IFK Helsinky – Zug 1:4 (kon.) | TPS – Liberec 3:1 (kon.) | Davos – Djurgården 3:1 (kon.)
Linköping – JYP 4:3 (kon.)
konec
Linköpings HC
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
JYP Jyväskylä
Pátek 02.09.2016, 20:00 • Saab Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina K
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 ROOBA - 4:3
     
    59:32
    JYP právě vstřelilo branku!
    Pozor, ještě není konec! ROBERT ROOBA ukázal, že se jeho tým ještě nevzdává! Poté, co obdržel kotouč na levé straně, se dokázal pomocí stahovačky dostat přes domácího obránce až do střelecké pozice a zakončit do horních pater Högbergovy branky! Asistence: Juha Uotila, Urho Vaakanainen.
    59:14 PERSSON - 4:2
     
    59:14
    Linköping právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se hráči Jyväskyly dokázali držet v útočném pásmu, museli se potýkat s vynikajícím napadáním domácích hráčů. To mělo za důsledek vypíchnutí puku, o které se postaral Eddie Larsson a dokázal posunout puk na NIKLASE PERSSONA, který se dokázal dostat do úniku a zakončit do prázdné branky pro něj nebyl problém! Zřejmě je rozhodnuto! Asistence: Eddie Larsson.
    41:56 SYLVEGÅRD - 3:2
     
    41:56
    Linköping právě vstřelil branku!
    EMIL SYLVEGÅRD stál před Tuokkolou úplně osamocen a to moc dobře viděl přihrávající Jørgen Karterud, který mu poslal z rohu kluziště puk přímo na hůl. Sylvegård se následně dokázal obtočit kolem vlastní osy a bekhendovou střelou po ledě překonat Tuokkolu! Asistence: Jørgen Karterud.
    21:37 SUOMELA - 2:2
     
    21:37
    JYP právě vstřelilo branku!
    Po hrubici obránce Linköpingu přichází vyrovnání! Puk se díky nepřesné rozehrávce domácích dostal až k ANTTIMU SUOMELOVI a ten vymetl levý horní roh Högbergovy branky! Bez asistence.
    16:53 KALTEVA - 2:1
     
    16:53
    JYP právě vstřelilo branku!
    Za nynější aktivitu jsou finští hokejisté odměnění! Henri Kanninen dokázal nahrát puk do mezikruží, kde si pro něj sjel MIKKO KALTEVA a ten dokázal kotouč zvednout až nad rameno brankáře Högberga! Asistence: Henri Kanninen.
    14:52 LITTLE - 2:0
     
    14:52
    Linköping právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná přesilovková akce, na jejímž konci stál kdo jiný, než BROC LITTLE! Ten dostal nádhernou křižnou přihrávku od Niclase Bergforse na pravé křídlo a dokázal puk usměrnit do branky – 2:0! Asistence: Niclas Bergfors, Kristina Näkyvä.
    07:40 LITTLE - 1:0
     
    07:40
    Linköping právě vstřelil branku!
    Po závaru před brankou Linköpingu se k puku dostal Niklas Persson, který posunul puk na BROCA LITTLEA. Ten pláchl hostující obraně a střelou k levé tyči nedal brankáři Tuokkolovi šanci – 1:0! Asistence: Niklas Persson, Kristian Näkyvä.

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 8. Little (Persson, Näkyvä), 15. Little (Bergfors, Näkyvä), 42. Sylvegård (Karterud), 60. Persson (Larsson) – 17. Kalteva (Kanninen), 22. Suomela, 60. Rooba (Uotila, Vaakanainen)


    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Björkman, Näkyvä, Forsling, Larsson, Lundgren, Hansson, Karlsson – Törnqvist, Persson (C), Little – Karlsson (A), Gallo, Bergfors – Sylvegård, Fogström, Karterud – Gordon (A), Westerlund, Rodensjö. Trenér: Dan Tangnes.
    JYP Jyväskylä: Tuokkola (Vehviläinen) – Vainio, Vaakanainen, Pulli, Uotila, Kalteva (A), Niku, Yonkman – Hytönen (C), Tavi, Louhivaara (A) – Löfman, Salmio, Saari – Nätinen, Tuppurainen, Suomela – Pihlman, Kolehmainen, Kanninen – Rooba. Trenér: Marko Virtanen.

    Rozhodčí: Pehr Claesson (SUI), Daniel Stricker – Orjan Ahlen, Jimmy Dahmen (všichni SWE)
    bahis siteleri