Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 09.09.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Lukáš Galvas (TRI) a Nicholas Schaus (PCE) se po odpískání kočkovali u mantinelu, žádná větší bitka se ale nakonec nekonala. Galvas je potrestán dvěma minutami za hrubost, Schaus vyfasoval dvě plus dvě minuty za napadení a hrubost. Se Schausem je na trestné lavici ještě Hodgman.
     
    53:22
    Podruhé v zápase si Východočeši zahrají v pěti proti třem. Tentokrát to bude trvat přesně jednu minutu. Daniel Rákos (TRI) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    52:22
    Jiří Polanský (TRI) okradl o puk rozehrávajícího Tomáška, ale pomohl si faulem. Třinecký útočník je vyloučen na dvě minuty za podražení. Přesilovka Pardubic začne po komerční pauze.
     
    48:15
    Třiatřicet sekund se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, poté začne přesilovka Třince. Ladislav Havlík (PCE) byl vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.
     
    46:48
    Pardubice dostávají možnost hry v početní převaze. Martin Růžička (TRI) zasáhl Nahodila do obličeje vysokou holí a bude si muset odsedět dvě minuty.
     
    35:26
    Východočeši budou hrát minutu a sedmnáct sekund v pěti proti třem. Daniel Rákos (TRI) zasáhl vysokou holí do obličeje Schause a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    34:43
    Nahození Schause od mantinelu mířilo před bránu na Klimentu. Toho sice David Nosek (TRI) nepustil ke střele, ale pomohl si faulem a odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    32:30
    Oceláři si nakonec vykoledovali faul a zahrají si přesilovku. Jan Ščotka (PCE) odjíždí na trestnou lavici na dvě minuty za držení protihráče.
     
    24:53
    Nepříjemnost pro Dynamo. Americký obránce Nicholas Schaus (PCE) je potrestán dvěma minutami za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    15:39
    Dynamo si zahraje svou první přesilovou hru. Potrestaným mužem je domácí obránce Tomáš Linhart (TRI), který si odpyká dvě minuty za držení hole.
     
    04:28
    Ctirad Ovčačík (PCE) nakonec u mantinelu fauloval a nabízí soupeři první přesilovku. Zkušený obránce si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 11. Hrňa (Polanský, Rákos), 12. Adamský (Irgl, Hrabal), 34. Kane (Irgl), 50. Petružálek (Hrabal) – 9. Nahodil (Hubáček, Rýgl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, Galvas, Nosek, L. Doudera – Martin Růžička, Špirko, Petružálek (A) – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Rákos, Kreps, Dravecký – Marosz, Polanský, Hrňa. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (od 41. Klouček) – Ščotka, Schaus, Havlík, Leduc, Ovčačík, Rýgl, Bokroš – Rolinek (C), Hodgman, Sýkora (A) – Hubáček, Nahodil, Zadina – Klimenta, Tomášek, Bárta – Mallet, T. Kaut, Rapáč – M. Kaut. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Lacina – Martin Zika, Petr Kotlík

    Diváci: 4 944 (95 % celkové kapacity)
    bahis siteleri