Färjestad – Cracovia 7:0 (kon.) | SaiPa – Eisbären 6:3 (kon.) | Rauma – Ingolstadt 1:3 (kon.)
Kärpät – Krefeld 5:3 (kon.) | JYP – Gap 4:0 (kon.) | Rouen – Djurgården 3:4 (po pr.)
po prodl.
Les Dragons de Rouen
3:4 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:1)
Djurgårdens IF
Sobota 10.09.2016, 19:45 • Ile Lacroix • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:05 Robin PRESS - 3:4
     
    62:05
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Bylo to na blízku, přesilovkou čtyři na tři by se pohrdat nemělo! ROBIN PRESS napřáhl na modré čáře a vystřelil svému týmu první místo v již ukončené skupině B. Asistence: Jeff Tambellini.
    32:29 loic LAMPERIER - 3:3
     
    32:29
    Rouen právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, favorit ztrácí vedení! Zase to byla chyba hostující obrany, která si nepokryla hráče. Zcela osamocen zůstal před Tellqvistem IOIC LAMPERIER, jenž našel se svou dorážkou prostor mezi tyčkou a betonem švédského gólmana. Asistence: Francois-Pierre Guenette, Sacha Treille.
    29:04 Francois-Pierre GUENETTE - 2:3
     
    29:04
    Rouen právě vstřelil branku!
    Zanedlouho už je ale sníženo! Opět se dostali domácí do brejku, jmenovitě FRANCOIS-PIERRE GUENETTE, který se po pravém mantinelu dostal ke střele z úhlu, puk ale poslal přesně nad rameno brankáře Djurgårdens. Asistence: Dan Koudys.
    26:55 Henrik ERIKSSON - 1:3
     
    26:55
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš. Hráči ze severu vedou už o dva góly. Střelu Presse Sabourin vyrazil jen vedle sebe, kde pohotově dorážel HENRIK ERIKSSON. Asistence: Robin Press, Linus Johansson.
    12:17 Gustav POSSLER - 1:2
     
    12:17
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Videorozhodčí ale doporučil branku uznat, Djurgårdens tedy zase vede! Oním pohotovým dorážejícím je GUSTAV POSSLER. Asistence: Markus Ljungh, Robin Press.
    08:11 Damien RAUX - 1:1
     
    08:11
    Rouen právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí ačkoli doposud toho moc nenahráli, tak vyrovnávají! Na brankovišti dostal moc prostoru DAMIEN RAUX a zblízka prostřelil gólmana soupeře. Asistence: Joran Reynaud, Joris Bedin.
    02:52 Adam OLLAS-MATTSSON - 0:1
     
    02:52
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou po zásluze do vedení, do zápasu totiž vstoupili velmi aktivně. ADAM OLLAS-MATTSSON vypálil z mezikruží a propálil gólmana Rouenu. Asistence: Linus Johansson, Henrik Eriksson.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 9. Raux (Reynaud, Bedin), 30. Guenette (Koudys), 33. Lamperier (Guenette, S. Treille) – 3. Ollas-Mattsson (Johansson, Eriksson), 13. Possler (Ljungh, Press), 27. Eriksson (Press, Johansson), 63. Press (Tambellini)


    Les Dragons de Rouen: Sabourin (Papillon) – P. Koudys, Langlais, Coulombe (C), Dame-Malka, Matheson, Chakiachvili, Dorey – Guenette (A), D. Koudys, Lamperier – Thinel (TOP), S. Treille, Miller – Y. Treille, Hussey, Perret – Reynaud, Raux, Bedin
    Djurgårdens IF: Tellqvist (Reideborn) – Varakas, Press, E. Johansson, Urbom, Westlund, Bernhardt, Falk, Ollas-Mattsson – Tambellini (TOP), Anderson, Brodin – Ljungh (A), Lundh, Ridderwall (A) – Vejdemo, M. Davidsson, Possler – H. Eriksson (C), J. Davidsson, L. Johansson

    Rozhodčí: Iwert (GER), Bliek – Goncalves, Pointel (všichni FRA)
    bahis siteleri