Kuopio – Vienna Capitals 3:1 (kon.) | Esbjerg – IFK Helsinky 5:4 (po pr.) | Lørenskog – TPS 0:6 (kon.)
Växjö – Junosť Minsk 4:0 (kon.) | HV71 – Salzburg 1:2 (kon.) | Mnichov – Znojmo 7:0 (kon.)
Frölunda – Wolfsburg 2:3 (kon.)
po prodl.
Esbjerg Energy
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
IFK Helsinky
Pátek 09.09.2016, 19:00 • Granly Hockey Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:33 Brock NIXON - 5:4
     
    60:33
    Tým Esbjerg Energy právě vstřelil branku!
    Domácí vítězí a hodně se tak přiblížili postupu ze skupiny! Opět využili dvojnásobnou početní převahu, když po ráně Phillipa Bruggissera dorazil kotouč za záda bezmocného Lankinena BROCK NIXON. Asistence: Phillip Bruggisser a Kodie Curran.
    59:51 Tyler FIDDLER - 4:4
     
    59:51
    Tým Esbjerg Energy právě vstřelil branku!
    Domácí zřejmě vyrovnali, ale vše ještě musí potvrdit video!

    Ano. Gól platí! Domácí 9 sekund před koncem vyrovnávají! Ve hře 6 na 3 si vytvořili obrovský tlak a kotouč do branky doslova dotlačili! Po obrovském závaru puk vyškrábl TYLER FIDDLER, který ho pod tělem ležícího obránce poslal za brankovou čáru. Asistence: Ryan Martindale.
    46:21 Miro SAARELAINEN - 3:4
     
    46:21
    Helsinky právě vstřelily branku!
    Hosté vedou! Skvěle to udělal obránce Teppo, který zavezl po pravém křídle puk dopředu a bekhendovou nahrávkou nalezl hůl MIRA SAARELAINENA, který zblízka překonal Seldrupa. Asistence: Miihkali Teppo a Joonas Rask.
    41:25 Sune HJULMAND - 3:3
     
    41:25
    Tým Esbjerg Energy právě vstřelil branku!
    Domácí to sehráli krásně! Brock Nixon předložil kotouč SUNEMU HJULMANDOVI před úplně prázdnou branku a ten nemohl nedat. Hosté jsou potrestáni za svou nedisciplinovanost. Asistence: Brock Nixon a Soeren Nielsen.
    39:20 Teemu ERONEN - 2:3
     
    39:20
    Helsinky právě vstřelily branku!
    Hosté se 40 sekund před koncem třetiny opět ujímají vedení! TEEMU ERONEN vystřelil z osy kluziště a kotouč skončil za zády bezmocného Seldrupa, který nic neviděl přes clonícího Raska – 2:3. Využitá přesilovka. Asistence: Arttu Luttinen.
    29:42 Ryan MARTINDALE - 2:2
     
    29:42
    Tým Esbjerg Energy právě vstřelil branku!
    Domácí se trefují těsně před naskočením čtvrtého hráče soupeře na led! Bruggisser posunul kotouč na Nixova, jehož ránu z vrcholu levého kruhu vyrazil Lankinen před sebe. Dorážející Knight sice nedostal puk do branky, ale posunul ho alespoň k RYANOVI MARTINDALOVI, jenž ho pohodlně dostal do odkryté klece. Asistence: Jared Knight a Brock Nixon.
    15:03 Lennart PETRELL - 1:2
     
    15:03
    Helsinky právě vstřelily branku!
    Ve hře 5 na 5 se už hosté trefují a otáčejí tak skóre! LENNART PETRELL si vyměnil puk s Coreyem Elkinsem a vybruslil si až na pravý kruh, odkud krásnou střelou zápěstím nad lapačku překonal Seldrupa. Asistence: Corey Elkins.
    11:45 Juuso PUUSTINEN - 1:1
     
    11:45
    Helsinky právě vstřelily branku!
    Hosté početní výhodu využívají a srovnávají stav! Od modré vypálil Tommi Taimi a letící kotouč ještě tečoval za záda Seldrupa JUUSO PUUSTINEN – 1:1. Asistence: Tommi Taimi a Miro Heiskanen.
    08:44 David LIDSTRÖM - 1:0
     
    08:44
    Tým Esbjerg Energy právě vstřelil branku!
    Domácím se vyplatil aktivní forčeking! Jeden z hráčů IFK totiž pod tlakem odehrál kotouč jen k DAVIDU LIDSTRÖMOVI, který ho z vrcholu pravého kruhu napálil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Esben Nielsen.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Lidström (Nielsen), 30. Martindale (Knight, Nixon), 42. Hjulmand (Nixon, S. Nielsen), 60. Fiddler (Martindale), 61. Nixon (Bruggisser, Curran) – 12. Puustinen (Taimi, Heiskanen), 16. Petrell (Elkins), 40. Eronen (Luttinen), 47. Saarelainen (Teppo, Rask)


    Esbjerg Energy: Seldrup (Soegaard) – Curran (A), Bruggisser, Christensen (A), Lidström, Krogsgaard, Vinther, Koch – Nixon (C), Andersen, Martindale – Knight, S. Nielsen, Fiddler – Hjulmand, E. Nielsen, Hardason – Bang, Jepsen, Clausen. Trenér: Mark Pederson
    IFK Helsinky: Lankinen (Bäckström) – Grillfors (A), Taimi, Eronen, Teppo, Finley, Heiskanen, Salmela – Hintz, Aaltonen, Puustinen – Saarelainen, Leino, Rask – Partanen, Luttinen (C), Elkins – Petrell (A), Mieho, Asten – Nykopp. Trenér: Antti Törmänen

    Rozhodčí: Grumsen (DEN), Zrnić (SLO) – Jensen, Haurum (DEN)
    bahis siteleri