsně nad pravý horní roh brány!
     
    3
    Vzápětí pálil z hranice šestnáctky velice nebezpečně Sebastian Rudy, který pravačkou mířil přesně do pravého horního rohu brány, jenže Péter Gulácsi vytáhl fantastický reflexivní zákrok a jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    2
    Hoffenheim vstoupil do utkání pořádně zostra a na pravé straně šestnáctky se Sandro Wagner pokoušel udělat brankářovi Péterovi Guláscimu kličku, jenže brankář Lipska se mu skvěle vrhl pod nohy a míč mu nataženou rukou vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky: 55. Rupp, 83. Uth (Rudy) – 58. Kaiser (Demme), 90. Sabitzer (Schmitz)

    Karty:   22. Vogt (HOF), 51. Schär (HOF) – 20. Orban (RBL), 54. Compper (RBL), 74. Ilsanker (RBL), 79. Demme (RBL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 11:23. Střely mimo: 5:9. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:15.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Süle, Schär, Ochs – Rudy (C), Vogt (46. Schwegler), Rupp (65. Amiri) – Uth, Wagner, Kramarić (79. Terrazzino).
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Schwegler, Demirbay, Zuber, Amiri, Terrazzino.

    RB Lipsko: Gulácsi – Schmitz, Orban, Compper (63. Forsberg), Halstenberg – Ilsanker, Demme – Kaiser (C), Sabitzer – Werner (86. Bruno), Y. Poulsen (82. Selke).
    Náhradníci: Müller – Nukan, R. Khedira, Bruno, Kalmár, Forsberg, Selke.

    Rozhodčí: Tobias Stieler. Asistenti: Sascha Thielert, Matthias Jöllenbeck
    bahis siteleri