Chomutov – Slavia 5:3 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 6:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Vítkovice – Zlín 2:3 (po pr.) | Jihlava – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Třinec – Olomouc 2:3 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 0:6 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:2 (3:0, 2:1, 1:1)
HC Litvínov
Pátek 09.09.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu a snižují soupeřův náskok! JAN BEČVÁŘ dostal kotouč za Svobodova záda! Asistence: Jakub Březák.
     
    41:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají další zásah! ADAM KUBÍK se podruhé v utkání zapisuje mezi střelce! Asistence: Jakub Cibák.
     
    27:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují i v oslabení! ADAM KUBÍK byl odměněn za svoje aktivní napadání a překonal Havlíka! Asistence: Krešimir Schildhabel.
     
    22:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí však bleskově odpovídají! Štěpán Bláha výborně zachytil soupeřovu rozehrávku, ke kotouči se na levém kruhu dostal PETR PATYK a vypálil přesně k protější tyči! Asistence: Štěpán Bláha a Vincent Keszi.
     
    21:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A obrovská chyba domácí obrany znamená branku Litvínova! Balcar měl kotouč před brankovištěm na své holi, ale KAREL SCHMIDMAYER mu puk odebral a z blízkosti nedal Svobodovi šanci! Asistence: Jan Chmelař.
     
    08:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští pokračují ve své aktivitě a vedou již o tři branky! Od pravého mantinelu přišla před brankoviště prudká přihrávka a YUYA OKEGAWA vypálil z bezprostřední blízkosti nad Havlíkovo rameno! Bez asistence.
     
    06:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí junioři navyšují své vedení! Střela Michala Kučery se odrazila od zadního mantinelu příhodně před branku pro DOMINIKA VACHA a ten už se zakončením nezaváhal! Asistence: Michal Kučera.
     
    01:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli krásnou kombinaci a jdou do vedení! Borkovec předal puk křížem na pravý kruh Okegawovi, ten nic neuspěchal a ještě přihrál do mezikruží PAVLU ŘEPKOVI, který vypálil naprosto přesně! Asistence: Yuya Okegawa a Dominik Borkovec.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 2. Řepka (Okegawa, Borkovec), 7. Vach (Mi. Kučera), 9. Okegawa, 23. Patyk (Š. Bláha, Keszi), 28. Kubík (Schildhabel), 42. Kubík (Cibák) – 22. Schmidmayer (Chmelař), 55. Bečvář (Březák)


    Rytíři Kladno: Svoboda (Jiroušek) – Havelka (A), Kiml, Chládek, Šíma, Zelingr, Balcar – Vach, Kubík, Cibák, Patyk (C), Š. Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel (A), Řepka, Keszi, Mi. Kučera, Kalaj. Trenéři: Lidický, Tatíček.
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kovařík) – Urbánek, Franc (A), D. Havlík, Březák (C) – Macháč, Ma. Kučera, Schmidmayer, Drašar, Bečvář, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelař (A), Horák, Dufek. Trenéři: Reichel, Kotrla, Weissmann.

    Rozhodčí: Jechoutek – Krátký, Šmika
    bahis siteleri